Jména pro druhou holčičku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
106666
9.4.25 16:20
@Lucy75 píše: Více

Všude mají něco :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bedrisek
9.4.25 16:21

Znám Olgu i Olívii a oběma říkám Oli. Už mockrát jsem si všimla, že Olivii říkám to Oli nějak měkčeji nebo co, špatně se mi to tady vysvětluje. Zkrátka jsem chtěla říct, že není Oli jako Oli :D

Olivie je opravdu krásná. Říkala bych jí Olí, Olivko, Lívi,…

• Citovat
  • Upravit
9070
9.4.25 16:21

Ve tvém výběru bych si vybrala Jasmínu nebo Elena. Ostatní se mi vůbec nelíbí. Manžel chtěl Dianu. Nechtěla jsem ji. Jana se mi nelíbí všeobecně. Ani pouze křtěné. Ale si by šla Elena Jana. K Jasmíně se Jana nehodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106666
9.4.25 16:22
@bedrisek píše: Více

Jj, mne se taky moc líbí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5050
9.4.25 16:25

Mám Jasmínu. :srdce: Je to krásné perské/arabské jméno, které je i často Araby nebo jinými národy používáno. Ale spojení Jasmína Jana mi k sobě teda vůbec nejde. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17388
9.4.25 18:14
@Lucy75 píše: Více

opakuji, já znám pouze jednu Elen a to je navíc Elena :-)
jinak hodně jmen, co tu zmiňujete jsem v reálu nikdy neslyšela, neznám žádnou Jasmínu ani Mercedes, ani Esmeraldu ne.
Já nevím, kde žiju, ale u nás jsou Anny, Adély, Barbory, Pavly atd… taková normální jména, žádné výstřednosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.4.25 18:15
@Anonymní píše: Více

Diana Jana se dost rýmuje.
Olivie Jana - tady je ije
Elena Jana a Jasmina Jana - :palec:

Můžu Ti navrhnout nějaké jiné dívčí jména? Třebas: Odeta Jana, Vesna Jana, Danaé Jana, Milena Jana,.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14727
9.4.25 18:28
@azaleila píše: Více

Naši? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17388
9.4.25 18:32
@Janča6 píše: Více

To je tajný :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14727
9.4.25 18:37

Naše Elena je jediná Eli ve třídě. A byla i v obou školkách, kam dřív chodila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14727
9.4.25 18:46

Jinak Jasmíny znám 3. Jedna je dospělá a má tatínka muslima. Pak jedna cca 10letá mulatka, jejíž tatínek je Afričan. A pak jedna cca 6letá blondýnka, oba rodiče Češi. Ke všem se to jméno moc hodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2713
9.4.25 19:07

@Barevné klubíčko není statisticky ani v první 10, první je Eliška a Olivie poskocila o 35 příček dopredu.

Ellenku máme my a jinak v okolí žádnou neznam, ani starší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
9.4.25 21:00
@Natalia761 píše: Více

Rasismus jsi do teto diskuze zatahka prave ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
9.4.25 21:30
@Thallia píše: Více
Áno, to slovo som prvá použila ja, ale nemyslím si, že by som pôsobila rasisticky :nevim:
A ak ste to tak pochopili, tak ste to zle pochopili, pretože ja som tým chcela vyjadriť to, že nevidím problém v menách, ktoré používa aj ine etnikum (okrém tych šialených). Vnímam však to, že niektorí ludia v tom vidia problém a tým pádom označia pojem,,rómske” ako niečo zlé a aby utvrdili ich pravdu, tak k tomu prihodia aj tie šialené mená.
Tým sa dostávam k tomu, že mi nepríde vhodné porovnávať kategóriu Šeherezada s podla mňa bežným menom Jasmína.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.4.25 08:22
@Fee-bee píše: Více

Marie je nádherné jméno, ale obě naše babičky jsou Marie i moje malá sestřenice se kterou býváme docela často je taky Maruška, v tomhle se snažíme nedávat stejné jméno, když býváme spolu tak často 🤷🏼‍♀️

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze

Poradna porodní asistence