Jméno Markyta

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
74219
19.5.17 05:22
@Anonymní píše:
AHoj, co říkáte na jméno Markyta? Pište klidně i negativní reakce, ráda bych si přečetla vaše názory :)

Mi to hrozne neprijde, ale jak jsem videla na nove holky ve stredu ve vezeni, tak jedne tam Markytko rikaji, no uz to budu mit s tim spojene negativne. Ja treba co znam nositele jmena Zdenek = vetsinou alkoholik. Takze uz ho mam, tak zaskatulkovane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
19.5.17 06:27

Děs a hrůza :zed: hnusný jmeno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
19.5.17 06:42

Nelíbí…Kdyby jste dali Markétu, tak ji tak kdyžtak můžete říkat ale jinak ne, hlavně až bude starší… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
19.5.17 06:43

Nelíbí. Tvrdé, nepěkné..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
19.5.17 07:03
@Anonymní píše:
AHoj, co říkáte na jméno Markyta? Pište klidně i negativní reakce, ráda bych si přečetla vaše názory :)

Nebrat. Mně zase naskakuje markytánka, a to teda není asociace, kterou bych dceři přála. Dala bych Markétu a říkat jí můžete jak chcete. Pokud chcete extravaganci, zvážila bych třeba „slovenskou“ Margitu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76089
19.5.17 07:20

Nee, nelíbí, dejte Markétu a Markytko jí můžete oslovovat, ale to co už tu holky psaly, je to tvrdé a v podstatě je to nadávka, něco jako Mařena nebo Anča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
19.5.17 07:25

Za mne ne. Je to ošklivá podoba hezkého jména Markéta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640
19.5.17 07:39

Markyta je fakt des. Dej Marketu. Kazdej chce byt dneska strasne výjimečný pri hledani jmena, nektera ceska a krasna jmena se hodne prehlizi, takze ve vysledku i kdyz je dnes pro nekoho jmeno Marketa obycejne, bude jednou paradoxne originálni celkem dost ;)

Marketka je hezke, Markyta fakt ne. Zni to jak nadavka, promin :nevim:

Příspěvek upraven 19.05.17 v 07:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
959
19.5.17 07:39

Dala bych klasickou Markétu, je to krásné jméno, které se už moc nedává :-) nebo už raději Mariku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148224
19.5.17 07:45
@stinga píše:
Nee, nelíbí, dejte Markétu a Markytko jí můžete oslovovat, ale to co už tu holky psaly, je to tvrdé a v podstatě je to nadávka, něco jako Mařena nebo Anča

Tak dík no :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
19.5.17 07:46

@Anna766 ale ty se jmenujes Anna ne? Anča je jen patvar tvého jména

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9793
19.5.17 08:00

V tomto tvaru bych nedala. Dala bych Markéta a té klidně můžete doma říkat Markyto, Markýtko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.5.17 08:05

Me prvni napadne „svatá Markyta, hodila srp do žita“ - tj. odvozenina od Markéty, tak dejte normálně Markétu a říkat si jí můžete jak chcete ne? :-) mmch jsem taky Markéta a občas mi někdo řekl i zde výše zmiňovanou zkomoleninou Marky (pak jsem se dotyčné podepisovala do mailu Dolary neboť mi to evokovalo spíš německou měnu:-)) a i na tu Markytánku z legrace občas došlo, doma mi ve finále nejvíc říkali Majdo nebo Madlo:-) Ovšem nejvíc mě dostalo když někdo vymyslel „Marčo“, hrůza:-) Markytou bych to děcku nekomplikovala, už tak to není moc obvyklé jméno a já z něj nikdy moc nadšená nebyla. Anonym radši proto, že by mě někdo podle těch přezdívek poznal, a spojil si leccos…

• Citovat
  • Upravit
16886
19.5.17 08:11
@Slečna Ferka píše:
Nebrat. Mně zase naskakuje markytánka, a to teda není asociace, kterou bych dceři přála. Dala bych Markétu a říkat jí můžete jak chcete. Pokud chcete extravaganci, zvážila bych třeba „slovenskou“ Margitu.
:palec: Margit(a) je moc krásný jméno, mám pro slovenská jména docela slabost, i když u tohohle mi automaticky naskočí zpěvák Štefan:D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59358
19.5.17 08:17
@Anonymní píše:
Me prvni napadne „svatá Markyta, hodila srp do žita“ - tj. odvozenina od Markéty, tak dejte normálně Markétu a říkat si jí můžete jak chcete ne? :-) mmch jsem taky Markéta a občas mi někdo řekl i zde výše zmiňovanou zkomoleninou Marky (pak jsem se dotyčné podepisovala do mailu Dolary neboť mi to evokovalo spíš německou měnu:-)) a i na tu Markytánku z legrace občas došlo, doma mi ve finále nejvíc říkali Majdo nebo Madlo:-) Ovšem nejvíc mě dostalo když někdo vymyslel „Marčo“, hrůza:-) Markytou bych to děcku nekomplikovala, už tak to není moc obvyklé jméno a já z něj nikdy moc nadšená nebyla. Anonym radši proto, že by mě někdo podle těch přezdívek poznal, a spojil si leccos…
:poblion: :poblion: jo to je to jak mě říkali doma a já to tak nenáviděla :jazyk:, zcela to jméno zničili :?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze