Jméno Nora

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
369
10.10.20 10:53

Nora je krásné jméno! :srdce: Nicméně, gratuluji k Jášovi! :lol: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.10.20 01:55

Moc se mi nelíbí, ale hlavne ze se libi vam s manzelem, zbytek nereste :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2875
29.10.20 20:43
@Martina D. píše:
@májule01 Ja jsem jmenovkyne naopak vitala, vubec mi nevadilo, ze je nas vic. A nikdy mi neprislo, ze by si nekdo stezoval na to, ze ma ve tride jmenovce. :think:

Taky jsem to mela rada a kupodivu casto nepotkavala, to az v dospelosti se s nimi roztrdl pytel a to i za hranicemi :mrgreen: Urcite mi nevadi a sve jmeno mam rada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Blanice udice
30.10.20 10:50
:) :) :)
  • Citovat
  • Upravit
6942
30.10.20 10:53

Nemám zkušenost, ale taky se mi Nora moc líbí. Jediné, co mi vadí, je, že je to zkrácení a od Eleanory a že to tudíž není „plnohodnotné“ jméno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
15.11.20 10:52

Možná s tím v pubertě bude problém trochu, ale záleží :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
15.11.20 22:30
@májule01 píše:
Zdravím,
chtěla bych se zeptat, zda-li máte někdo doma holčičku se jménem Nora, nebo jestli se tu nějaká diskutující Nora nachází? :)
S manželem se nám toto jméno moc líbí, ale rádi bychom si přečetli názor někoho kdo ve svém okolí Noru má, jak je s tím jménem spokojená. Rodina se na to tváří tak nějak neutrálně, jediné co jim vadí, že se nedá moc zdrobňovat.
Předem díky :*

Mám známou, co se Nora jmenuje. Říkáme ji Nori, Norko. Je to zajímavé jméno. Zdrobňovat se bude prvních 10 let života. Potom už ne. Je to na vás. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze