Jméno Cecílie

Napsat příspěvek
Velikost písma:
smurfka
10.5.17 14:21
@Jana206 píše:
Upřímně, myslím si, že Agáta je tak kontroverzní a leží mnoha lidem v žaludku, na přestřelu tady v diskuzích byla už několikrát, že kdyby vybrala jakékoliv jiné jméno, tak se o tom bude diskutovat a kdo chce, něco si najde :mrgreen:
Líbí se mi, že má někdo odvahu dát jméno vyčnívající z davu, ale musí to ladit s příjmením(původ i souzvuk),to je pro mě prioritní.

a Kryšpín Dopita ti souzní?…mě teda moc ne..Cecilie Prachařová nebo Cecilie Hanychová..no je to možná lepší, ale představím si starší paní..nesedí mi to na malou holku, stejně jako Kordula..( představa - stará zapšklá ženská )… :nevim: Někdy je prostě originalita naškodu..ale tak jsou i lidé kteří mají normální jména běžné dávaná a taky se jim nelíbí..to si člověk nevybere

• Citovat
  • Upravit
74217
10.5.17 14:58

@smurfka
Treba Jana, Tereza, Marie, Anna, Hana, Ivana, Miroslava, Jirina, Dobromila, Jaroslava atd. pusobi stejne stare zapskle (nelibi se mi ani jedno) a kolik takovych to jmeno nosi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
10.5.17 14:59

Apolenku znam ma ted 3r.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
10.5.17 21:21

@pe-terka Za mě je to pěkné jméno. Já se tedy přiznám, že když zveřejnila Agáta jméno Kryšpín, tak jsem si ťukala na čelo, že se zbláznila. A taky chudák kluk atp…A teď zcela otevřeně přiznávám, že se mi to jméno moc líbí. Asi bych neměla odvahu ho dát, ale přijde mi krásné. Stejné to bylo s Vicentem. Kordulu už nevnímám tak negativně jako dřív, ale pořád se mi moc nelíbí. Cecílie se mi opravdu líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148667
10.5.17 22:59

A já se tedy přiznám ač se mi Cecilie fakt nelíbí, popravdě ještě ujde. Očekávala jsem i něco horšího. Filoménu, Ofélii nebo tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44197
11.5.17 03:25

@nanoBETA Ještě meli Melichara :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1589
11.5.17 03:42

Mně se to jméno nelíbí a nedala bych ho, ale zase je mi sympatické, že ač jsou ta jména od Žilkové dětí hrozná, tak jsou z českého kalendáře. Rozhodně je mi to sympatičtější, než nějaká cizí šílená jména, třeba Lennon Marlene od Emmy Smetany. Takže, proč ne? Rozhodně lepší holčička Cecilka než Lennon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148667
11.5.17 13:36
@nanoBETA píše:
@pe-terka Za mě je to pěkné jméno. Já se tedy přiznám, že když zveřejnila Agáta jméno Kryšpín, tak jsem si ťukala na čelo, že se zbláznila. A taky chudák kluk atp…A teď zcela otevřeně přiznávám, že se mi to jméno moc líbí. Asi bych neměla odvahu ho dát, ale přijde mi krásné. Stejné to bylo s Vicentem. Kordulu už nevnímám tak negativně jako dřív, ale pořád se mi moc nelíbí. Cecílie se mi opravdu líbí.

Kordulka je náhodou pěkná, jen mi trochu evokuje Karkulku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze