Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Není to z mé hlavy, ani se ji nechystám dát
Plánuje to prý Agáta Prachařová. Co říkáte na její vkus? ![]()
@Šmoulice píše:
Hned mi naskočí Cecilka ze Slunce seno
Asi tak ![]()
Vždyť ji budou říkat cecku ![]()
V rodině máme toto jméno, ale žijí v Itálii. Tam se jejich verze vyslovuje Čeči. Jméno se mi nelíbí.
Okamžitá asociace: Cecílie za chlívkem, bije blechy kladívkem ![]()
Její vkus je hrozný..nejen na jména..( ale to mají v rodině..její matka je v dávání jmen uplně stejná ) ![]()
@S.maya píše:
Vždyť ji budou říkat ceckuV rodině máme toto jméno, ale žijí v Itálii. Tam se jejich verze vyslovuje Čeči. Jméno se mi nelíbí.
Cecku.. to se mi strašně líbí, ale jen tak při škádlení a zaručeně by mě dítě později zabilo:-))
Jednu jsem v dětství znala, proto to jméno mam oposlouchane a nepřijde mi na tom nic divného. Mam ráda méně obvyklá jmena, ale konkrétně toto by nám nešlo k příjmení, jazykolam. Takže u nas nebylo v merku. Cecku jí nikdo neříkal, proste Cilka, stejně tak se nazývá nota C v některých učebnicích hudební výchovy pro malé děti.
Její vkus je zvláštní.. Cecilii bych své dceři nedala. Hned se mi vybaví cecek ![]()
@smurfka píše:
Její vkus je hrozný..nejen na jména..( ale to mají v rodině..její matka je v dávání jmen uplně stejná )
Ale tak zas na druhou stranu, dítě mohlo dopadnout i vyrazne hůř.
Cecílie je ještě v rámci normálnosti. ![]()
No mi se nelibi, ona da neco co neda kazdy do tuctu coz chapu, ale Cecilie pochybuji.
Ale treba Kordula a Kryspin se mi libi.