Jméno Markyta

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
59364
19.5.17 10:06

@KatkaX to je jasný :palec: @jdukolem což je poslední dobou často, dotaz, x stran a zakladatelka nikde :? a já musim ven :mrgreen:, jdu na veterinu a pak ke škole čekat na synátora, přijede ze ŠVP, mají tam být v 11, snad budou včas jinak budu volat manželovi at vstane po noční a jde pr malou do školky. loni museli přestupovat do jiného busu a dojeli ve 13h :jazyk:. to bych se tam upekla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
19.5.17 10:08
@Seren píše:
Vrtačku? 8o Makyta Púchov vyrábí dámské oblečení :lol: ;)

tož slezla jsme do sklepa, ale nemůžu ji najít. Jak s ním budu mluvit (je v práci), zeptám se ho, co že je to za značku :think: Ale je možné, že jsme to spletla :oops: :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
484
19.5.17 10:28
@pe-terka píše:
tož slezla jsme do sklepa, ale nemůžu ji najít. Jak s ním budu mluvit (je v práci), zeptám se ho, co že je to za značku :think: Ale je možné, že jsme to spletla :oops: :oops: :lol:

Holky už psaly, že vrtačka je Makita ;) Makyta Púchov opravdu dělá oděvy, je to dost známá značka, proto mě to hned v kombinaci s tou vrtačkou uhodilo do očí. Vygooglila jsem, že pod tímhle názvem firma existuje už skoro 70 let :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
484
19.5.17 10:29
@Markéta80 píše:
@Seren :mrgreen: tady se člověk dozví i to co nepotřebuje :mrgreen:
@jdukolem píše:
mě přijde, že hlavně to! :mrgreen: :P

Přesně tak :lol: ;) Ale aspoň je tady občas i sranda :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
19.5.17 10:31
@Seren píše:
Holky už psaly, že vrtačka je Makita ;) Makyta Púchov opravdu dělá oděvy, je to dost známá značka, proto mě to hned v kombinaci s tou vrtačkou uhodilo do očí. Vygooglila jsem, že pod tímhle názvem firma existuje už skoro 70 let :)

jj, tk vidíš, pravda je někde uprostřed :D Vrtačka Makita má měkké I a Púchov je dílem mé bujní fantazie :lol: Každopádně má asociace s vrtačkou tedy není až tak scestná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
484
19.5.17 10:38
@pe-terka píše:
jj, tk vidíš, pravda je někde uprostřed :D Vrtačka Makita má měkké I a Púchov je dílem mé bujní fantazie :lol: Každopádně má asociace s vrtačkou tedy není až tak scestná.

Tvá schopnost vytvářet asociace funguje naprosto bezchybně :palec: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
19.5.17 10:39
@Seren píše:
Tvá schopnost vytvářet asociace funguje naprosto bezchybně :palec: :pankac:

to jo..Někdy je to až na škodu :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
484
19.5.17 10:41
@pe-terka píše:
to jo..Někdy je to až na škodu :oops: :lol:

Lepší, než si neumět propojovat věci dohromady, ne? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
19.5.17 11:14
@Seren píše:
Lepší, než si neumět propojovat věci dohromady, ne? ;)

jj. Logika a syntetické myšlení :D. jen si musí člověk hlídat, aby nepropojoval až moc a tam, kde to není na místě. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148264
19.5.17 11:19
@pe-terka píše:

Makyta nebo Makita…to máš fuk. Holinky nebo hodinky, obojí se natahuje…tak asi tak ne? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.5.17 11:20

Myslim, ze jsem ve vyberu jmen velmi liberalni, ale Markyta je moc i na me. Jmeno neznam, spelling je dost podivny, kde jsi ho nasla?

Neni lepsi: Marketa, Margarita, Margita, Marga, Margo atd.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
19.5.17 11:24
@BloomingGorgeous píše:
Myslim, ze jsem ve vyberu jmen velmi liberalni, ale Markyta je moc i na me. Jmeno neznam, spelling je dost podivny, kde jsi ho nasla?Neni lepsi: Marketa, Margarita,Margita, Marga, Margo atd.?

no jo margarita ňam 8) :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
19.5.17 11:28
@Anna766 píše:
Makyta nebo Makita…to máš fuk. Holinky nebo hodinky, obojí se natahuje…tak asi tak ne? :lol:
:palec: Však naši chlapi furt říkají, že kdyby bylo jen jedno I, byl by život lehčí :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.5.17 11:31

@jdukolem
Porad lepsi nez Markyta. Mam kamaradku. Rika si Marga nebo Rita. Ve Spanelsku bezne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
19.5.17 11:32
@jdukolem píše:
no jo margarita ňam 8) :jazyk:

Souhlasím, Margarita je nejlepší. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek