Choval se k vám bývalý po rozchodu také tak?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23
6.7.15 21:19

@MarieOVMUC mel,ale neni to o me.Ale tohle. mi vadi, ze se ukazuje v dobrem svetle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
6.7.15 21:20
@ashina píše:
@renda81 nevim jak ho setrit a usmernit aby si to ke me nedovoloval.Nedoufam, vim ze je konec.

tak proč ho stále řešíš, ale podle toho co jsi psala, tě ponižoval urážel, aby si nedovoloval - dej mu věci a už se nemusíte vidět, proč by nadále si měl k tobě něco dovolovat. já tě nechápu, píšeš, že je ti 29 tak proč si sebe nevážíš, a necháváš si to líbit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
6.7.15 21:22
@ashina píše:
@MarieOVMUC mel,ale neni to o me.Ale tohle. mi vadi, ze se ukazuje v dobrem svetle

a proc by jako nemel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23

@Bibi239 nenecham,neumim se mu branit. Nechci aby semnou tak jednal. Nemuzu mu rict co a jak podle sebe, protoze mi vycita, ze je stale po mem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
@ashina píše:
@MarieOVMUC mel,ale neni to o me.Ale tohle. mi vadi, ze se ukazuje v dobrem svetle

podle toho co píšeš ti nemůže být 29 ale spíš tak 12. ukazuje se v dobrém světle protože jí miluje, k tobě se taky tak choval

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
6.7.15 21:25

Sbal mu vše co u Tebe má do igelitek a odvez mu to třeba k rodičům, vyměň zámky a snaž se vyřešit všechny záležitosti co nejdříve. Vyraž ven s kámoškama, nabrat dech a buď v klidu..je to blbec a zoufalec, když se takhle chová.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
6.7.15 21:26
@ashina píše:
@Bibi239 nenecham,neumim se mu branit. Nechci aby semnou tak jednal. Nemuzu mu rict co a jak podle sebe, protoze mi vycita, ze je stale po mem..

stale nechapu.. proc to resis? Nezlob se na me, ale jedine, co zacinam chapat je, proc utek :mrgreen: rozesli jste se, prestan se o nej zajimat a soustred se na sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
6.7.15 21:27

@renda81 protoze ho stale miluji. Nevim jak si tohle chovani nenechat libit.On si pro ty veci chce chodit kdy on chce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
6.7.15 21:28

@ashina to ze sebe fakt musíš dělat vola? Pošli mu zprávu, že věci si může vyzvednout dne… od-do, pokud nedorazí, vše skončí u popelnic. A ignoruj zprávy, že musí být po tvém a že si diktuješ. Spolu nejste a ty nejsi úložna jeho věcí, ať si to nakvartýruje k nové holubičce. Tečka. Nechápu, co řešíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
6.7.15 21:29

@renda81 je mi 29.Mohl by se chovat normalne a porad do me nesit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
6.7.15 21:33

@Kakika nevis situaci, jakej je. S nim se to tak lehce neda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
6.7.15 21:34
@ashina píše:
@renda81 je mi 29.Mohl by se chovat normalne a porad do me nesit.

a když přijde pro věci co mu říkáš, jak se s ním bavíš. Jestli jedeš jako tady a ptáš se ho proč se k ní chová hezky a né k tobě a pořád dokola, tak se mu nedivím, že je takový, a že odešel. Protože i tady když se ti snažíme poradit, pořád jedeš proč to nejde, a odpověď znáš dřív než něco zkusíš. Např. s jeho věcma ať mu je dáš najednou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
6.7.15 21:39

@renda81 rikam mu, to samy co tady, ukazuje se v dobrem svetle, zkusila jsem na nej aj pekne mluvit, ale to vubec.nereagoval.Jen si jel sve urazky.Kdyz jsem mu rekla, proc me normalne neodpovida o tom se nechtel bavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
6.7.15 21:42
@ashina píše:
@renda81 rikam mu, to samy co tady, ukazuje se v dobrem svetle, zkusila jsem na nej aj pekne mluvit, ale to vubec.nereagoval.Jen si jel sve urazky.Kdyz jsem mu rekla, proc me normalne neodpovida o tom se nechtel bavit.

tak se mu nediv, že se tak chová, bohužel si za to můžeš sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
6.7.15 21:43

@renda81 asi jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...