Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@KPKristy koukám, že máš dva kluky…to jste se nemohli u druhého víc snažit, aby se narodila holčička???!!!
@bjetuschka píše:
@KPKristy koukám, že máš dva kluky…to jste se nemohli u druhého víc snažit, aby se narodila holčička???!!!
Jo, to je přesně ono. A teď pořád poslouchám, že „do třetice by to ještě chtělo holčičku“ ![]()
@KPKristy doufám ale, že se o výběru jména dostatečně poradite s okolím ![]()
A taky předpokládám, že mají všichni rádobyvtipné poznámky typu: „Ty chudinko, samý chlapy máš doma…“, apod. Nemám pravdu? ![]()
@bjetuschka píše:
@KPKristy doufám ale, že se o výběru jména dostatečně poradite s okolímA taky předpokládám, že mají všichni rádobyvtipné poznámky typu: „Ty chudinko, samý chlapy máš doma…“, apod. Nemám pravdu?
Na to mám odpověď, že mě budou ochraňovat ![]()
Marie bych nedala je to staromodní a nelíbí se mi taková jména. A mít švagrovou, která bude vymýšlet jméno pro moje dítě, tak jí nakopu
By mě zajímala ta šílená jména, tobě třeba přijdou šílená, někomu normální.
@Crystal87 píše:
Marie bych nedala je to staromodní a nelíbí se mi taková jména. A mít švagrovou, která bude vymýšlet jméno pro moje dítě, tak jí nakopu![]()
By mě zajímala ta šílená jména, tobě třeba přijdou šílená, někomu normální.
Tak zase Marie je lepší než Kunigunda.
Ale myslím že jméno mají dát rodiče a ne okolí. ![]()
@Anna766 píše:
Tak zase Marie je lepší než Kunigunda.Ale myslím že jméno mají dát rodiče a ne okolí.
Ježiš tak jsem se dozvěděla, že s mužem jsme staromodní uťáplý a chudák naše Majda bude nafrfněná puťka no to jsme jí teda zařídili život
já teda jen koukám a ču---mím. To jsou názory ![]()
@Kristina_Gill píše:
Znám pár Marií a jsou to všechno takový uťáplý pindy, ale o to víc zákeřný. Jméno pěkný, ale ty nositelky bývají…:-P.
Jestli nebude chyba spíš v tvém jednoduchém uvažování: Potkala jsem jednu uťáplou pindu jménem Marie. Pak jsem potkala druhou a ta byla taková zákeřná. Z toho vyplývá, že všechny Marie jsou uťáplý a zákeřný pindy. Logicky, ne? ![]()