Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@KatkaX to je jasný
@jdukolem což je poslední dobou často, dotaz, x stran a zakladatelka nikde
a já musim ven
, jdu na veterinu a pak ke škole čekat na synátora, přijede ze ŠVP, mají tam být v 11, snad budou včas jinak budu volat manželovi at vstane po noční a jde pr malou do školky. loni museli přestupovat do jiného busu a dojeli ve 13h
. to bych se tam upekla ![]()
@Seren píše:
Vrtačku?Makyta Púchov vyrábí dámské oblečení
![]()
tož slezla jsme do sklepa, ale nemůžu ji najít. Jak s ním budu mluvit (je v práci), zeptám se ho, co že je to za značku
Ale je možné, že jsme to spletla
![]()
@pe-terka píše:
tož slezla jsme do sklepa, ale nemůžu ji najít. Jak s ním budu mluvit (je v práci), zeptám se ho, co že je to za značkuAle je možné, že jsme to spletla
![]()
![]()
Holky už psaly, že vrtačka je Makita
Makyta Púchov opravdu dělá oděvy, je to dost známá značka, proto mě to hned v kombinaci s tou vrtačkou uhodilo do očí. Vygooglila jsem, že pod tímhle názvem firma existuje už skoro 70 let ![]()
@Markéta80 píše:
@Serentady se člověk dozví i to co nepotřebuje
@jdukolem píše:
mě přijde, že hlavně to!![]()
Přesně tak
Ale aspoň je tady občas i sranda ![]()
@Seren píše:
Holky už psaly, že vrtačka je MakitaMakyta Púchov opravdu dělá oděvy, je to dost známá značka, proto mě to hned v kombinaci s tou vrtačkou uhodilo do očí. Vygooglila jsem, že pod tímhle názvem firma existuje už skoro 70 let
jj, tk vidíš, pravda je někde uprostřed
Vrtačka Makita má měkké I a Púchov je dílem mé bujní fantazie
Každopádně má asociace s vrtačkou tedy není až tak scestná.
@pe-terka píše:
jj, tk vidíš, pravda je někde uprostředVrtačka Makita má měkké I a Púchov je dílem mé bujní fantazie
Tvá schopnost vytvářet asociace funguje naprosto bezchybně
![]()
@Seren píše:
Tvá schopnost vytvářet asociace funguje naprosto bezchybně![]()
to jo..Někdy je to až na škodu
![]()
@pe-terka píše:
to jo..Někdy je to až na škodu![]()
Lepší, než si neumět propojovat věci dohromady, ne? ![]()
@Seren píše:
Lepší, než si neumět propojovat věci dohromady, ne?
jj. Logika a syntetické myšlení
. jen si musí člověk hlídat, aby nepropojoval až moc a tam, kde to není na místě. ![]()
@pe-terka píše:
jj, tk vidíš, pravda je někde uprostředVrtačka Makita má měkké I a Púchov je dílem mé bujní fantazie
Makyta nebo Makita…to máš fuk. Holinky nebo hodinky, obojí se natahuje…tak asi tak ne? ![]()
Myslim, ze jsem ve vyberu jmen velmi liberalni, ale Markyta je moc i na me. Jmeno neznam, spelling je dost podivny, kde jsi ho nasla?
Neni lepsi: Marketa, Margarita, Margita, Marga, Margo atd.?
@BloomingGorgeous píše:
Myslim, ze jsem ve vyberu jmen velmi liberalni, ale Markyta je moc i na me. Jmeno neznam, spelling je dost podivny, kde jsi ho nasla?Neni lepsi: Marketa, Margarita,Margita, Marga, Margo atd.?
no jo margarita ňam
![]()
@Anna766 píše:
Makyta nebo Makita…to máš fuk. Holinky nebo hodinky, obojí se natahuje…tak asi tak ne?
@jdukolem
Porad lepsi nez Markyta. Mam kamaradku. Rika si Marga nebo Rita. Ve Spanelsku bezne.
@jdukolem píše:
no jo margarita ňam![]()
Souhlasím, Margarita je nejlepší. ![]()