Jít na potrat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14642
12.12.15 22:35

Je mi to líto za tebe.Jak píšou holky, je to manipulátor a citově tě vydírá.
Nemá vůči tobě ani za mák empatie. Copak si neuvědomuje, že to, co on chce po tobě, pro tebe znamená vlastně „zabít“ svoje dítě?!Já bych mu řekla, že sice chápu, že ho to zaskočilo, tebe taky, ale je to vaše společné dítě a že si ho necháš. Je na něm, jak se k tomu postaví. Pokud by tě opustil, tak věřím, že
si časem najdeš lepšího partnera a dobrého tátu pro svoje děti. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59395
12.12.15 22:41

@matanaska 8o 8o aha ale sex mu nevadil co :jazyk:, s vydíránim by u mě teda neuspěl :?, škoda že ten zákrok nemůže podstoupit chlap to by hned potratů ubylo :lol: ty sliby se rychle zapomenou, rději sama protože si vůbec nedovedu představit že by pak manželství mohlo fungovat, jsi těhotná to neni jako jít se zatrženym nehtem na chirurgii :jazyk:. navíc když je tě 35 let tak už moc šancí na druhé ani nemáš :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5508
12.12.15 22:46
@matanaska píše:
To je hezký:-D canaglia-bohužel si myslím že fakt neotočí, když si miminko nechám, rád rozhodně nebude, říkala jsem mu i že na chvíli z bytu odejdu at si to ujasní, ale on už má jasno. prostě ne, to začal že četl o pilulce, a jak je to super že to spolknu a bude, jsem mu řekla že se snad zbláznil, že to není jako vzít si ibalgin, pro nej čím dřív to mít za sebou tím líp, a ty sliby…jak bude u mě, a podrží mě..a pak se samozřejmě bude snažit aby mi to vynahradil, a rodina bude spolu, ale když si to nechám všechno zničím…

Hoď se do klidu, dítě prostě už je a děti se nezabíjejí. To dítko teď potřebuje klid a maminku šťastnou. Chlapa nech, ať se pomaličku probere, nic neřešte, nedělejte zásadní rozhodnutí, nechte to koňovi, má větší hlavu. A nezlob se na něj, je to prostě takovej trouba, kterej neví, že nic není na světě důležitějšího než dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
12.12.15 22:47

Víš co? Navrhni mu, aby podstoupil vasekomii a ty pak půjdeš na potrat. Klidně mu řekni, že když nechce děti, tak bude nejlepší, když je nebude moct dělat. Chtěla bych vidět jeho reakci.

• Citovat
  • Upravit
14
12.12.15 22:53

To ještě asi druhý den přišel s tím jako netvař se jako že ti ubližuju, co takhle za 2 roky, ted ne. nevím kope kolem sebe, a slibuje, utáhnout se na to nenechám, a je to týden a začal že kdyby chtěl druhý tak s minimálním odstupem 2 let a ne že děti budou mít 7,takže ty dva roky ještě počkej jsou ted jako vtip…prý se postará o to že budem štastní ale že už já nebudu to asi nevidí, on vidí jen to že když si to nechám bude smutný on, protože on se rozhodl že když si to nechám budu muset odejít a on tak přijde o syna. nevím jsem rozhodnutá si to nechat, ale spíš se bojím, bojím být sama, a kde, a co peníze, jak to zvládnu, mám se pověsit mému tátovi na krk, protože v pha najít podnájem když budu na mateřské můžu asi těžko, jak je uživím, malej půjde v září do školy, všude řeší kolik to stojí peněz…vím že když si to nenechám budu neštastná celý život, když si to nechám nejspíš taky, jen vezmu sebou ještě nasranýho tátu a malý (možná i oba) mi jednou řeknou no mámo tak proč sis pořizovala dvě děti když to nezvládneš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2289
12.12.15 22:55
@matanaska píše: … samozřejmě mi už nasliboval co mohl za to když tam půjdu, půl bytu, svatbu, zvířátko,2×ročně dovolenou…

aneb slibem nezarmoutíš…
Mě se nechce věřit, že za tím je opravdu jen strach o to, že to finančně neutáhnete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
12.12.15 22:58

@matanaska Neboj,zvládneš to, všechno jde, když se chce. Podívej, toho pravého jsem potkala po čtyřicítce. Jsme spolu 18 let a žijeme si šťastně a spokojeně. Začátky nebudou jednoduchý, ale zvykneš si, zajedeš do jistých kolejí a na toho vola si ani nevzpoměneš. Už to tu zaznělo několikrát, on tě prachsprostě citově vydírá.

