Jména pro druhou holčičku?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
9.4.25 12:12

Jména pro druhou holčičku♥️

Krásný den, potřebovala bych trochu pomoci a třeba znát i jiný názor. V létě čekáme naši druhou vymodlenou holčičku♥️ ale jak jsme měli u první ve jméně jasno, tak teď vůbec nevíme 😅 doma máme Julii Annu (Anna je křtěné jméno, tzn. není v rodném listě) a teď se rozhodujeme mezi jmény Elena, Jasmína, Diana a Olívie. Druhá holčička bude mít křtěné jméno Jana 😊 děkuji za tipy ♥️

Anketa

Hlasovalo:

Loreipsum doloret

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5598
9.4.25 12:13

Z toho výběru jednoznačně Olivie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
9.4.25 12:25

Já bych vybrala Elena… ale tyto diskuze osobně nechápu… mě se ptala dcera kdo jí vybíral jméno.. no tatínek… a až vás se jednou dcera zeptá… uživetelky emimina, dali jsme anketu :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24750
9.4.25 12:26

Z toho se mi líbí Diana, ale zní blbě ve spojení Diana Jana (i když to nebude běžně používat)

možná ta Olivie… Ale jak jí budete říkat? Oliv? Olivko? Livi? nevím, no..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24750
9.4.25 12:28
@KKK85 píše: Více
:mrgreen: však výběr už udělali a chce znát jen názor na ta už předvybraná jména… proč se o tom nepobavit…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11785
9.4.25 12:34

Mě ani jedno z vybraných bepasuje k té Janě, ale to asi není tak důležité vzhledem k tomu že to nebude mít ani v rodném listě a tedy ani na občance atd…jinak asi Jasmína nebo Elena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7223
9.4.25 12:35

Mě by se to líbilo obráceně Jana Olivie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2662
9.4.25 12:48
@Anonymní píše: Více

Jeeee, Elenku máme my :srdce: ve tvaru Elen, vybírali jsme s manželem a teprve nedávno jsem si o jménu četla a je jak domacke, tak mezinárodní a nadčasové, ma hodně obmen, lidem v okolí se taky líbí.

Olivie je krasne, jenže jak ji oslovovat- Oli je dobre, ale zdrobnele- Olivko?

Diana je moc hezké jméno. Zrovna nedávno tady byla diskuze a rodiče taky vybrali Dianu :D a ta se narodila 7.4.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9272
9.4.25 13:08

Diana ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10876
9.4.25 13:29

Kombinace Diana Jana je pro mě prostě nee, ale to je můj problém, protože jméno Jana je pro mě absolutně zapovězené, nejvíce z vyberu Olívii - počítej s tím, že z toho vznikne Oli(tedy Olina, což je další pro mě hrůza.
Elena, ve finále jsou to všechny Eli - tedy Elisky.
Jasmína je divné - vždy si představím otylou holčičku Jasmínku a jde mi to těžko přes pusu. Jasmína se mi hodí pro naprosto éterickou bytost.

Ve finále je to fuk, když to nikde nebude napsané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
9.4.25 13:58

Ja si myslím, že to k mene Jana nemusí pasovať, veď to nebude mať ani nikde napísané. Všetky ostatné sa mi hodia k sestričke Julii :palec: mne sa práve tento týždeň zapáčilo meno Jasmína príde mi také nežné zároveň aj s Olíviou. Práve naopak Elena a Diana mi prídu také trošku tvrdšie, ale velmi sa mi páčia prezývky Eli a Dia. No podla mojho vkusu by som to vybrala takto 1.Jasmína 2. Elena 3. Diana 4. Olívia (prezývka Oliva ma pri tomto mene až moc odrádza :( )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17194
9.4.25 14:24
@Lucy75 píše: Více

To s tou Dianou Janou jsem chtěla napsat já :mrgreen:
Jinak moje známá má Olívii a říkají jí Oli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3680
9.4.25 14:25

Julie a k ní Žofie nebo Sofie. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4817
9.4.25 14:26

Všechna jména jsou hezká. V dnešní době budete nejorginálnější s Dianou. Ale Diana Jana je zase takové trochu zvláštní. Ale to 2. jméno se nikde nepoužívá ně? Na 2. pozici stavím Olívii, pak Elenu a nakonec Jasmínu (tak bych se osobně úplně jmenovat nechtěla a kdyby jo, nechám si říkat Mína a to jinak mám ráda základní tvary jmen a tyhle zkráceniny moc nepoužívám).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3680
9.4.25 14:26

…nebo Marie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie