Jméno Adléta

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
41785
16.11.23 20:38
@Borrealis píše:
no nic moc :think:

navíc připadá mi, jako když se snaží vyslovit Arleta, ale ráčkuje, takže mu to nejde vyslovit

lidi by si to asi často pletli a četli " Adéla"

tož za mě ne, nějak to úplně…nezní…neladí… :think:

No, vždyť to také varianta Adély je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2607
16.11.23 20:38

Take se mi nelibi… Ta Arleta zni mnohem lip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
16.11.23 22:27
@Janča6 píše:
Nesouhlasim. Treba kamaradka, ktera se vdala do zahranici, ma syna jmenem Enzo. Nikdy predtim jsem to jmeno neslysela, ale moc se mi libi. Jina kamaradka, ona i manzel Cesi ziji v Cesku, maji dceru Ines. Taky jsem to tehdy slysela poprve a za me nadherne jmeno.

tady se asi většině vybaví Enzo Ferrari :P

Adléta nic moc, Arleta skvělé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
17.11.23 14:08

Za mě je naopak Adléta mnohem hezčí a zajímavější než Arleta nebo Adéla. Ale já mám všeobecně slabost pro historická jména.🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
18.11.23 21:05
Takhle, měla jsem to upřesnit. Jsem taky proti kdovíjakým šílenostem a jménům, který všeobecně nebyly nikdy v oblibě. To ano.Ale zas bych se nebála něčeho mín obvyklého. Tady Adléta mi jako vyloženě špatné jméno nepřijde.
Samozřejmě jako u všeho, platí pravidlo:všeho s mírou :D Jméno si s sebou dítě nese celý život.
Já sama jsem se ale u dvou dětí držela u země a dala jsem jména, dá se říct, často dávaná.
@Tarjei píše:
@Lilypad24 hele ja jsem Dagmar. Muzu rict, ze jmenem se da decku dost ublizit. Zvykla jsem si az dospela.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
18.11.23 21:09
@annali píše:
Mně to zní jak jméno nějaké staré panny z 19. století. Dceru bych tak nepojmenovala ani omylem. Podobná je Arleta a ta se mi naopak líbí.

Jojo, zrovna hraji v MDB Devet krizu, kde je stara panna asi sedesatileta Adleta….takže co, 19. stoleti, tady jsme jeste o par set set let bliz Kristu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5943
18.11.23 21:12

Strašné. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44180
18.11.23 21:19

Mně se líbí. Neotřelé. Myslím, že se tak jmenuje dnes už (skoro) dospělá dcera někdejší moderátorky Lesiny.
To bylo ještě emimi malým komunitním webem. Psala o ní jako o Adle nebo Adli :D
Pokud se bude od mala představovat jako Adla, další Aďa to v kolektivu nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Violet792
29.11.23 14:39

No za mě nic moc, ale jestli se vám líbí tak ho dejte a neřešte okolí jinak nic nevyberete :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze

Poradna porodní asistence