• Citovat
  • Upravit
14
12.12.15 23:16

Holky děkuji, nějak jsem potřebovala slyšet že nejsem ta bezpáteřní mrcha, co ho obešla, jen proto že si to chci nechat…ted už jen promyslet jak to všechno zvládnu udělat, a kdy…protože v lednu mají být zápisy do ZS, tak jestli zůstanu v pha což si myslím že je celkem nereálný tak jestli jít tady nebo se hned vrátit do mé domoviny k tátovi a zapsat ho tam…čím začít…jdu spát za chvíli dojde z práce tak at ho nemusím vidět nebo ještě hůř zase diskutovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
12.12.15 23:24

Domluv se s tátou, jestli tě vezme k sobě, budeš to mít do začátku jednodužší. Odkud si? Klidně napiš do SZ.

• Citovat
  • Upravit
5508
12.12.15 23:28
@matanaska píše:
se hned vrátit do mé domoviny k tátovi a zapsat ho tam..

Nedělej zbrklosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1108
12.12.15 23:33

@matanaska Být tebou, ditko si nechám. A abych te uklidinla, já mám dve deti, je mi 30, bydlim v podnájmu, jsem na RD a zvládám to…Když je obcas krize, pomuže rodina. Neboj, nech si dítko, dopadne to určite dobre…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Republic
12.12.15 23:49
@EvulinkaB18 píše:
@matanaska Být tebou, ditko si nechám. A abych te uklidinla, já mám dve deti, je mi 30, bydlim v podnájmu, jsem na RD a zvládám to…Když je obcas krize, pomuže rodina. Neboj, nech si dítko, dopadne to určite dobre…

Presne! Rozhodne to zvladnes, kdyz bude potreba. Ale ja ti rikam, ze on se s tebou stejne nerozejde! :nevim: tak neblbni…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.12.15 07:49

Já obecně nejsem proti potratům. Před rokem jsem neplánovaně otěhotněla, doma 2 děti, muž byl zásadně proti a já další taky nechtěla. Šla jsem na potrat a můžu ti říct, že i když jsme v tom měli oba jasno tak to vůbec nebylo jednoduchý. Dlouho mě mrzelo, že k tomu všemu vůbec došlo. Ovšem neumím si představit, že bych dítě chtěla a partner mě takovýmhle způsobem tlačil do potratu. Jednak bych nedala pryč dítě které chci a jednak by u mě jako partner skončil.

• Citovat
  • Upravit
451
13.12.15 08:31

@matanaska píšeš -malý (možná i oba) mi jednou řeknou no mámo tak proč sis pořizovala dvě děti když to nezvládneš… tak si polož jinou otázku - jak se asi na celou věc budou dívat tvé děti až jim řekneš k čemu tě manžel nutil - myslíš že mu odpustí hlavně ještě to nenarozené když se dozví že ho tatínek chtěl nechat zabít ale ty ses ho zastala :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.12.15 08:36
@ita83 píše:
@matanaska píšeš -malý (možná i oba) mi jednou řeknou no mámo tak proč sis pořizovala dvě děti když to nezvládneš… tak si polož jinou otázku - jak se asi na celou věc budou dívat tvé děti až jim řekneš k čemu tě manžel nutil - myslíš že mu odpustí hlavně ještě to nenarozené když se dozví že ho tatínek chtěl nechat zabít ale ty ses ho zastala :pocitac: :pocitac: :pocitac:

Proboha doufám, že nebude tak blbá a NIKDY jí nenapadne jim tohle vykládat :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky