Jméno Glorie, Fabian

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8566
28.1.13 17:01
@Stella000 píše:
Tak to jsem asi fakt jedina komu se libi Glorinka… :D no jen me zajimal vas nazor… asi ji stejne dám.. snad me jednou nebude proklinat a az pujde do skoly tak tam budou sama neobvykla jmena ze si Glorinku nebude nikdo dobirat :D

Mě to nepřipadá nějaké echt neobvyklé. Jen se mi nelíbí jména končící na -ie, ia. Jasně, že ji dej když se Ti líbí, proč by ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tonj
28.1.13 18:36

Je to jen tvoje volba. Ale myslím, že děcka mají v určitém věku co dělat sami se sebou, ještě jim přitěžovat jménem. Já jsem pro klasická česká jména, ať mají v pubertě o starost míň. Představ si poďobanou puberťačku Glórii.

• Citovat
  • Upravit
20296
28.1.13 18:58
@tonj píše:
Je to jen tvoje volba. Ale myslím, že děcka mají v určitém věku co dělat sami se sebou, ještě jim přitěžovat jménem. Já jsem pro klasická česká jména, ať mají v pubertě o starost míň. Představ si poďobanou puberťačku Glórii.

Já bych nechtěla být poďobaná Anička, Blažena, Jitka, Martina, Petra…to radši Glorie 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
28.1.13 19:01

@RyBANA tak poďobaná Blažena je vostrá

• Citovat
  • Upravit
8566
28.1.13 20:02
@byron píše:
@RyBANA tak poďobaná Blažena je vostrá
:mrgreen: Poďobaná Blažena :pankac: Teda Bláža je vostrá i nepoďobaná :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1166
28.1.13 21:24
@RyBANA píše:
Já bych nechtěla být poďobaná Anička, Blažena, Jitka, Martina, Petra…to radši Glorie 8)
:lol: :lol: :lol:

Fabian je super, to se mi moc líbí :potlesk:
Glorie taky, proč, ne, Glorinka zní hezky (původ jména je „slavná“ nebo tak něco, ne? to je fajn!)
Dalibor je Janda a to je :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tonj
29.1.13 11:03
@RyBANA píše:
Já bych nechtěla být poďobaná Anička, Blažena, Jitka, Martina, Petra…to radši Glorie 8)

Když myslíš… :? Vidíš, já byla poďobaná a nesu jedno z těchto jmen :D A díky bohu, že jsem v pubertě nemusela řešit, že se jmenuju Glórie :mrgreen: Ani Blažena teda, hihi.

• Citovat
  • Upravit
3239
23.10.13 19:40

Glorii znam, zrovna nedavno se narodila :palec: Fabian je moc pekne, Dalibor, je tvrdsi :? rikala bych mu Dáda :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
23.10.13 20:30
@Mobidick píše:
Glorii znam, zrovna nedavno se narodila :palec: Fabian je moc pekne, Dalibor, je tvrdsi :? rikala bych mu Dáda :andel:

A já Borek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hr4sek22
23.10.13 20:31

To už radši ta Blažena než Glorie :| :lol:

• Citovat
  • Upravit
16666
25.10.13 08:07
@Stella000 píše:
Holky, jak se Vam libi jmena… holcicka - Glorie a chlapecek - Fabián nebo Dalibor… :) :srdce:

Glorie se mi libi moc, ty klicici ani trochu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
16.4.16 10:17

@Stella000 ahoj moc se mi líbí jméno Glorie a jsem skoro rozhodnuta ho teď dát. Vím, že je to starší diskuze, ale chtěla bych se zeptat jestli jste nakonec holčičku takto pojmenovali a co reakce na toto jméno teď po letech? Nepřijde mi to o nic horší než Vanesa, Melánie, Amálie a Elena, které jsou třeba teď u nás často dávána. Podle mě lepší než dát třeba Terezku, kterou mají všichni. Děkuji :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze