Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Borrealis píše:
no nic moc![]()
navíc připadá mi, jako když se snaží vyslovit Arleta, ale ráčkuje, takže mu to nejde vyslovit
lidi by si to asi často pletli a četli " Adéla"
tož za mě ne, nějak to úplně…nezní…neladí…
No, vždyť to také varianta Adély je.
@Janča6 píše:
Nesouhlasim. Treba kamaradka, ktera se vdala do zahranici, ma syna jmenem Enzo. Nikdy predtim jsem to jmeno neslysela, ale moc se mi libi. Jina kamaradka, ona i manzel Cesi ziji v Cesku, maji dceru Ines. Taky jsem to tehdy slysela poprve a za me nadherne jmeno.
tady se asi většině vybaví Enzo Ferrari ![]()
Adléta nic moc, Arleta skvělé.
Za mě je naopak Adléta mnohem hezčí a zajímavější než Arleta nebo Adéla. Ale já mám všeobecně slabost pro historická jména.🙂
@Tarjei píše:
@Lilypad24 hele ja jsem Dagmar. Muzu rict, ze jmenem se da decku dost ublizit. Zvykla jsem si az dospela.
@annali píše:
Mně to zní jak jméno nějaké staré panny z 19. století. Dceru bych tak nepojmenovala ani omylem. Podobná je Arleta a ta se mi naopak líbí.
Jojo, zrovna hraji v MDB Devet krizu, kde je stara panna asi sedesatileta Adleta….takže co, 19. stoleti, tady jsme jeste o par set set let bliz Kristu ![]()
Mně se líbí. Neotřelé. Myslím, že se tak jmenuje dnes už (skoro) dospělá dcera někdejší moderátorky Lesiny.
To bylo ještě emimi malým komunitním webem. Psala o ní jako o Adle nebo Adli ![]()
Pokud se bude od mala představovat jako Adla, další Aďa to v kolektivu nebude.
No za mě nic moc, ale jestli se vám líbí tak ho dejte a neřešte okolí jinak nic nevyberete ![]()