Jízdy v autoškole, kdy začínají?

Anonymní
1.7.24 23:33

Jízdy v autoškole, kdy začínají?

Dobrý večer, chci se zeptat po jaké době začínají jízdy v autoškole? Jsou napřed nějaké teorie? Nebo se začíná hned od začátku? Případně termíny a časy jízd si mohu určit?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
32929
1.7.24 23:49

Můžeš jak chceš asi, ale já jsem začala jezdit asi dva měsíce po začátku kurzu, to už přednášky byly docela rozběhle. Na jízdy jsme se zapisovali online.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20922
2.7.24 07:00
@Anonymní píše: Více

Tohle jsou otázky do té konkrétní autoškoly, ne sem. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11866
2.7.24 07:35

@andelka83 2 měsíce? 8o to mi trval celý kurz…my jsme první jízdy měli asi po 3 týdnech…měli jsme dvouhodinovky. První hodinu jsme trénovali na cvičišti a když to bylo dobrý tak jsme hned pak jeli do ostrého provozu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
748
2.7.24 07:56

To je dle autoškoly, já třeba jezdila hned. Žádnou teorii ani trenažéry jsme neměli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11947
2.7.24 08:12

Jezdila jsem dříve než jsem měla teorii.
Poprvé, bez předchozích zkušeností a hned pak 75km.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32929
2.7.24 11:58

@Vladusxx jj, já jsem chodila na teorii 1× týdně. Autem a provozem úplně nepolíbená. Takže jsem si troufla až takhle. Povinné jízdy jsem měla od listopadu do března, pak ještě dokoupene, potom víc pokusů na jízdách a řidičák jsem udělala v červenci. Všechno bylo podle možností hlídání, a vypsaných jízd instruktorů, nemohla jsem to moc zhustit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11866
2.7.24 12:31

@andelka83 my jsme taky měli teorii 1× týdne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32929
2.7.24 12:44

@Vladusxx já už nevím kolik těch teorii bylo, ale vím, že s jízdami jsem začala asi až po nich nebo ke konci. Napřed teorie, potom jízdy. Fakt jsem nevěděla nic. Dlouho mi trvaly ty jízdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BananovaSusenka
2.7.24 13:08

Pro mě velmi aktuální

Já se zapsala v říjnu, do kurzu jsem byla pozvána v březnu. Teorii nás učil 1× v týdnu podvečer, v dubnu první jizda. První jízda na parkovišti, další pak na takové vesnické okresky - kde vlastně jen řadíš a točíš volantem. Od 8 jízdy ve městě ( to mně víc, ale jsem mám ještě staženou prd… :D). Od 20 jízdy prý máme jezdit samostatně, jen nás hlídá a koriguje. Jízdy si vždy samy určujeme po - pá, 8 -16 +-, jak se to hodí. A až teď po 3 měsících jsou první, kteří mají zkoušky příští týden - školou povinné děti, co si můžou dovolit zapéct :mrgreen:. Já teda nejsem ani v půlce - tři týdny mojí dovolené, dva týdny učitelovo, do toho nemám úvazek 40 hodin týdně, takže mi to trvá dýl. :oops:

Určitě doporučuji jízdy aspoň 2 v týdnu, denně testy a chodit na každou teorii. Často jsem slyšela, že to ani není potřeba, ale já se dozvěděla spoustu věcí a po výkladu přišel „Aha moment“ :kytka:

Držím palce všem řidičům a netrubte na nás - ještě víc nás to znervozní a zpomalí :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze