Jméno Nora

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2089
2.11.19 22:32

Já osobně bych Nora být nechtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3795
3.11.19 10:30
@korneli píše:
Já osobně bych Nora být nechtěla.

Ani já. Se jménem jsem si i tak užila svoje, dcerce bych to vážně nepřála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
3.11.19 10:41

Kamarádka je Nora, je to opravdu velká osobnost a své jméno nosí tak hrdě, že podle mě nikdy nikoho nemohlo napadnout si z nej dělat srandu :mrgreen: za mě je to moc hezké jméno, originální, ale žádný výkřik. Zdrobnělina Nori, Norinka, víc myslím netřeba, aapon to nebudou lidi komolit do šílených patvarů. K vašemu příjmení super, já bych neváhala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
3.11.19 12:11

Děkuji za reakce, rozumím i těm negativním, ale to je asi u každého jména, já sama jsem Marie, hezké české jméno, ale těch variant na to jméno je tolik, některé které mi osobně fakt vadí jako Mařena, Marfuša, Mařka, Majka,… ale i Maruška v mým věku mi už přijde moc infantilní a přes čáru. Ale šílenější mi vždy přišlo, když byly ve třídě tři Ivanky, tři Jakubové, jsou to krásná jména, ale na těch spolužácích bylo vidět, že tím trpí daleko víc, než já tím, že mi občas někdo řekne Mařeno řekni ř…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
3.11.19 12:13

A Zora je krásná varianta jak píšete, bohužel máme v rodině fenku s tímto jménem :D Sice je to spíš takový malý Zoro mstitel, ale skrz to mi to přijde divné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5707
3.11.19 12:34

@májule01 Ja jsem jmenovkyne naopak vitala, vubec mi nevadilo, ze je nas vic. A nikdy mi neprislo, ze by si nekdo stezoval na to, ze ma ve tride jmenovce. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K92
2030
3.11.19 18:46

U nás je tohle jméno také na seznamu. Teda hlavně na tom manželovým, já o tom nejsem moc přesvědčená. Jméno se mi líbí, ale neumím si představit, že by se tak jmenovala moje dcera. No do porodu zatím času dost 🙂. Ale děkuji za diskuzi, trošku mě nahlodala, čekala jsem horší reakce 😁.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.11.19 19:13
@májule01 píše:
A Zora je krásná varianta jak píšete, bohužel máme v rodině fenku s tímto jménem :D Sice je to spíš takový malý Zoro mstitel, ale skrz to mi to přijde divné.
:mrgreen: pozdravuj
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
5.11.19 17:17

@K92
Tak to mám radost, že diskuze pomohla i někomu dalšímu :)
Mně pomohla moc, ale do porodu zatím taky času dost, tak uvidíme ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
5.11.19 17:18
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.11.19 17:23

Celkem hezké jméno, jen mi příjde, že pěkná jména se nedají moc hezky zdrobňovat a přezdívkovat. Něco jako Mikuláš-hrůza -Miki super. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
4.5.20 02:44

Me se to jmeno taky libi, ale asi bych se tak sama jmenovat nechtela :) je fakt, ze na hodne jmen jde vymyslet posmesek, ale nora si o to vylozene koleduje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
9.10.20 21:04

My mame doma Norinku, manzel je cizinec a hledali jsme jmeno, ktere bude fungovat s masim cizim prijmenim a bude snadno srozumitelne u nas i v Maroku. A zdrobnelin mame snad dvacet. Norinka, Noruska, Norka, Norita, Norca, Norus, Noricka,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
9.10.20 21:36

@Cconsuelaa
Děkuji :) nakonec z Nory je Jáchym :D Ale tak snad třeba ještě jednou bude mít sestřičku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
9.10.20 21:56

Také jsem měla ve výběru Norušku, ale mám dva kluky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze