Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MarieOVMUC mel,ale neni to o me.Ale tohle. mi vadi, ze se ukazuje v dobrem svetle
@ashina píše:
@renda81 nevim jak ho setrit a usmernit aby si to ke me nedovoloval.Nedoufam, vim ze je konec.
tak proč ho stále řešíš, ale podle toho co jsi psala, tě ponižoval urážel, aby si nedovoloval - dej mu věci a už se nemusíte vidět, proč by nadále si měl k tobě něco dovolovat. já tě nechápu, píšeš, že je ti 29 tak proč si sebe nevážíš, a necháváš si to líbit
@ashina píše:
@MarieOVMUC mel,ale neni to o me.Ale tohle. mi vadi, ze se ukazuje v dobrem svetle
a proc by jako nemel?
@Bibi239 nenecham,neumim se mu branit. Nechci aby semnou tak jednal. Nemuzu mu rict co a jak podle sebe, protoze mi vycita, ze je stale po mem..
@ashina píše:
podle toho co píšeš ti nemůže být 29 ale spíš tak 12. ukazuje se v dobrém světle protože jí miluje, k tobě se taky tak choval
Sbal mu vše co u Tebe má do igelitek a odvez mu to třeba k rodičům, vyměň zámky a snaž se vyřešit všechny záležitosti co nejdříve. Vyraž ven s kámoškama, nabrat dech a buď v klidu..je to blbec a zoufalec, když se takhle chová.
@ashina píše:
@Bibi239 nenecham,neumim se mu branit. Nechci aby semnou tak jednal. Nemuzu mu rict co a jak podle sebe, protoze mi vycita, ze je stale po mem..
stale nechapu.. proc to resis? Nezlob se na me, ale jedine, co zacinam chapat je, proc utek
rozesli jste se, prestan se o nej zajimat a soustred se na sebe.
@renda81 protoze ho stale miluji. Nevim jak si tohle chovani nenechat libit.On si pro ty veci chce chodit kdy on chce.
@ashina to ze sebe fakt musíš dělat vola? Pošli mu zprávu, že věci si může vyzvednout dne… od-do, pokud nedorazí, vše skončí u popelnic. A ignoruj zprávy, že musí být po tvém a že si diktuješ. Spolu nejste a ty nejsi úložna jeho věcí, ať si to nakvartýruje k nové holubičce. Tečka. Nechápu, co řešíš.
@renda81 je mi 29.Mohl by se chovat normalne a porad do me nesit.
@ashina píše:
@renda81 je mi 29.Mohl by se chovat normalne a porad do me nesit.
a když přijde pro věci co mu říkáš, jak se s ním bavíš. Jestli jedeš jako tady a ptáš se ho proč se k ní chová hezky a né k tobě a pořád dokola, tak se mu nedivím, že je takový, a že odešel. Protože i tady když se ti snažíme poradit, pořád jedeš proč to nejde, a odpověď znáš dřív než něco zkusíš. Např. s jeho věcma ať mu je dáš najednou
@renda81 rikam mu, to samy co tady, ukazuje se v dobrem svetle, zkusila jsem na nej aj pekne mluvit, ale to vubec.nereagoval.Jen si jel sve urazky.Kdyz jsem mu rekla, proc me normalne neodpovida o tom se nechtel bavit.
@ashina píše:
@renda81 rikam mu, to samy co tady, ukazuje se v dobrem svetle, zkusila jsem na nej aj pekne mluvit, ale to vubec.nereagoval.Jen si jel sve urazky.Kdyz jsem mu rekla, proc me normalne neodpovida o tom se nechtel bavit.
tak se mu nediv, že se tak chová, bohužel si za to můžeš sama