Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Dobry den, ktere z vybranych jmen Vam prosim nejvice ladi k prijmeni? S pritelem jsme si odsouhlasili, ze by se nam libily inicialy JJ a mame pro miminko tyto jmena ve finale.Moc by nam pomohl nejaky nezaujaty nazor
Poradite? ![]()
Mne se libi Jan
nebo nas znamy jazzovy hudebnik Jaroslav Jezek ![]()
Určitě Jan.
Nemám k tomu žádné jiné výtky, vzpomínky ani nic. Ale Jan rozhodně. Jan je nejkratší. Svým způsobem zajimavy.
Mimo jiné: Honzík, Jéňa, Hanz… za mě pěkný a český❤️️
Jan Ježek? Mně to prijde jak pro 80 leteho pána. Ale je to jen názor, když slyším jméno Jan, Honza tak mám koprivku
V ulici máme Jan Novák miminku je půl roku a přitom toto jméno je jak pro starého člověka. Ale pokud se vám líbí taková jména tak proč ne ![]()
Tisíc jmen na výběr a stejně dáte Honzu
to mě dojímá
Já bych dala Jakuba, aby ho holky měly v pubertě za Jacoba ze Stmívání, blbý, já vím, ale když mě to zní prostě dobře ![]()
@Michaela.Je píše:
Dobry den, ktere z vybranych jmen Vam prosim nejvice ladi k prijmeni? S pritelem jsme si odsouhlasili, ze by se nam libily inicialy JJ a mame pro miminko tyto jmena ve finale.Moc by nam pomohl nejaky nezaujaty nazorPoradite?
Jiří nebo Jan
Jakuba bych nedávala, ani nevím proč, nějak mi to neladí ![]()
@Anonymní píše:
Jan Ježek? Mně to prijde jak pro 80 leteho pána. Ale je to jen názor, když slyším jméno Jan, Honza tak mám koprivkuV ulici máme Jan Novák miminku je půl roku a přitom toto jméno je jak pro starého člověka. Ale pokud se vám líbí taková jména tak proč ne
A co by jsi chtěla dávat k Ježkovi? Nejlépe nějaké cizokrajné, aby bylo jo echt. Novák to samé, rozumní rodiče, s takovým příjmením dají něco co se netříská. Jinak znám Richarda Ježka a řekla, bych že jeho rodiče to vyřešili dobře.
Jan a Jakub jsou hezká jména, ale spolu s příjmením to zní příliš obyčejně. Takže za mě z těch tří jmén vítězí Jiří, ale s ř ve jméně to bude mít v zahraničí komplikované. Dala bych asi přímo Jirka.