Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@RyBANA píše:
Mě se víc líbí Nina.
Děkuji
tak že mám Viktorii a Ninušku ![]()
Dobrý den chtěla bych se zeptat moje dcera Kristýna by se chtěla jmenovat jinak jí je 12 let myslíte že jí její jméno nevihovuje? ![]()
@LenkaMP píše:
Dobrý den chtěla bych se zeptat moje dcera Kristýna by se chtěla jmenovat jinak jí je 12 let myslíte že jí její jméno nevihovuje?
Jojo přejmenovala bych ji. Doporučila bych jméno Hyacinta - určitě bude spokojená a když ne, klidně vyberte jiné jméno ![]()
@RyBANA píše:
Jojo přejmenovala bych ji. Doporučila bych jméno Hyacinta - určitě bude spokojená a když ne, klidně vyberte jiné jméno
Dobrý den řešíte tady takový kravina jako třeba LenkaMP když už ji pojmenovala Kristýna tak ať jí to nechá ono jí to přejde kdy by jte ji pojmenovala třeba Věnceslava tak by vám moc poděkovala ![]()
Ahoj jak mám pojmenovat svoji dceru nebo syna
Pro ceru máme vybrané Vandu nebo Noru ještě budeme přemýšlet
a pro syna Dan nebo Marek budeme taky ještě přemýšlet
když tak děkuji za radu.
A vy byste pojmenovala své dítě dle toho, jak by Vám někdo napsal?
pro inspiraci tady je X jmen, kde si můžete vybrat. Přeci jméno si vybírám takové, jaké se líbí mě a partnerovi:
@LenkaMP píše:
Dobrý den chtěla bych se zeptat moje dcera Kristýna by se chtěla jmenovat jinak jí je 12 let myslíte že jí její jméno nevihovuje?
Jasně, taky hlasuji pro přejmenovat.
![]()
@Anna63 píše:
Ahoj jak mám pojmenovat svoji dceru nebo syna
Pro ceru máme vybrané Vandu nebo Noru ještě budeme přemýšlet
a pro syna Dan nebo Marek budeme taky ještě přemýšlet
když tak děkuji za radu.
Jasně, že Vanda, to je nej jméno
(vůbec nejsem zaujatá, když se tak jmenuju
). Nora zbytečně moc připomíná díru pro králíky, ve škole při přírodopise by to mohla mít chvíli těžké.
@Samamama píše:
Jasně, že Vanda, to je nej jméno(vůbec nejsem zaujatá, když se tak jmenuju
). Nora zbytečně moc připomíná díru pro králíky, ve škole při přírodopise by to mohla mít chvíli těžké.
Kfdyž jte tak chytrá tak jak jí mám pojmenova: ![]()