Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Stella000 píše:
Tak to jsem asi fakt jedina komu se libi Glorinka…no jen me zajimal vas nazor… asi ji stejne dám.. snad me jednou nebude proklinat a az pujde do skoly tak tam budou sama neobvykla jmena ze si Glorinku nebude nikdo dobirat
Mě to nepřipadá nějaké echt neobvyklé. Jen se mi nelíbí jména končící na -ie, ia. Jasně, že ji dej když se Ti líbí, proč by ne?
Je to jen tvoje volba. Ale myslím, že děcka mají v určitém věku co dělat sami se sebou, ještě jim přitěžovat jménem. Já jsem pro klasická česká jména, ať mají v pubertě o starost míň. Představ si poďobanou puberťačku Glórii.
@tonj píše:
Je to jen tvoje volba. Ale myslím, že děcka mají v určitém věku co dělat sami se sebou, ještě jim přitěžovat jménem. Já jsem pro klasická česká jména, ať mají v pubertě o starost míň. Představ si poďobanou puberťačku Glórii.
Já bych nechtěla být poďobaná Anička, Blažena, Jitka, Martina, Petra…to radši Glorie ![]()
@byron píše:
@RyBANA tak poďobaná Blažena je vostrá
@RyBANA píše:
Já bych nechtěla být poďobaná Anička, Blažena, Jitka, Martina, Petra…to radši Glorie
Fabian je super, to se mi moc líbí ![]()
Glorie taky, proč, ne, Glorinka zní hezky (původ jména je „slavná“ nebo tak něco, ne? to je fajn!)
Dalibor je Janda a to je ![]()
@RyBANA píše:
Já bych nechtěla být poďobaná Anička, Blažena, Jitka, Martina, Petra…to radši Glorie
Když myslíš…
Vidíš, já byla poďobaná a nesu jedno z těchto jmen
A díky bohu, že jsem v pubertě nemusela řešit, že se jmenuju Glórie
Ani Blažena teda, hihi.
Glorii znam, zrovna nedavno se narodila
Fabian je moc pekne, Dalibor, je tvrdsi
rikala bych mu Dáda ![]()
@Mobidick píše:
Glorii znam, zrovna nedavno se narodilaFabian je moc pekne, Dalibor, je tvrdsi
rikala bych mu Dáda
A já Borek ![]()
@Stella000 píše:
Holky, jak se Vam libi jmena… holcicka - Glorie a chlapecek - Fabián nebo Dalibor…![]()
Glorie se mi libi moc, ty klicici ani trochu ![]()
@Stella000 ahoj moc se mi líbí jméno Glorie a jsem skoro rozhodnuta ho teď dát. Vím, že je to starší diskuze, ale chtěla bych se zeptat jestli jste nakonec holčičku takto pojmenovali a co reakce na toto jméno teď po letech? Nepřijde mi to o nic horší než Vanesa, Melánie, Amálie a Elena, které jsou třeba teď u nás často dávána. Podle mě lepší než dát třeba Terezku, kterou mají všichni. Děkuji ![]()