Jméno Alex - pro holčičku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
74217
9.9.23 17:43
@g.sandova píše:
Tak právě Saša vzniklo z druhé půlky jména Alexandra. V Itálii mají Alessandro/a a zkráceně Sandro/Sandra. Že jména Alex prostě Sašu snad nikdo neudělá

Takových je, co udělají. Chtěla jsem pro kluka Alex. Ale jelikož Saša je nepřípustné oslovení za nás. Proto jsem to úplně zavrhla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
350
9.9.23 17:44
@Anonymní píše:
Ahoj zajímal by mě váš názor na Jméno Alex pro holčičku mě osobně se líbí ale Slyšela se názor že to nebývají zrovna něžné princezny

Příspěvek upraven 09.09.23 v 19:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61109
9.9.23 18:17

Ja myslim, ze to osloveni je hodne na tom, s cim do ty spolecnosti prijdes.. tady v ulici mame kluka alexandra, kdyz si tu zacli hrat s nasim, chodil jeste na jinou skolu, byl to lexik, rikala mu tak jeho segra, rodice..tak i moje dite.. o rok pozdeji prisel k synovi do tridy a on zacal mluvit o alexovi, rikam kdo je alex? no alex ne, tady o nas.. rikam jako lexik? no uz mu lexo nerika vubec, saso mu asi nikdy nikdo nerekl.. proste ted je to alex, protoze se tak on sam predstavuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
9.9.23 18:50

Jako hlavní tvar ne! Stejně tak bych nevolila Maxe, Alexandra, Alexeje

Alexandra, Alexa, Maximilian, Maxim klidně… pokud by se mi libila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AV
552
9.9.23 19:08

Naše Alex už má 11 let :lol: a Sašo jí neříká nikdo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17220
9.9.23 19:17

Malou Alex má Leoš Mareš ne? A pak je Alex ta Mynářová taky. A obě jsou Alex oficiálně, ne Alexandry. Takže zas tak neobvyklé to není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17220
9.9.23 19:19
@Kelsey píše:
Takových je, co udělají. Chtěla jsem pro kluka Alex. Ale jelikož Saša je nepřípustné oslovení za nás. Proto jsem to úplně zavrhla.

Mně se Alex líbí i pro kluka. A u Saši mi hned naskočí Pelíšky - Víš co Sašo? Di do prd. ele;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24715
9.9.23 19:44

Dala bych Alexandru, říkala Alex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9293
9.9.23 20:42

Znám, ale všichni jí říkají Saša, Sašena :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
9.9.23 20:44

Uvidíme, jestli se zvýší porodnost Alex (děvčat). Alex holka je v novém seriálu na Nově.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12121
9.9.23 20:48

Mam kamaradku Alex a je to krasna nezna princezna a vzdycky byla. Zadna amazonka :lol: ja to jmeno diky ni odjakziva miluju :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smajlik345
9.9.23 21:03
@Anonymní píše:
Ahoj zajímal by mě váš názor na Jméno Alex pro holčičku mě osobně se líbí ale Slyšela se názor že to nebývají zrovna něžné princezny spíš silné amazonky

Osobně se mi nelíbí a je to jméno spíše pro kluka. Ale kamoška takhle letos pojmenovala svoji dceru…

• Citovat
  • Upravit
17364
9.9.23 21:17

Osobně je mi neskutečně nepříjemné Nikola pro kluka… René a Robin mi nevadí… Alex pro holku i pro kluka se mi líbí. A proti Saša nic nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15278
9.9.23 22:19

Jméno Alex pro holku se mi moc libi a ani by mě nenapadlo, ze by se ji mělo říkat Sašo. Sašu mám spojenou s Alexandrou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.9.23 13:16
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení