Jméno Marie

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46669
15.11.13 12:07

@Anna766, Aničko, kde my se ještě nepotkáme  :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148927
15.11.13 12:08
@KPKristy píše:
@Anna766, Aničko, kde my se ještě nepotkáme :mavam:
Řekla bych že všude! :mrgreen: :mavam: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12605
15.11.13 12:10

@KPKristy koukám, že máš dva kluky…to jste se nemohli u druhého víc snažit, aby se narodila holčička???!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
15.11.13 12:12
@bjetuschka píše:
@KPKristy koukám, že máš dva kluky…to jste se nemohli u druhého víc snažit, aby se narodila holčička???!!!

Jo, to je přesně ono. A teď pořád poslouchám, že „do třetice by to ještě chtělo holčičku“ :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12605
15.11.13 12:16

@KPKristy doufám ale, že se o výběru jména dostatečně poradite s okolím ;-)

A taky předpokládám, že mají všichni rádobyvtipné poznámky typu: „Ty chudinko, samý chlapy máš doma…“, apod. Nemám pravdu? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
15.11.13 12:18
@bjetuschka píše:
@KPKristy doufám ale, že se o výběru jména dostatečně poradite s okolím ;-)A taky předpokládám, že mají všichni rádobyvtipné poznámky typu: „Ty chudinko, samý chlapy máš doma…“, apod. Nemám pravdu? :-D

Na to mám odpověď, že mě budou ochraňovat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27009
15.11.13 12:21

Marie bych nedala je to staromodní a nelíbí se mi taková jména. A mít švagrovou, která bude vymýšlet jméno pro moje dítě, tak jí nakopu :mrgreen: :nevim: By mě zajímala ta šílená jména, tobě třeba přijdou šílená, někomu normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148927
15.11.13 12:23
@Crystal87 píše:
Marie bych nedala je to staromodní a nelíbí se mi taková jména. A mít švagrovou, která bude vymýšlet jméno pro moje dítě, tak jí nakopu :mrgreen: :nevim: By mě zajímala ta šílená jména, tobě třeba přijdou šílená, někomu normální.

Tak zase Marie je lepší než Kunigunda. :mrgreen: Ale myslím že jméno mají dát rodiče a ne okolí. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
15.11.13 13:23
@Anna766 píše:
Tak zase Marie je lepší než Kunigunda. :mrgreen: Ale myslím že jméno mají dát rodiče a ne okolí. :think:
:lol: :lol: :lol: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
15.11.13 13:25

Ježiš tak jsem se dozvěděla, že s mužem jsme staromodní uťáplý a chudák naše Majda bude nafrfněná puťka no to jsme jí teda zařídili život 8o 8o 8o 8o já teda jen koukám a ču---mím. To jsou názory :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
15.11.13 13:31
@Kristina_Gill píše:
Znám pár Marií a jsou to všechno takový uťáplý pindy, ale o to víc zákeřný. Jméno pěkný, ale ty nositelky bývají…:-P.

Jestli nebude chyba spíš v tvém jednoduchém uvažování: Potkala jsem jednu uťáplou pindu jménem Marie. Pak jsem potkala druhou a ta byla taková zákeřná. Z toho vyplývá, že všechny Marie jsou uťáplý a zákeřný pindy. Logicky, ne? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sankablfh
6.12.13 17:42

Líbí moooc

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat