Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
Dobrý den, chci se zeptat, na půjčku JKL dlužím jim peníze, ale chtěla bych se zeptat i tak mi mají právo vyhrožovat neustále a tvrdit že to bylo napsáno v obchodních podmínkách a že jsem to podepsala to vyhrožování že s tím souhlasím. Co to je za kec?? jo i když jim dlužím peníze nemají právo mi vyhrožovat ne??
Rejpalky si odpustte řeči.
Pokud nesplácíš, tak samo že když je něco v obchodních podmínkách se kterými souhlasíš podpisem smlouvy tak ti asi holt budou nějak upomínat ![]()
A jak vyhrozuji? Ono je trochu rozdil, jestli chteji splatku a varuji, ze jinak dluh predaji na vymahani nebo jestli vyhrozuji napr tim, ze vam neco udelaji.
No, pokud se domáhají svého dluhu - splátky a upozorňují na to, že pokud nezaplatíš, budou to řešit třeba přes exekutora, tak an to mají plné právo. naopak, než na tebe toho exekutora skutečně pošlou, tak to udělat musí. Jestli vyhrožují, že jestli jim nepřijdeš umýt okna, že na tebe pošlou čerta, tak na to právo pochopitelně nemají.
Vyvěšením máma iniciálama na sloupech v mém bydlišti a pracovišti a napsáním na mou sociální sit co jsem zač atd
Když jsem jim volala a řekla i VYHROŽOVÁNÍ jsem podepisovala??? tak mi řekl ANO
@Pipo123 píše:
Vyvěšením máma iniciálama na sloupech v mém bydlišti a pracovišti a napsáním na mou sociální sit co jsem zač atd
Tak pokud to maji ve smlouve, ze v pripade neplaceni toto muzou, tak muzou, maji souhlas stvrzeny podpisem smlouvy.
Ano že to uhradím v termínu, že mám navíc peníze když ne atd atd tak ANO ale NE vyhrožování!
@Pipo123 píše:
Když jsem jim volala a řekla i VYHROŽOVÁNÍ jsem podepisovala??? tak mi řekl ANO
My tu tvojí smlouvu nemáme. Je to tam? ![]()
Tak pokud je ve smlouve, ze v pripade neplaceni mohou vyvesit oznameni o dluhu v okoli a pripadne na netu a ted proste upozornuji, ze to udelaji, tak to ale porad neni vyhrozovani.
Přečti si pořádně smlouvu, kterou jsi podepsala (i ty mini písmenka, do kterých se nikdo nedívá) a taky si přečti přílohy, pokud jsou k dispozici.
Všeobecné obchodní podmínky jsem přelouskala, tam nic takového zakotveno není, tak si ještě jednou pořádně přečti zbylé části své smlouvy, slovo od slova, a budeš mít jasno