Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Zdravím, co říkáte na jméno oakley pro holčičku, jaký máte názor? Uznají nám ho??
přijmení není české
Příspěvek upraven 20.04.20 v 15:59
@jess15 no twl, já jsem zastáncem netypických jmen, ale toto je úlet jak mraky a doufám, že vám to neuznají
No doufám, že k tomu aspoň máte cizí příjmení. Pokud budete žít tady, tak to dost často lidi nebudou umět napsat a vyslovit (sama si nejsem jistá, je to „Oukly“, „Ókly“?
) Upřímně se mi ani moc nelíbí a do našeho pprostředí to považuju za velký úlet, ale na tom asi zrovna nesejde ![]()
@jess15 na www.nasejmena.cz jsem našla toto jméno jen pro kluka…
Pokud jste sousedé Koktových, tak si to můžete dovolit. Všude jinde to bude krajně pošahaný.
@jess15 píše:
Zdravím, co říkáte na jméno oakley pro holčičku, jaký máte názor? Uznají nám ho??![]()
příjmení jaké? Houžvičková?
@jess15 píše:
Zdravím, co říkáte na jméno oakley pro holčičku, jaký máte názor? Uznají nám ho??![]()
To už dejte český překlad Duběnka
![]()
Příšerný, ale nic normálního jsme od čerstvě založeného fake profilu čekat nemohli ![]()
Řeknu ti na to jen, že tě dcera později nebude mít ráda. Promiň, ale je to otřesný. Někde v cizině budiž, ale tady ne..
Důvod pro tohle jméno je jaký? respektive chápu, pokud žijete v cizině, kde je tohle jméno běžné, případně jeden z rodičů je cizinec a přijmení tak není české, ale pokud jste oba češi a žijete v česku, tak moc nevidím důvod ho dávat…
navíc já si při tom vždy vybavím tu značku těch brýlí ![]()
@Zumpa Fake profilu? pouze jsem se registrovala abych se poptala na názor, co je s tim za problem ![]()