Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Amalie je normální pěkné jméno, znám jich plni od mimino po pubertacku, ta si nechává říkat Amy (ejmy). Marisa je za mě děs, ale Marie Luisa je super ![]()
Marisa mi dobře zní zvukově na poslech, ale nelíbí se mi v písemném tvaru.
Ahoj, Amálek je hrozně moc, jen na zpívání máme ve skupince tři. Marisa je zvláštní, ale jestli se ti líbí… ![]()
Je to sice klišé,ale aby nebyla pro děti(možná i v pubertě)malá Maraska.Jasně zkomolí se lecos,ale některá jména k tomu vybízí ![]()
Jinak za mě ani jedno.
Nelibi se mi ani jedno, zejmena Marisa mi prijde priserna. Promin.
Amalie se ted jmenuji vsechny holcicky, takze ne, ale Marisa je desny
Jméno Marisa se mi velmi líbí, znám hodně američanek Maris(s)-za mě hezké a originální
Mě osobně se líbí spíše varianta Amélie, ale jinak elegantní jméno pro dospělou, krásné jméno pro puberťačku a roztomilé Amálka pro malou holčičku
![]()
Mne se Marisa libi moc, v USA je oblibene ma ho i moje oblibena herecka M.Tomei. Otazka je jak na nrj budou reagovat konzervativni Cesi, myslim, ze spatne. .. Takze je to na vas a taky teda na tom jake mate prijmeni, aby to fakt nebyl ulet. ![]()
Líbí se mi obě, Marisa je super (když může být Denisa, proč ne Marisa?) Ale třeba Marie Louisa i Marika jsou taky krásné.
A co Marika? To se mi líbí mnohem více než Marisa, je to takové dost neobvyklé… Amálie není špatné, jaké je příjmení? ![]()