Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@berry4 jo takhle, no jo, to mi nedoslo, kvuli papiru
Tak to potom jo.
@berry4 píše:
@suik ale chodí do práce. Tudíž aby dostala volno, jak píše - OČR. Tudíž za mě - jít k doktorovi a nechat kluka doma si odpočnout
jj, ta práce, tam je to trochu složitý, musím hned ráno dát vědět co a jak, šéfka mi řekla, že dovolenou ne, ať si vemu OČR.
Šla bych kvůli očr, očividně na něj něco leze, potřebuje klidový režim a ne se zatěžovat ve školce.
…je tedy fakt, že je to týden zpět učitelky říkaly, že je malej unavenej, a že hodně pije.
A tak tedy týden chodí malej do školky dýl, aby se vyspal. ![]()
Určitě bych s ním raději k doktorovi zašla. Dítě není zmenšený dospělý, nemůžeš se řídit podle sebe.
@momi33 píše: …je tedy fakt, že je to týden zpět učitelky říkaly, že je malej unavenej, a že hodně pije.
A tak tedy týden chodí malej do školky dýl, aby se vyspal.
Unavený a hodně pije, napadá mě cukrovka. Ale protože jsem zdravotník, tam vše vidím hned černě. Ale k tomu doktorovi bych zašla, tím nic nepokazíš.
Nemohl mít klíště? Prohlédla bych ho, jestli nemá flíček po klíštěti… těch sviňuch je teď moc…
@blumen píše:
Unavený a hodně pije, napadá mě cukrovka. Ale protože jsem zdravotník, tam vše vidím hned černě. Ale k tomu doktorovi bych zašla, tím nic nepokazíš.
jj, to mě taky napadlo, ale mám kolegu cukrovkáře, a víc příznaků malej nemá.
@Záhlina píše:
Nemohl mít klíště? Prohlédla bych ho, jestli nemá flíček po klíštěti… těch sviňuch je teď moc…
nevšimla jsem si ![]()
Může to být klidně viroza, já nikdy teplotu neměla a přitom to byla nějaká chřipka, bývala jsem úplně mrtvá a usnula třeba ve škole na lavici, všechno mě bolelo, někdo asi teploty nemá u virozy… Jinak průběh stejný..
Asi bych šla, ať na něj dr. koukne, pro jistotu, když je to už více dní…
Radši skoč k doktorce. Nás mladej měl už delší domu furt rýmu, ráno se musel vykašlat, byl zahleněnej. Měl to skoro 14 dní, ale nic jinýho, tak jsem to neřešila. Předevčírem mi přišlo, že kašlal i přes den a ejhle…má to na průduškách, vůbec mi to nepřišlo, takže zajdi a budeš mít jistotu ![]()
@ivulk píše:
Tys ho posílala s teplotou a kašlem do školky?
ono to bylo takové jo a ne, navíc jsem byla domluvená, že ho ihned vyzvedneme ze školky, kdyby něco.
Navíc jsem musela v úterý nutně být v práci, tak to jinak nešlo…
Tak jsme zašli, a jsme doma, malej ráno kašlal, měl teplotu, nicméně v ordinaci 36,2
jsem si připadala jak trubka.
@momi33 Zbytečně se nervíš.
Radši jít, než si to pak vyčítat.