Jméno Cecílie

Napsat příspěvek
Velikost písma:
168
9.5.17 21:56

U nás ve městě tak říkal instruktor autoškoly každé holce, která u něj dělala řidičák a do toho měl lascivní kecy o řadící páce :lol: Takže pro mě to není zrovna důstojný jméno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
9.5.17 22:00

Nadherne jmeno..Cechackum se vybavi poue Cecilka z Slunce seno..ale jinak je to naderne znejici jmeno..horsi jsou ty zdrobneliny no..ale Cecilie zni krasne honosne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9450
9.5.17 22:03

To je jako Amálka análka, Tereza má v řiti železa…

na každé jméno se dá něco najít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8491
9.5.17 22:08

Znamy to jmeno dceri dal… Mne tehdy prislo priserne.
Rika se ji Cilka, uz jsem si na to zvykla a prijde mi to normalni. Zvykala jsem si nekolik let ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5667
9.5.17 22:44

Jmenuje se tak moje babička a tvrdí, že ho celý svůj živit nesnáší a vůbec se s ním nesžila a to jí je 76. A říkají ji Cilka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
9.5.17 22:47

Nelíbí. :cert:

• Citovat
  • Upravit
45689
9.5.17 22:50

Není nejhorší. Určitě lepší než Kordula například. Nebo mnoho jiných dnes dávanych jmen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21286
9.5.17 22:56

Cecilie je krasne jmeno. Lepsi nez tisickrat omylana Sofinka, Emicka nebo Natalka :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
9.5.17 22:58

Líbí se mi a moc, ale právě kvůli cecku jsme ji při vybírání jmen zamítli.

• Citovat
  • Upravit
1609
9.5.17 23:02

Cecilka se mi zdá tak pěkné, že se mi ani nechce věřit, že ji chce dát Prachařová :mrgreen: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.5.17 23:05

Taky si mi to jméno líbí, je krásné. Za 5let už nám to ani nepřijde tyhle jména zase budou v modě. Ona je Agáta, když se narodila, bylo to jméno taky netypické… Navíc, jméno je výrobní značka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
9.5.17 23:05
@alun-ka píše:
Cecilka se mi zdá tak pěkné, že se mi ani nechce věřit, že ji chce dát Prachařová :mrgreen: :lol: :lol:

https://www.super.cz/…im-vede.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.5.17 23:06
@PaníBovaryová píše:
Cecilie je krasne jmeno. Lepsi nez tisickrat omylana Sofinka, Emicka nebo Natalka :roll:

Hele jo? :cert: :mrgreen:
Kdyz jsem davala dceri jmeno, byla siroko daleko jedina… zahada, ze se tak rozmohlo… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
9.5.17 23:08
@Stánina píše:
Hele jo? :cert: :mrgreen:
Kdyz jsem davala dceri jmeno, byla siroko daleko jedina… zahada, ze se tak rozmohlo… :nevim:

Tak dej příště Cecilku a budeš mít klid :lol: I když - třeba se z ní taky vyklube hitovka :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.5.17 23:14
@pe-terka píše:
Tak dej příště Cecilku a budeš mít klid :lol: I když - třeba se z ní taky vyklube hitovka :pankac:

Prvni ve hre byla Apolenka.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko