Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@zuzu224 píše:
@stastnaholka
Tak Samuel? To je podobny. Ne ze by nebyli, ale neni jich tolik.
Samuel mi evokuje salmonelózu. Líbí se mi zdrobnělina Sam. To je hezké.
@welovefashion píše:
Už ti tam chybí jen MarcelZa mě teda tvůj výběr je převážně příšerný, vybrala bych možná Davida, Jindru nebo Bena…zbytek ani svému nepříteli
Max ten David, jinak za trest všecky. ![]()
@stastnaholka
Na IG koukam na jednu a ta ma Dennyho a Barta.
Ten Denny neni spatny. Mne se nelibi Denis, ale Dennyho bych snesla ![]()
@stastnaholka
Jeste se mne driv libilo Andrej, ale to bych ted diteti nemohla udelat ![]()
@alynch píše:
Nasi kluci jsou Liam a Noel, jeden ma Patrick jako prostredni jmeno, druhy ma prostredni moc “cize znejici”jeste se nam libilo Finlay, Niall, ale to uz se neda cist tak, jak se to pise, takze se ti to asi do vyberu taky nedostane
ale jsou krasna, doted se mi libi
Ty jo ty máš doma Oasis?
schválně nebo náhoda?
@zuzu224 píše:
Marcela mam u sebe na vrcholu nejhroznajsich jmen. Kdyz jsem videla hokejistu Marcel Marcel, tak jsem mela pomalu husinu
No já asi taky
a i v té ženské podobě mi přijde takové odpudivé… ![]()
@stastnaholka píše:
@Kelsey
Mety by se mi i líbil.Jen partnerovi to přijde prý „hrozně svaté“, trn tvar Metoděj. Nenapadá Vás třeba podobná varianta? Já nad tím přemýšlela a napadala mě jen vyloženě cizí jména - Matthew atd. a to nechci..
Když se ti líbí Mety, tak tak se říká i Matyášovi.
Kamaradka, ktera se vdala do zahranici, ma syna jmenem Enzo. Moc se mi to libi.
@zuzu224
Jj Deny nezní špatně, to je i hezké.
Akorát mi to přijde jako zoufalá potřeba být za každou cenu in a nedat klasicky Daniela a Denise, což se mi nelíbí ani jedno.
Ale to oslovení Deny je fakt pěkný. ![]()
A Andrej nevím, jakože necítím to tam, ale není jich milion a je to takové, co by tak zhruba splňovalo, co si predstavuju. Třeba Adolf se mi líbí.. ale to bych nemohla udělat zase já No…
@welovefashion
Mně přišlo vždycky Marcel takové zženštilé, to určitě na seznamu nemám.
Ale neodsuzuju nikoho, komu se jméno líbí. ![]()
@sarusa4
Tam bych oslovila spíš Máty a navíc Matyášů je snad půlka republiky dnes ( s nadsázkou). A proto Matyáše určitě ne. Miluju jméno Matěj, ale i to nedám ze stejného důvodu.