Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj, chci se jen zeptat, co si myslíte o jméně Bonifác. Pro chlapečka tohle jméno chceme, ale rodina nám to dává dost sežrat, myslíte si, že to je velký úlet?
@anonym327 píše: Více
Vaše dítě, vaše volba
Ostatní si holt musí zvyknout ![]()
Kdysi se mi velmi líbilo. Ale pak mi nějaká známá řekla, že snad v Bibli (?) to byl starý kozel a od té chvíle mě to přešlo
My předem výběr jmen řekli jen minimu lidí, aby do toho nikdo nekecal ![]()
Jo, je to úlet. Pro kocoura v pohodě, pro syna vyloženě pomsta.
Je to originalni a bude nejspis jediny ve skolce. Jinak je to jedno. V zaplave cizich jmen to nikdo ani poradne nezaznamena a bude se mu nejspis rika Bony, coz taky celkem ujde. Pro me je to spojeno s Pankrac, Servac, Bonifac, ale to deti znat nebudou. Svemu diteti bych to nedala.
Jednou vám poděkuje
![]()
Ale je to vaše věc…
Minule se jedna ptala na jméno pro dceru Božidara, jestli ji ho dali chudák holka
![]()
Asi bych touhle cestou nešla ale nic proti tomu nemám. Zaručeně jich nebude kvantum.
Známí chtěli Baltazara. Nakonec mají holku s běžným jménem.
Proč ne? Dejte co se Vám líbí a nedejte na zdejší posmevacne pipky, které mají doma miliontou Sofii, Natalii nebo Matyáše, Tadease, Jakuba…
![]()
Jsem úplně alergická na jména Tomáš, Jakub, Tobiáš, Tobias atd… prostě na jména, kde těch dětí ve škole bude 5 v jedné třídě. Sama mám velmi neobvyklé jméno, zvykla jsem si a vlastně jsem za to teď ráda, takže proto se nám líbí jméno Bonifác.
@anonym327 píše: Více
Tak mezi Matyášem a Bonifácem je i spousta zajímavých, hezkých jmen. Ale jestli se vám líbí, tak ho dejte. Vaše dítě, vaše zodpovědnost.
Tím nemyslím všechny…plno jich tu svůj postoj vyjádřilo hezky i kdyby to jejich volba nebyla…ale jsem alergická na to…chudák kluk, jmeno pro psa, děti se mu budou posmívat..ne, nebudou se mu posmivat…to je učí doma rodiče..!Já sice doma taky nemám žádné extra buřty jména, ale plno se mi jich líbí a ostatní respektuji..a každé jméno je hezké, když se hezky řekne.. ![]()