Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak k tomu Jaroslavovi bych se přidala taky
- to mne nenapadlo, přitom můj děda, táta i brácha se tak jmenují. ![]()
Máme dost podobné příjmení a máme Julii
na kluka by se nám líbilo Jan, ale to je muž, tak nakonec byla klučičí varianta Viktor.. ![]()
ahoj, zdraví jedna se stejným příjmením
tak bráchové jsou Tomáš Kotek, Jan Kotek a Stanislav Kotek, taťka by chtěl vnuka - Kevin Kotek
a holky jsme Lucie a Jolana, mě se líbí Linda nebo Nela, tak pěkný výběr!
@Ewule0712 píše:
Napadlo mě první pepa Koteknevím proč.
Radek Kotek, Marek Kotek, Petr Kotek, Pavle Kotek.
Za me ty rymovane nebrat.
Jinak Jirka Kotek, Lucka Kotkova, Adelka, Dorotka, Jachym.
Cau, taky mam takove prijmeni. Bracha je Jan, strejda Vaclav a synovec Samuel…nasi mi dali Marketa, osobne bych to dala taky, ale nechci aby nekdo rikal pak stara a mlada, dak mala bude po me Adela a pokud by to byl klucik, tak Matyas
Anicka je taky pekne, to byla babi takhle
@Teeeri píše:
Ahoja co Jaroslav Kotek? To je pěkný
a třeba Anna Kotková
Mne taky hned napadl Vojta:-) Myslim, ze k vasemu prijmeni se hodi spousta jmen - Martin, Jakub, Ondrej, jen bych nedavala jmeno koncici na K - treba Marek, prijde mi, ze kdyz uz prijmeni konci na K, tak by jmeno melo koncit jinak, ale to je mozna taky veci nazoru:-)
Pro holcicku cokoliv se vam libi, stejne se jednou vda a prijmeni se ji zmeni:-)
Můj názor na příjmení anásledné jméno je asi takový - je to naprostá blbost !! Jméno si má každá maminyk dát takové, jaké se jí líbí, proč se omezovat příjmením ? Někdo se jmenuje třeba Skočdopole nebo i hůř
tak to by mě opravdu zajímalo jméno na tohle příjmení, jsou i vulgární příjmení, takže asi tak ![]()
@Monika192 píše:
Můj názor na příjmení anásledné jméno je asi takový - je to naprostá blbost !! Jméno si má každá maminyk dát takové, jaké se jí líbí, proč se omezovat příjmením ? Někdo se jmenuje třeba Skočdopole nebo i hůřtak to by mě opravdu zajímalo jméno na tohle příjmení, jsou i vulgární příjmení, takže asi tak
Skočdoprdele mě pobavilo
jinak ale s názorem nesouhlasím…tak nějak, zvlášť u chlapa, který s tím bude žít celý život, by to mělo v rámci možností sedět. Takže třeba Michal Michálek je kravina ![]()
jinak PETR KOTEK
@Monca85 píše:Skočdoprdele mě pobavilo
jinak ale s názorem nesouhlasím…tak nějak, zvlášť u chlapa, který s tím bude žít celý život, by to mělo v rámci možností sedět. Takže třeba Michal Michálek je kravina
jinak PETR KOTEK
Hele, ona tam má Skočdopole a ne Skočdoprdele
Jinak si taky myslím, že by se na příjmení měl brát ohled. Michal Michalík, Nathaniel Skočdopole a Tomáš Marný jsou podle mě blbý kombinace. Ale jen ať to klidně někdo dá, aspoň je sranda
![]()