Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
U nás ve městě tak říkal instruktor autoškoly každé holce, která u něj dělala řidičák a do toho měl lascivní kecy o řadící páce
Takže pro mě to není zrovna důstojný jméno ![]()
Nadherne jmeno..Cechackum se vybavi poue Cecilka z Slunce seno..ale jinak je to naderne znejici jmeno..horsi jsou ty zdrobneliny no..ale Cecilie zni krasne honosne..
To je jako Amálka análka, Tereza má v řiti železa…
na každé jméno se dá něco najít…
Znamy to jmeno dceri dal… Mne tehdy prislo priserne.
Rika se ji Cilka, uz jsem si na to zvykla a prijde mi to normalni. Zvykala jsem si nekolik let ![]()
Jmenuje se tak moje babička a tvrdí, že ho celý svůj živit nesnáší a vůbec se s ním nesžila a to jí je 76. A říkají ji Cilka
Není nejhorší. Určitě lepší než Kordula například. Nebo mnoho jiných dnes dávanych jmen.
Cecilie je krasne jmeno. Lepsi nez tisickrat omylana Sofinka, Emicka nebo Natalka ![]()
Líbí se mi a moc, ale právě kvůli cecku jsme ji při vybírání jmen zamítli.
Cecilka se mi zdá tak pěkné, že se mi ani nechce věřit, že ji chce dát Prachařová
![]()
Taky si mi to jméno líbí, je krásné. Za 5let už nám to ani nepřijde tyhle jména zase budou v modě. Ona je Agáta, když se narodila, bylo to jméno taky netypické… Navíc, jméno je výrobní značka.
@alun-ka píše:
Cecilka se mi zdá tak pěkné, že se mi ani nechce věřit, že ji chce dát Prachařová![]()
![]()
@PaníBovaryová píše:
Cecilie je krasne jmeno. Lepsi nez tisickrat omylana Sofinka, Emicka nebo Natalka
Hele jo?
![]()
Kdyz jsem davala dceri jmeno, byla siroko daleko jedina… zahada, ze se tak rozmohlo… ![]()
@Stánina píše:
Hele jo?![]()
Kdyz jsem davala dceri jmeno, byla siroko daleko jedina… zahada, ze se tak rozmohlo…
Tak dej příště Cecilku a budeš mít klid
I když - třeba se z ní taky vyklube hitovka ![]()
@pe-terka píše:
Tak dej příště Cecilku a budeš mít klidI když - třeba se z ní taky vyklube hitovka
Prvni ve hre byla Apolenka.. ![]()