Jméno Ilja

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
148273
20.7.15 13:23

@Kelsey no přesně :roll: mě matka vynadala že jsem dala klukovi jméno Filip. Že prej je to jak na psa :nevim: jako bych mohla za to že jsou lidi taaaaaal blbí a dávají zvířatům lidská jména :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
20.7.15 13:23
@kometa32 píše:
@Kelsey Copak Deniska…ale třeba chlapecké jméno Denis - a jak se dává a nikdo si pod ním nic nepředstavuje. :lol:

Víš co Denisa znám taky a lidí i děcka ve škole se k němu chovají slušně.
To máš akorát ty problém v hlavě, že za jmény hledáš škaredé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
20.7.15 13:25
@Kelsey píše:
Víš co Denisa znám taky a lidí i děcka ve škole se k němu chovají slušně.
To máš akorát ty problém v hlavě, že za jmény hledáš škaredé.
8o 8o :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1010
20.7.15 13:32

Jedine ruska jmeno se mi libi ALina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1010
20.7.15 13:32

Jedine ruska jmeno se mi libi ALina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3774
20.7.15 13:33

@Anna766 Předpokládám, že přibyla i sestra Božena ;) :hug:.

Mám spolužačku, která má dceru Alžbětu a syna Přemysla (oba už dospěláci). A mně se tento styl jmen moc líbí :hug:.

Dcera je na přání otce Andrea (jsem si myslela, že to bude kluk, tak jsem se ani moc nehádala), ale stejně jí říkáme Andulo :jazyk: :mrgreen:, případně Andulko…jinak nejčastěji je prostě Anďa :oops:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
20.7.15 13:38
@Anna766 píše:
@Kelsey no přesně :roll: mě matka vynadala že jsem dala klukovi jméno Filip. Že prej je to jak na psa :nevim: jako bych mohla za to že jsou lidi taaaaaal blbí a dávají zvířatům lidská jména :zed:
:roll: Psum davam pouze lidsky jmena, protoze mne ty shluky hlasek, kteryma lidi volaji na psy, nebavi :P A syn ma takovy jmeno, ze znam nejmin 4 psy se stejnym. Nevim, proc by to melo byt spatne, to spis maji lidi spatne neco v hlave 8)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148273
20.7.15 13:39

@Jannnča jo proč ne. Kamarádka má Adėlku a taky jí říkajíAndulko. Mě tak říká celá rodina. :srdce: přátelé spíš Aničko a mě tohle k srdci nepřirostlo. Jsem spíš ta Andulka no :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.7.15 14:39

Tak děkuji za názory :kytka:

• Citovat
  • Upravit
13331
20.7.15 20:38

Maminky, mějte rozum a netraumatizujte vaše děti divnými jmény jenom proto, že se potřebujete odlišovat. V jiné diskuzi se rozebírali chudáci Vavřincové, potom tady kdosi pojmenoval dítě Božidara..Copak si ty děti zaslouží takové celoživotní tresty? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
20.7.15 21:28
@Anonymní píše:
Maminky, mějte rozum a netraumatizujte vaše děti divnými jmény jenom proto, že se potřebujete odlišovat. V jiné diskuzi se rozebírali chudáci Vavřincové, potom tady kdosi pojmenoval dítě Božidara..Copak si ty děti zaslouží takové celoživotní tresty? :kytka:

Tak sama vidis, za co tvuj nazor stoji :lol:
Jak by bylo na tom svete krasne, kdyby se jmenovali vsichni stejne, co? :palec: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7904
20.7.15 21:32

Dneska se vymýšlejí všelijaký patvary, co kolikrát ani nejsou jména, hlavně aby byly matky originální (docela mě nedávno dostalo jméno Koniáš anebo to, že české holce dá česká matka zcela vážně jméno Tiffany…v nemocnici s námi nedávno byl Zachariáš a maminka na něj volala „Zachy“) a jméno, které je v českém kalendáři a v Čechách se tradičně používá, nevyhovuje? Zvláštní.

Zakladatelko, Ilja je úplně v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
22.7.15 17:35

Tyhle debaty o tom, jak je rodič tyran, když nepojmenuje dítě Jeníček nebo Mařenka, ale chce jméno „originální“, nedej bože nezvyklé nebo zahraniční mě fakt nebaví. Já mám nezvyklé jméno, moje dítě taky, a nikdy jsem s tím neměla problém, problém měli maximálně ti druzí :lol: a to se mě netýkalo.
Posmešně děcka volaly i na úplně bežná jména - Lucie, Petra, Štěpánka, je to úplně jedno.
Naopak manžel má jedno z nejčastějších jmen, já mu říkám v základním tvaru, ale to, ja to jméno mrví ostatní, to se fakt nedá. Takže ono běžné jméno lidi pak stejně „originalizují“ a dávají přezdívky, aby všechny ty Ondřeje, Jakuby, Tomáše a Petry, co znají, od sebe odlišili.

Ilja je fajn jméno, vybaví se mi Ilja Hurník. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
22.7.15 17:45
@umea píše:
Tyhle debaty o tom, jak je rodič tyran, když nepojmenuje dítě Jeníček nebo Mařenka, ale chce jméno „originální“, nedej bože nezvyklé nebo zahraničnímě fakt nebaví. Já mám nezvyklé jméno, moje dítě taky, a nikdy jsem s tím neměla problém, problém měli maximálně ti druzí :lol: a to se mě netýkalo.
Posmešně děcka volaly i na úplně bežná jména - Lucie, Petra, Štěpánka, je to úplně jedno.
Naopak manžel má jedno z nejčastějších jmen, já mu říkám v základním tvaru, ale to, ja to jméno mrví ostatní, to se fakt nedá. Takže ono běžné jméno lidi pak stejně „originalizují“ a dávají přezdívky, aby všechny ty Ondřeje, Jakuby, Tomáše a Petry, co znají, od sebe odlišili.Ilja je fajn jméno, vybaví se mi Ilja Hurník. :lol:

Když tě to nebaví, tak nediskutuj ;), proč si dělat násilí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
22.7.15 17:49

A proč ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie