Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Meli jsme napsaneho Samuela, ale nakonec mame holcicku-takze Samuel je kasna volba. Prijde mi ze k tomuto jmenu jsou i lepsi varianty osloveni..
Sebastiánka mám doma tkaže za mě Sebík:)A říkáme mu Sebí, Sebíku, Sebastiánku, Seboune, Sebouši…a naše dr mu říká Bastíku
Skus si precitat charakteristiku mena, mne to vzdy pomohlo pri rozhodovani ![]()
Tak Samuel se mi líbí jen když se oslovuj Samule, bez zdrobněliny
Sebastinán se mi líbí moc, sestřenka ho má a taky mu neříká Basty ani Sebi, celým jménem,..
Ahoj, jestli můžu, tak prvně chválím za super výběry jmen
Tohle jsou taky moji favorité
obě jsou super. Ale dala bych spíš Sebastiana. Poslední dobou mi přijde trochu přesamuelováno. A volala bych na něj Sebi, Sebouši, Sebíku a podobně, ale to podle mě potom přijde samo
hlavně hodně zdraví ![]()
Sebastian se mi líbí moc, měli jsme ho ve výběru, ale nakonec nedali, protože se mi od toho nelíbí žádná ze zdrobnělin. Samuel se mi nelíbí vůbec. Takže když z těchto dvou, tak určitě jsem pro Sebastiana.
Samuel - měla jsem ve výběru, neprošel:-).Říkali bychom Sam, Samík.
@Stp1990 Přesamuelováno? U nás v okolí teda nevím o žádném ani o žádném Sebastianovi.
Samuel - Sam, Samík
Sebastian - Sebi, Sebík
Víc zdrobnělin mě nenapadá ![]()
Ani jedno
Sebik nebo Samik, ani jedno neni hezke. V plnem zneni zni o malicko lip Sebastian.
Sebastian, jméno s emi líbí hlavně kvuli Velmi nebezpečným známostem ![]()
Ahoj, rozhodujeme se mezi těmito dvěma jmény. Poraďte, prosím, jak byste jim říkali? Které jméno se Vám více líbí? Nelíbí se mi ale zdrobnělina Basty
Předem moc děkuji za názory. Snad nám to pomůže při rozhodování.