Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, chtela bych se zeptat, jestli se vas byvaly behem rozchodu k vam choval hnusne a k nove pekne? Ten muj me nechal, chova se ke me dost hnusne a tu novou uplne cukruje.Dost me to vadi, ze pred ni se dela svatym a hodnym.
@ashina s tebou na začátku necukroval, na tebe byl hned hnusný?? Asi né co, jinak by sis ním ani nezačala
Tak vzhledem k tomu, ze uz je to byvaly, tak proc to resis?
Je jasny, ze pokud ma novou slecnu, do ktery je zamilovany, tak s ni cukrovat bude.
A jestli ty ho uhanis, tak je mu to neprijemny a je osklivy.
@renda81 nebyl,taky se choval pekne, ale vadi mi, ze na me je hnusny a na ni sladky.
A co jako? Rozešli jste se, on si našel novou přítelkyni,… Nevím, proč by se k tobě měl chovat líp, než k ní..
@alli_li neuhanim,zkratka se rozesel on semnou, nechtela jsem se rozejit
@ashina píše:
@renda81 nebyl,taky se choval pekne, ale vadi mi, ze na me je hnusny a na ni sladky.
no když miloval tebe byl na tebe sladký milý. Mezi váma je konec, a jestli ho stíháš tak se nediv že je hnusný. Neřeš ho má jinou, ty jdi dál, a nepitvej se v minulosti. Kolik vám je a jak jste spolu byli dlouho
@ashina a proc se s nim bavis? Pokud je na me nekdo hnusny, tak se s nim nebavim. Zkratka zarlis, ale vzhledem k tomu, ze jsi ex, tak neni na co zarlit.
@ashina píše:
@Lejaa protoze si to nezaslouzim
a zasloužíš si být s někým kdo tě nemiluje a nechová se k tobě hezky???!!!
@ashina píše:
@Lejaa protoze si to nezaslouzim
Tak proč se s ním bavíš? Pro boha..
Pochybuju, že se baví tím, že ti píše hnusné SMSky, jen tak z nudy..
@renda81
Ja ho nestiham, byli jsme spolu dva roky, rok z toho spolu bydleli, jemu je 33 me 29
@Bibi239 ma tady jeste nejake veci, pro ktere si postupne chodi