Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Renčula0 píše:
Holky, kolik znáte Samuelů? Není momentálně ve školkách přesamuelováno?
Jméno Samuel má 6277 lidí, je na 192. místě a věkový průměr je 8 let. Osobně znám 2
.
Z doslechu 1, ale osobně neznám (cca 3 roky). Ve školce nemáme ![]()
Tak my máme Sebastiana a švagrová má Samuela
mě se teda Samuel nelíbí a přijde mi, že tyhle dvě jména jsou v poslední době dávány docela často. My teda máme Sebastiana ne proto, že je to jméno dnes moderní, ale proto, že manžel žije v Německu a Sebastian byl jeho nejlepší kamarád z mládí
jinak mu říkáme Sebíčku, Seboušku, Sebastianku a taky Bastiane, což Němci většinou Sebastiánům tak říkají.
@Renčula0 Tak nasemu Samikovi je 5 let a ve skolce je jediny a ve meste(cca 2500 obyv.) neznam zadneho
A kdyz jsme ho pred 5ti lety davali, tak me teda neprislo, ze by to jmeno bylo nejak extra popularni, i pribuzni a znami spis rikali, ze je dost neobvykle.
Nam se proste zalibilo ![]()
To mas jedno, jestli das Samuel, nebo Pepa, proste chvili to muze byt hit, pak zas ne ![]()
Máme Sebastiána a ve škole je jediný a ve školce býval taky:)Samuelů znám několik.
Samuela znám jednoho (je mu 12 let), Sebastiány asi čtyři z toho dva jsou ve školce.
U nás je to teď samej Matyáš, Tobiáš, Tadeáš a Nicolas ![]()
@Renčula0 Znám jednoho (školkového věku), ale přijde mi, že to začíná být teď hodně frekventované jméno. Nedávno jsem koukala na nějaké statisticky jmen a byl tam mezi „skokanama“ roku (jen teď nevím, zda 2012 nebo 2013).
Sebik, sebišek, sebi, sebinek, sebulka, sebastianek- mame doma krasne jmeno
![]()