Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj holk, jdu k Vám na typ. Budeme mít holčičku a pořád nějak nevíme jméno. Doma už máme Jakuba a Danielu. Mě se líbí Tereza a Viktorie, chlap neví vůbec. Co by se tak hodilo a líbilo k přijmení Žáčková? Díky za typy ![]()
@Daniellla me prvni napadla Veronika
z tveho vyberu se me libi Viktorie ![]()
@superandrysek píše:
@Daniellla me prvni napadla Veronikaz tveho vyberu se me libi Viktorie
Veronika se mě taky líbí, ale tak se jmenuje sestra, ne teda Žáčková
. Jinak je celkem problém něco vybrat, jsme početná rodina ![]()
@Daniellla cokoliv.. Je to pěkné příjmení, takže cokoliv dáte, bude znít dobře.. Znám Viktorii a Elišku.
Linda, Ester, Denisa, Klára, Michaela, Agáta, Štěpánka, Nikola ![]()
Hihi, napadla mě taky Veronika-s jednou chodil brácha, taky měla stejný příjmení ![]()
My jsme k našemu příjmení(Žáčková) vybírali typická česká jména. Takže doma máme Annu. Původně jsem chtěla Anežku, ale to se nelíbilo manželovi. A druhé pravidlo bylo, aby jméno bylo na začátku abecedy, když je příjmení až na konci. ![]()
Mě první napadla Kateřina, jinak je to pěkné příjmení, dá se dát cokoliv. Z tvého výběru se mi více líbí Veronika, ale těch je docela dost
. Jsem spíše pro ty klasičtější jména.
Mě jako první napadla Lea Žáčková. Jinak mně by se k příjmení hodila třeba Erika, Nina, Dita, Klára, Katka
a z uvedených jmen Tereza a Viktorie se mi nelíbí ani jedno, ale jinak máte pěkný jména.. Jakub a Daniela ![]()
veronika, ale příjmení jí nezůstane třeba na celej život, takže je to i docela jedno ne?