Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@En.Joy píše:
Me se to jméno libi, k příjmení jde hezky. Dala bych variantu s h. Mimochodem, ja mam naprosto ojediněle jméno, zatím asi jedina v ČR a slýchám mnoho komplimentu a poznámek, že je jméno neobvykle a hezke. Mít nezvykle jméno není nic trapneho nebo hloupého, jak se tu někteří snaží naznačit.
Děkuji za podporu, a jak máš jméno? ![]()
@vilda1 píše:
Tak ruku na srdce, která z vás by se takhle opravdu chtěla jmenovat?
Klidně. Raději než být třeba Jiřina, Vladimíra nebo něco takoveho.
@En.Joy píše:
Me se to jméno libi, k příjmení jde hezky. Dala bych variantu s h. Mimochodem, ja mam naprosto ojediněle jméno, zatím asi jedina v ČR a slýchám mnoho komplimentu a poznámek, že je jméno neobvykle a hezke. Mít nezvykle jméno není nic trapneho nebo hloupého, jak se tu někteří snaží naznačit.
Souhlasím.
@vilda1 píše:
Mě zajímá, jestli ti co to jméno podporují, by se tak i chtěli jmenovat. Nic víc nic míň.
Je nutno rýpat a dělat konspirační teorie? Nestačí napsat pouze ano nebo ne?![]()
![]()
Já se nehadam, je pravda ze kdyby to jméno bylo osklive sebevic… asi v tom mám spojitost a zálibu kvůli sestře
a jelikož po ni mám velikou díru v srdci… asi se ji snažim zaplnit dcerou… ![]()
@Kelsey no když mně by právě k tomu vždycky vyskočila ta Jiřina
…ale jinak samozřejmě, ať rodiče dají jméno, které uznají za vhodné…
@Kelsey píše:
Souhlasím.
Tak třeba Vladimira je teta… a říkáme ji Vlaďen Vlaďí Vladuš…ale stejný případ děda ci umtel se jmenoval Vladimír… asi zase ten pocit zaplnění nějaký ty díry v srdci
@vilda1 píše:
Tak ruku na srdce, která z vás by se takhle opravdu chtěla jmenovat?
ruku na srdce uplne klidne. Radeji bych mela nejake jmeno, ktere nema dalsich 10000 zen v CR.
Zajímavé, k Vašemu příjmení se skvěle hodí. Dala bych a to variantu s h.
Dahlia je nádherné a hlavně neobvyklé jméno
a pokud Vám evokuje Thalii je škoda, že si pod tímto jménem představíte auto s p**ou na kapotě a ne řeckou múzu…názor typu „pomsta nenarozenému dítěti“ je myslím si poněkud upjatý
asi by se Vám více líbilo, kdyby se holčička jmenovala Drahomíra nebo něco podobného…
Moje kamarádka se jmenuje Dalia, takže jsem zvyklá na tuto variantu jména. Ale je to cizinka. U nás jsem se s tímto jménem ještě nesetkala.
Mně se to jméno nelíbí, ale k vašemu příjmení se hodí.
Edit. Koukám, že reaguji na starou diskuzi:-D.
@Shana píše:
Dalie je nádherné jméno :3 k nějakému přijmení jako Dvořáková by bylo hrozné, to jo ale k Brook je super, rozhodně bych byla proale asi bych to v Čechách psala bez H, sice je neznělé ale občas by to někdo asi nepochopil
Omlouvám se, ale protestuji. Jmenuji se Dalie Dvořáková, moc mě těší. Jméno Dalie se mi moc líbí a jsem za něj velmi ráda. K mému příjmení se mi to líbí a navíc mám iniciály D. D. XD
A vy Kimme, nejspíš píši pozdě a už jste asi vaši holčičku pojmenovali jinak, ale kdyby jste měla další, nebála bych se ji pojmenovat Dalie. Se svým jménem se cítím originální, jelikož je nás v republice myslím jen osm. Tak to by bylo. Přeji jen radosti s vaší malou princeznou! ![]()
S pozdravem Dalie Dvořáková ![]()