Jméno k příjmení Kotek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8679
3.4.12 17:04

Ahoj :-) a co Jaroslav Kotek? To je pěkný :) a třeba Anna Kotková :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
3.4.12 17:06

to je nápadů…:) děkujeme, snad něco vymyslíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
3.4.12 18:51

Tak k tomu Jaroslavovi bych se přidala taky :kytka: - to mne nenapadlo, přitom můj děda, táta i brácha se tak jmenují. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
3.4.12 19:11

Máme dost podobné příjmení a máme Julii 8) na kluka by se nám líbilo Jan, ale to je muž, tak nakonec byla klučičí varianta Viktor.. ;)

• Citovat
  • Upravit
1311
3.4.12 19:18

ahoj, zdraví jedna se stejným příjmením :mavam: tak bráchové jsou Tomáš Kotek, Jan Kotek a Stanislav Kotek, taťka by chtěl vnuka - Kevin Kotek :D a holky jsme Lucie a Jolana, mě se líbí Linda nebo Nela, tak pěkný výběr!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
3.4.12 19:24

ještě na kluka mě napadl Vojta Kotek :mrgreen: a nebo Daniel Kotek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
3.4.12 19:33

@natálka tomáš je bratr přítele :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
3.4.12 20:29
@Ewule0712 píše:
Napadlo mě první pepa Kotek :D nevím proč.
Radek Kotek, Marek Kotek, Petr Kotek, Pavle Kotek.

Za me ty rymovane nebrat.
Jinak Jirka Kotek, Lucka Kotkova, Adelka, Dorotka, Jachym.

• Citovat
  • Upravit
11896
4.4.12 08:35

Vojta a Petra :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.5.12 21:11

Cau, taky mam takove prijmeni. Bracha je Jan, strejda Vaclav a synovec Samuel…nasi mi dali Marketa, osobne bych to dala taky, ale nechci aby nekdo rikal pak stara a mlada, dak mala bude po me Adela a pokud by to byl klucik, tak Matyas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.5.12 21:12

Anicka je taky pekne, to byla babi takhle

@Teeeri píše:
Ahoj :-) a co Jaroslav Kotek? To je pěkný :) a třeba Anna Kotková :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
23.5.12 21:34

Mne taky hned napadl Vojta:-) Myslim, ze k vasemu prijmeni se hodi spousta jmen - Martin, Jakub, Ondrej, jen bych nedavala jmeno koncici na K - treba Marek, prijde mi, ze kdyz uz prijmeni konci na K, tak by jmeno melo koncit jinak, ale to je mozna taky veci nazoru:-)
Pro holcicku cokoliv se vam libi, stejne se jednou vda a prijmeni se ji zmeni:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
6.6.12 22:16

Můj názor na příjmení anásledné jméno je asi takový - je to naprostá blbost !! Jméno si má každá maminyk dát takové, jaké se jí líbí, proč se omezovat příjmením ? Někdo se jmenuje třeba Skočdopole nebo i hůř :D tak to by mě opravdu zajímalo jméno na tohle příjmení, jsou i vulgární příjmení, takže asi tak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
7.6.12 08:27
@Monika192 píše:
Můj názor na příjmení anásledné jméno je asi takový - je to naprostá blbost !! Jméno si má každá maminyk dát takové, jaké se jí líbí, proč se omezovat příjmením ? Někdo se jmenuje třeba Skočdopole nebo i hůř :D tak to by mě opravdu zajímalo jméno na tohle příjmení, jsou i vulgární příjmení, takže asi tak :)

:D Skočdoprdele mě pobavilo :D jinak ale s názorem nesouhlasím…tak nějak, zvlášť u chlapa, který s tím bude žít celý život, by to mělo v rámci možností sedět. Takže třeba Michal Michálek je kravina :D

jinak PETR KOTEK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
emocuc.polymorf
7.6.12 14:23
@Monca85 píše: :D Skočdoprdele mě pobavilo :D jinak ale s názorem nesouhlasím…tak nějak, zvlášť u chlapa, který s tím bude žít celý život, by to mělo v rámci možností sedět. Takže třeba Michal Michálek je kravina :Djinak PETR KOTEK

Hele, ona tam má Skočdopole a ne Skočdoprdele :mrgreen: :mrgreen: Jinak si taky myslím, že by se na příjmení měl brát ohled. Michal Michalík, Nathaniel Skočdopole a Tomáš Marný jsou podle mě blbý kombinace. Ale jen ať to klidně někdo dá, aspoň je sranda :palec: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky