Jméno Marie

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15095
14.11.13 13:32

Jo, takovou švagrovou mít to je dárek z nebes. :cert: Co je ti do toho? Každá maminka má právo vybrat si pro své dítě jméno podle svého. Nekecej jim do toho. A s Mařenou bych já osobně tě hnala až za humna. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
14.11.13 13:33
@Anael píše:
@Lenka-muller
Jméno je výhrada rodičů a nepletla bych se jim do toho. Takovou švagrovou jako jsi ty jsem taky měla, co se do všeho míchala :roll:. Po tomhle je ti opravdu houby, starej se o sebe a jméno nechej na bráchovi a jeho ženě. :palec:

naprost souhlas :potlesk: :potlesk: :potlesk:

stejně si nakonec dítě pojmenují podle svého, teda já bych si do toho určitě kecat nenechala, tebe bych chtěla mít v rodině fakt :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
14.11.13 13:34

A ještě je z toho tak poprděná, že zakládá diskuzi na netu. Ježiš, se mi zježily i vlasy na hlavě. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2106
14.11.13 13:35

Kde som cakala prvu holku, a povedali sme chlapovej rodine, ake meno chceme malej dat, tak boli cely zhrození, že čo je to za meno, aby sme vybrali nieco iné. Nastastie chlap stal při mne, a s menom, ktoré som vybrala ja, suhlasil.Mala som vtedy chut poslat vsetkých niekam. Je to moje dieta a meno budem vyberat iba ja a chlap a ostatní at si delaj co chtej. Takže za mne- neplet sa im do toho.Neni to vase dieta ale svagrovej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2106
14.11.13 13:36

A meno Marie - za mne nikdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12597
14.11.13 13:36

Jméno se mi nelíbí a nelíbí se mi ani tvůj přístup. Nestrkej čumák tam kam nemáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4107
14.11.13 13:37

Když je Mařena v pohodě, tak to by mě fakt zajímalo jaké jsou ty HRŮZY co vymyslela nastávající maminka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2642
14.11.13 13:38

Ona je ta nastávající maminka nesvéprávná, že rozhodovat o tom co je v nejlepším zájmu dítěte musí okolí?

Příspěvek upraven 21.02.14 v 23:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
14.11.13 13:43

Souhlasím s většinou mamin co tu píší, že ti je do toho prdlajs, chápu tvoji snahu, nejspíš první neteřátko co??? ale nepleť se do toho!!! neni to tvoje věc. za mě Marie Mullerová ano zní to hezky. A POZOR VŠEM CO TU ZAČINAJI HANIT JMENO MARIE!!! jak bylo výše psáno je to 19 nejpoužívanější jmeno a mnoho mamin by mohlo mrzet jak se tu některé o tomto jméně vyjadřují, je stejně dobré jako Hildegarda :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1654
14.11.13 13:46
:lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31384
14.11.13 13:47

Ale holky, tak proč hned Mařena? Vy znáte nějakou Marušku, Máju, Majku…který se říká Mařena? Já teda ne. Dneska kdekdo dává Aničku, Žofii (Sofii) a taky se o ní nemluví jako o Andule a Žofině.

nicméně samozřejmě ve zbytku naprosto souhlasím, vybrat jméno je výhradním právem rodičů, vkus je natolik odlišný, že bych v životě nenapsala že někdo vymýšlí HRŮZY i kdyby se mi to stokrát nelíbilo a kdyby se mi do výběru míchala ještě ke všemu švagrová, pro mě naprosto cizí osoba, tak bych ji hnala teda karabáčem.
@socina píše:
Když je Mařena v pohodě, tak to by mě fakt zajímalo jaké jsou ty HRŮZY co vymyslela nastávající maminka
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4441
14.11.13 13:47

Tak Marie je pěkný jméno, k tomu příjmení to taky docela jde, a stejně se jednou třeba vdá a bude mít příjmení jiný.. Jen teda nechápu proč ty a rodina vybíráte jméno pro její dítě, to je snad záležitost rodičů toho mimča ne? I kdyby jí dali jméno jakkoliv ošklivý vám to musí být úplně jedno.. A kdybych se pak dověděla že švagorvá zakládá diskuzi ohledně mýho výběru jména tak bych jí to dala pěkně sežrat. Ještě že v rodině nemáme nikoho jako ty, aby se nám do toho takto motal.. Měla bys jejich výběr respektovat a být zticha i když se ti to nelíbí.. A na Marii nevidim nic špatnýho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
14.11.13 13:48

Jméno není špatné, ale pojmenování dítěte nech na jeho rodičích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
14.11.13 13:50

@Lenka-muller :mrgreen: Teda ty jsi dobře drsná.
Já být na místě tvé švagrové, tak tebe i ostatní kibicující příbuzenstvo celé těhotnství najust drtím jménama typu Bilguteja, Oona nebo Appassionata, jenom abych viděla, jak vám to rve žíly. :lol:
Nic proti jménu Marie. Ovšem protí tvému přístupu naprosto všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ACU
86
14.11.13 13:50

Já osobně bych ho nedala, ale v ulici máme 2 Marušky a je to super! Každopádně tohle nech na bráchovi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze