Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@renda81 tohle urcite ne, ale vadi mi jeho chovani, driv takovy nebyl
@ashina píše:
@Bibi239 ma tady jeste nejake veci, pro ktere si postupne chodi
zabalit, domluvit presne datum predavky, konec zvonec. Jak se do lesa vola…
@Bibi239 to bych rada, ale on jede podle sebe, kdyz neco reknu tak me odpovi at sem zticha a nerikam bludy.
@ashina píše:
@renda81 tohle urcite ne, ale vadi mi jeho chovani, driv takovy nebyl
ale tobě už to může být jedno to jeho chování - to už neřeš, sbal mu věci dej mu je najednou, žádný aby se coural jak ho napadne, a hotovo, děti jste neměli, tak už se s ním vídat nemusíš
@renda81 rika mi, ze sem jak uminene male dite, ktere si chce samo urcovat pravidla.
@ashina píše:
@Bibi239 to bych rada, ale on jede podle sebe, kdyz neco reknu tak me odpovi at sem zticha a nerikam bludy.
no tak bud mu to jednoduse vyhazis pred barak a napises mu, ze veci ma u popelnic, at s sebou mrskne nebo muzes sehnat nekoho s autem a odvezt mu to pred dvere.
Je otazku, jak moc jeho bavi te urazet a jak moc tebe bavi byt urazena. Nektere zeny si i takove chovani mohou vykladat tak, ze tam jeste je nejaky zajem.
@Bibi239 toho mi rika hodne, od me neschopnosti, po debilni kopyto apod..Nebyvam urazena.pak se chytnem, protoze do me jede.Ve vsem sem spatna dle nej.
@ashina A proč se s ním bavíš, vyměnit zámek a jasně oznámit, že pro věci si může přijít tehdy a tehdy, jindy nejsi doma. Tečka. Ty věci potřebuje on, ne ty.
@ashina píše:
@renda81 rika mi, ze sem jak uminene male dite, ktere si chce samo urcovat pravidla.
umíněná jsi protože ty řešíš jeho chování k tobě, i když je mezi váma konec. A stále se divíš, že když miluje jinou je na ní sladkej a cukruje. Tebe to podle mě baví, i to jeho chování hnusné, protože doufáš, že bude s tebou, a tak je ti jedno jaká je vaše komunikace, hlavně když na tebe mluví - podle toho jak jsi napsala, že si tohole nezasloužíš. Kdyby né, tak ho setřeš a usměrníš, aby si k tobě nedovoloval.
@renda81 nevim jak ho setrit a usmernit aby si to ke me nedovoloval. Nedoufam, vim ze je konec.
Ja tohle absolutne nechapu.. nechce s tebou byt, nejaky duvod k rozchodu asi mel a nema duvod se chovat jako zamilovany.. novou miluje, tak cukruje.. tak co na tom neni k pochopeni?
@j.a.n.i1 protoze se s nim bavit musim, jeste mezi nama resime nejake veci
@ashina píše:
@Bibi239 vyhazet mu veci si netroufnu
jasne, co kdyby s tebou nahodou prestal komunikovat, to by byla tragedie… Komu neni rady, tomu neni pomoci.
On se k tobe chova hnusne, protoze ho nechas.
@ashina píše:
@j.a.n.i1 protoze se s nim bavit musim, jeste mezi nama resime nejake veci
Musí člověk akorát umřít…