Neplánované těhotenství (potrat podruhé)

24
3.4.12 13:47

Neplánované těhotenství (potrat po 2)

Ahojte holky, :mavam:

jsem těhotná cca v 8tt, těhotenství je neplánované a s přítelem uvažujeme bud' si to mimi nechat a nebo interrupce.Ale mám strach kdybych šla po 2 tak že bych pak nemohla mít děti. :( Před 2 lety jsem byla na miniinterrupci. Vím že někdo za dítě by dal cokoli.

Přibližně kolik stojí potrat a do kolikátého týdne to lze?..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
784
3.4.12 13:50

Myslím, že tento dotaz tě tady ukamenujou… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557

V 8tt už to bude klasický potrat, cena je podle nemocnice, většinou okolo tří tisíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ArankaC.

Do 12. týdne, cenu fakt nevím, nikdy bych na to nešla, ale je to tvoje věc. Každopádně do toho nejdi, pokud si nebudeš 100% jistá, že to chceš a že toho nebudeš v budoucnu litovat. Jo hold to si musíš rozmyslet, 2× na potrat, to nemusí, ale taky může mít následky. Někomu k tomu stačí i jeden.

• Citovat
  • Upravit
2087
3.4.12 13:52

Zavolej si na gyndu, tam ti to řeknou, nebo tam rovnou jdi.
Tady se neptej, ideálně dotaz rovnou smaž, vybrala sis na tento dotaz špatné stránky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35944
3.4.12 13:52

Hele nechci byt kousava, ale jinde pises, jak se s manželem snazite dlouho o dítě a teď pises o potratu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
605
3.4.12 13:55

Legalne do 12.tydne,pozdeji jen ze zdr.a jinych stanovenych duvodu..
Soudit te nebudu,je to tva vec,ale dite je dar..
Jak pise aranka vyse,nasledky to mit nemusi,ale i muze.
Nevim,kolik ti je,jaky je vztah s pritelem,jake mas zazemi,ale rozmyslela bych si to.
Me velmi blizka osoba nemohla otehotnet,pak musela jit na porod/potrat kvuli vaznym vyvojovym vadam a ted zase nemuze otehotnet..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3624
3.4.12 13:57
@pikola píše:
Hele nechci byt kousava, ale jinde pises, jak se s manželem snazite dlouho o dítě a teď pises o potratu?

Taky nevím, co si o tom myslet :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1900
3.4.12 13:58
@pikola píše:

No, tak možná proto, že dítě čeká s přítelem a ne s manželem :lol:
Ne, to mě jen tak napadlo, že párkrát psala, že se s manželem snaží a teď píše, že s přítelem čeká. Jako, je to dost zmatený no. Asi bych jí poradila jít se léčit s hlavou :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3122
3.4.12 13:59

Taky nechapu,vzdyt v ostatnich diskuzich pises,jaka byla kontrola atd… Myslim,ze jedno mimi se da zvladnout vzdycky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7887
3.4.12 14:01

rozhodne bych dobrovolne na potrat nesla, ale je to tvoje rozhodnuti, to ze nemusis mit deti je jeden z nasledku, ale to si pak vyres se svym svedomim, stoji kolem 3 az 5ti tisic, koukala jsem na to u sve doktorky, ale to je Praha…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
3.4.12 14:11
@Liduše píše:
No, tak možná proto, že dítě čeká s přítelem a ne s manželem :lol:
Ne, to mě jen tak napadlo, že párkrát psala, že se s manželem snaží a teď píše, že s přítelem čeká. Jako, je to dost zmatený no. Asi bych jí poradila jít se léčit s hlavou :kytka:

Heji Já to dítě chci, ale můj přítel na druhou stranu chce a neví jak to budeme zvládat a furt mě nutí na potrat pro mě to taky není lehké po 2 jít na potrat :( :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3122
3.4.12 14:12

Tak si mel davat pozor,kdyz dite nechce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
3.4.12 14:13

ale jenomže já jsem to nevěděla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8651
3.4.12 14:14
@lesley1 píše:
Heji Já to dítě chci, ale můj přítel na druhou stranu chce a neví jak to budeme zvládat a furt mě nutí na potrat pro mě to taky není lehké po 2 jít na potrat :( :!

Tak tam nechoď, jsi snad svéprávná, ne? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky