Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@BloomingGorgeous píše:
@jdukolem
Porad lepsi nez Markyta. Mam kamaradku. Rika si Marga nebo Rita. Ve Spanelsku bezne.
jj ale já jsem mlsná koza mám hned asociace na to pití víš?
http://www.receptyonline.cz/…j/margarita/
Mam holcicku marketku a rikam ji moje markytka, ale do rl bych markyta nedala!
@Agneth píše:
Souhlasím, Margarita je nejlepší.
ty jo plavky pláž a slunečník a… margarita slint.. ![]()
@Agneth píše:
To jste mě děvčata připoměly teď paní Markétu Navarskou alias Marguerite de Navarre jinak řečenou Královna Margot.
@Anonymní píše:
AHoj, co říkáte na jméno Markyta? Pište klidně i negativní reakce, ráda bych si přečetla vaše názory
mně to spíš připomíná markytánku - prostitutku
Nedala bych, Markyta se u nás říká hloupé až jako naivní ženě… Jestli znáte pohádku O hloupé havířce, tak Konvalinková je jasná Markyta ![]()
@Agneth píše:
Nemá ji Paroubek (dcera)?
@přírodní píše:
Nedala bych, Markyta se u nás říká hloupé až jako naivní ženě… Jestli znáte pohádku O hloupé havířce, tak Konvalinková je jasná Markyta
tu pohádku si vybavuji. Konvalinková je tam výkvět blbosti
![]()
@pe-terka píše:
tu pohádku si vybavuji. Konvalinková je tam výkvět blbosti![]()
Typická Markyta ![]()
@Seren píše:
Přesně tak![]()
Ale aspoň je tady občas i sranda
to zase jo, manžel kolikrát mě slyší jak se směju a koukne a řekne, hm emimino ![]()
@Markéta80 píše:
to zase jo, manžel kolikrát mě slyší jak se směju a koukne a řekne, hm emimino
@Slečna Ferka
To je taky fakt
Hezke jmeno to.je, to urcite, ja mam mene obvykla zenska jmena rada - chtela jsem mj. Miriam, ale to uz vubec nevim, jak ji rikat zdrobnele krome Miri, Mirko, Mirus. Ono u nas doma ma to jmeno jeste takovou svoji historii - sveho casu to totiz byla muzovo prezdivka mezi kamarady (zasadne mu prejou k svatku na Miriam:-)) tak ho obcas z legrace provokuju, ze to bude Miriam po tatinkovi:-)
Ze zvědavosti jsem mrkla jak to vypadá s Markytou dnes a zjistila jsem že v Česku žije jen jedna Markyta, je z Prahy a je jí 67 let.Ve Vysokém Mýtě žije jedna Laura Markyta. Takže holčička, jestli pojmenování dostane, bude mít skutečně originální jméno.