Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Monique123
To se mi taky líbí
… stejně jako Matěj. Ale tím jak je hodně těch všech chlapečků s oslovení „Maty“, tak asi taky ne…
Navíc to se nelíbí partnerovi.
U nás je Max na každém rohu. Přitom Maxmilián je krásné jméno, ale z toho důvodu „přemnožení“ už bych ho dávat nechtěla.
Jinak Martin je zase na mě takové až moc tradiční, nebo jak to říct. Samo o sobě to není špatné jméno, má hodně možností oslovení, ale není to ten tip, co hledám.. ![]()
@Knizka
Viktor je mužné, pěkné.
Ale taky se mi zdá, že s Viktory a Viktoriemi se roztrhl pytel..
@stastnaholka
Tak ja neznam Maxmiliana zadneho…vsechno jsou to jen proste Max ![]()
@stastnaholka píše:
@Knizka
Viktor je mužné, pěkné.Ale taky se mi zdá, že s Viktory a Viktoriemi se roztrhl pytel..
Maleho Viktora neznam. Znam hodne Vincentu. Malych Viktorii znam taky hodne.
Příspěvek upraven 13.11.23 v 12:59
@stastnaholka píše:
@welovefashion
@zuzu224U nás je Max na každém rohu. Přitom Maxmilián je krásné jméno, ale z toho důvodu „přemnožení“ už bych ho dávat nechtěla.
Jinak Martin je zase na mě takové až moc tradiční, nebo jak to říct. Samo o sobě to není špatné jméno, má hodně možností oslovení, ale není to ten tip, co hledám..
Maxů je v republice kolem 2-3 tisíc. To fakt není přemnožené jméno.
@Kelsey píše:
Maxů je v republice kolem 2-3 tisíc. To fakt není přemnožené jméno.
Tak ono je to hlavne jmeno mladsich deti, tak to vypada, ze jich je hodne. Ja dospeleho Maxe znam jednoho (neni puvodem Cech). Deti znam z okoli 4.
Plus jeste ma ruzne podoby - Max, Maxmilian, Maxim…
@stastnaholka
Ono pocitej, ze kdyz nedas nejaky treba puvdoem anglicky, tak i kdyz se ted zda, ze nejake jmeno neni obvykle, tak za par let muze zazit renesanci.
Ja treba davala obyc jmena, ale deti s timto jmenem jsem kolem sebe nemela, no a ted kam prijdou, tam maj jmenovce. Nekdy i nekolik. ![]()
Vladan, Tibor, Alex…
tak nějak by se jmenoval můj syn, kdyby byl.. ![]()
@zuzu224 píše:
@stastnaholka
Tak ja neznam Maxmiliana zadneho…vsechno jsou to jen proste Max
lze dát i Maxim
to už mi přijde lepší jak Max, páč tak se jmenovala půlka psů u nás na dědině ![]()
@Lucy75 píše:
lze dát i Maxim
to už mi přijde lepší jak Max, páč tak se jmenovala půlka psů u nás na dědině
Lze, ale vsechny deti co znam jsou jen Maxove. ![]()
@stastnaholka tak Daniel nebo Denis mi přijdou jako pěkná jména, jen to druhé se příliš podobá Penis…
Andrej je za mne boží jméno, mám slabost na slovanství, ale bohužel nám to tu jedna persona zavedla až moc a to bych nedala…