Jméno Markyta

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
484
19.5.17 09:43
@Markéta80 píše:
@Seren vrtačka je makita :lol:

Fakt? Člověk se tady dozví spoustu nových věcí :palec: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
19.5.17 09:44

Markýtu bych nedávala. Mě to přijde jako markýza. :lol:
V každém případě bych ale zvážila tvar Margita - táhne mě to k němu víc než k Markétě. I kvůli variantám oslovení (Margitka, Margit, Gita,..) - u Markéty mi přijde, že ji není jak hezky říkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
19.5.17 09:45
@jdukolem píše:
já jsem se nad tím jen zamyslela proč to tak je.. ono to zdvojené N asi i nutí vyslovit to a odlišit to od ano jako souhlasu, jinak souhlasím, že je Anna krásné jméno..měla jsem ho v užším výběru kdyby byli kluci holky :lol:

Já jsem to z výběru hned vyřadila, protože to je jedno z nejčastějších. Ale prostě to je krásné a nadčasové, proto je stále tak oblíbené. Taky se mně líbí, že má hodně variant (až se teda pak úplně zapomene na ten základní tvar). Třeba tady doporučovaná Markéta je krásné jméno, ale pro mě bez použitelných zdrobnělin. Já prostě ty změkčené verze pro děti potřebuju a u Markéty jsem nic pěkného nevymyslela. Marký mně přijde děsné :think: No a Marčo jsem tu četla poprvé a to je ještě horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
19.5.17 09:46

@KatkaX Moje druhá prateta byla Anička až do smrti (bylo jí asi 80).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59364
19.5.17 09:46

@Seren :palec: a patří mezi hodně dobré značky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
19.5.17 09:48

@KatkaX Jo a co znám Markéty (malé), tak jedné se říká Maki, a druhou oslovuje maminka celým jménem. Spolužačkám na gymplu jsme říkali Markét. Já bych asi říkala Mája nebo tak něco (ale teda sama bych takové jméno nedala).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
@KatkaX píše:
Já jsem to z výběru hned vyřadila, protože to je jedno z nejčastějších. Ale prostě to je krásné a nadčasové, proto je stále tak oblíbené. Taky se mně líbí, že má hodně variant (až se teda pak úplně zapomene na ten základní tvar). Třeba tady doporučovaná Markéta je krásné jméno, ale pro mě bez použitelných zdrobnělin. Já prostě ty změkčené verze pro děti potřebuju a u Markéty jsem nic pěkného nevymyslela. Marký mně přijde děsné :think: No a Marčo jsem tu četla poprvé a to je ještě horší.

Markétka..to je hezlý pro holčičku a pro velkou dospělou ženu Markéta.. proč ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
484
@Markéta80 píše:
@Seren :palec: a patří mezi hodně dobré značky :palec:

Tak až budu nějakou potřebovat, vím, po jaké sáhnout ;) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59364
19.5.17 09:50

@Seren :mrgreen: tady se člověk dozví i to co nepotřebuje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
19.5.17 09:52
@Markéta80 píše:
@Seren :mrgreen: tady se člověk dozví i to co nepotřebuje :mrgreen:

mě přijde, že hlavně to! :mrgreen: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
19.5.17 09:53

Jsem Markéta, říkají mi Markét, Marčo mi říkali v Praze, Mamka mi říkala Markétečko. Jeden moravák mi říká Markyno, Maky. Jedna šéfová mi říkala Márč :mrgreen: V Řecku mi říkali Margaret :mavam: jinak dávejte Markétky, přestali se dávat :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59364
19.5.17 09:54
@Marcam píše:
Jsem Markéta, říkají mi Markét, Marčo mi říkali v Praze, Mamka mi říkala Markétečko. Jeden moravák mi říká Markyno, Maky. Jedna šéfová mi říkala Márč :mrgreen: V Řecku mi říkali Margaret :mavam: jinak dávejte Markétky, přestali se dávat :mavam:
:palec: :palec: je fakt že jich moc neni :think: @jdukolem :lol: :lol: to je fakt, snad každá diskuze se dostane na úplně jiné téma :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
19.5.17 09:57
@Markéta80 píše: :palec: :palec: je fakt že jich moc neni :think: @jdukolem :lol: :lol: to je fakt, snad každá diskuze se dostane na úplně jiné téma :mrgreen:

třeba na vrtačky.. ale někdy se to tak semele kor když se pak zakladatelka neukáže nereaguje, to si pak diskuze žije svým životem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
19.5.17 10:01
@Markéta80 píše: :palec: :palec: je fakt že jich moc neni :think: @jdukolem :lol: :lol: to je fakt, snad každá diskuze se dostane na úplně jiné téma :mrgreen:

No ale co chceš dělat? Markyta byla smetena ze stolu na první stránce, tak je pak dost času rozebrat vše další! No ne?! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
19.5.17 10:03

@jdukolem jo to jo někdy nadávaj do nevěrnic a na konci diskuze je to amatérka, která v nevěře neumí chodit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze