Jméno pro kluka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10680
12.4.22 12:14

Já bych nedávala Mirek kvůli manželovi…bude mít syny Marka a Mirka…to je jak pro opičky :oops: přijde mi lepší ten Michal, malej Míša, velkej Michal a myslím že teď jich mezi dětmi tolik není…

Jinak dcera má Marka ve třídě a všichni mu říkaj Maruška…takže bych se toho Míši, že je to jak pro holku, zas tolik nebála… :lol: ještě mu teda říkaj Márde…děcka jsou vynalézavý… :D

A když už máš toho Vojtu a Petra, tak co nějaká klasika…Ondřej, Adam, Pavel, Jan, Martin?…třeba ten Adam je takové jméno, co by k nim pasovalo…pro mě podobně mužné jako třeba Marek… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14615
12.4.22 12:43

Mirek je krásné jméno, taky se mi líbí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.4.22 12:47

@Tarinka, přítel má právě Marka a Adama :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.4.22 12:50

@Tarinka, Markovi od přítele je skoro 28 let a všichni mu říkají Májo… Celkem zvláštní… To mohli dát zrovna Marian, kterému Mája sedí více a já mohla mít Marečka 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3734
12.4.22 12:54

@Lucy75 krásné jméno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
12.4.22 12:54
@Paradise.maracuja píše:
@Tarinka, přítel má právě Marka a Adama :roll:
:lol: tak vy těch kluků taky máte…

já bych řekla, že i kombinace Marek a Marián je taková divná… :think:

Tak David…to je taky z podobného soudku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3734
12.4.22 12:55

Dala bych toho Michala, to je takové moderní a mezinárodní a zároveň klasika. Nebo co třeba zkusit Martin?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K92
2035
12.4.22 12:59

Mirek je krásné nadčasové, jednoho malého znám a je to super. Malých Vašíků mám v okolí několik, taky pěkné. Z Michaela by mi vadila zdrobnělina Míša, ke klukovi mi to prostě moc nejde a to jich mám v okolí hodně (dospělých). Miroslav je takové silné mužné jméno, v pohádkách často pro prince, má pěkné zdrobněliny, za mě jasná volba 🙂.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
12.4.22 13:03

Václav nebo Miroslav. Obě jména jsou krásná a ne moc častá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.4.22 13:03

@Tarinka Já mám dva kluky, přítel z prvního vztahu také dva kluky :mrgreen:
Právě, že David mně nic neříká…
Mladšímu synovi mému se líbí Vašík, staršímu je to jedno :-D Mně se celkem líbí Michal ( Michael )ale srdcovka to není jako Marek…Navíc Michal byl můj kdysi přítel, tak jsem se ptala nynějšího přítele, jestli by mu to nevadilo, údajně ne…říkal…
Mireček mně napadl skrze mého otce, bo má dvě dcery, mně a sestru…možná by byl rád… :nevim:
No a Venoušek je takový milý, představím si pod ním Tomáše Holého z filmu Jak velrybě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.4.22 13:07

@K92 prosím zdrobněliny na Mirka… Dáte tip? :-) napadá mne jen Mireček :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K92
2035
12.4.22 13:21

@Paradise.maracuja Míra, Mirek, Mireček. Tomu od nás ze školky babička říká ještě Mirdo, Miroušku, Mirinku a říká to s takovou láskou, že to zní vážně moc pěkně. Šel by i Slávek, to se mi nelíbí. Na Marka mě napadá jen Mára a Mareček, ten Miroslav se mi zdá variabilbější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14615
12.4.22 13:24

@K92 Mirďo taky říkali kdysi jedni lidi svému klukovi. Jak se mi jméno Miroslav líbí, tak tohle bych nepouzila, stačí si odmyslet to “i” :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K92
2035
12.4.22 13:37

@Semtex ona říká Mirdo ne Mirďo. Mirdo je pejsek v jedné naší oblíbené dětské knížce takže já mám asociaci úplně jinou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
15.4.22 22:54

Proč nedáš Marka, když ho tak chceš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie