Jméno Oakley pro holčičku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5487
20.4.20 16:11
@nozu píše:
To už dejte český překlad Duběnka :-) :-)

My říkáme, když je nějaká holka blbá, že to je duběna :lol: :lol:
@Litta Ouklej ryba teda pobavila :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
20.4.20 16:14

Manžel má otce z kanady, kde vyrustal a studoval, pochybuju ze tomu bude někdo verit, když jsem ten fake profil :mrgreen: :nevim: a pro nej jsou tyto jmena bezna, a moc se mu to libi.. mne se tolik nelibi.. libi se mi spis jmena jako Elia, Nadia, Emilia, Anabel.. bohužel se nemůžeme shodonout :zed: a manžel toto jméno miluje :roll: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2916
20.4.20 16:16

Ježíši lidi dejte pokoj tady s těma rádoby jménama, tolik pěkných jmen a lidi furt musí něco komolit, je to hrozný, chudák děcko. Ty
by ses tak chtěla jmenovat? :pocitac: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
20.4.20 16:18

Nelibi se mi, a to ziju v anglicky mluvici zemi a jsem zvykla na ledacos :lol: Nevim, nejak nezni dobre. A jestli uznaji netusim, jako jmeno to existuje, to myslim overuji? Takze sance tam je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4496
20.4.20 16:19
@jess15 píše:
Manžel má otce z kanady, kde vyrustal a studoval, pochybuju ze tomu bude někdo verit, když jsem ten fake profil :mrgreen: :nevim: a pro nej jsou tyto jmena bezna, a moc se mu to libi.. mne se tolik nelibi.. libi se mi spis jmena jako Elia, Nadia, Emilia, Anabel.. bohužel se nemůžeme shodonout :zed: a manžel toto jméno miluje :roll: :srdce:

Tak se přestěhujte do Kanady a dejte rovnou jméno Maple, je to mnohem hezčí a ještě je to národní symbol :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3796
20.4.20 16:20

Pokud budete taktéž žít převážně v Kanadě, klidně jméno dej. Ale v Česku je to děs.
Nebo jméno přeložte, a máš z toho Doubravku. neobvyklé a podivné je to taky, a aspoň to i průměrný Čech vysloví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
20.4.20 16:20

@darekp V této situaci se jen tak někam nepřestěhuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
20.4.20 16:22

@jess15 pokud žijete v česku, tak bych dala radši nějaké jiné jméno - v kanadě to může být běžné, ale je to jiná země, s jiným jazykem a lidé jsou na to zvyklí, tady to bude problémové, lidi nebudou vědět, jak to vyslovit, jak to napsat, jak holčičce říkat a tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
20.4.20 16:25

Anabel, Elia, Eliana, Chloe, Olivia, Emilia, Elsie, Nadia, Lexie.. toto se líbí mně.. názor oproti Oakley?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
20.4.20 16:27
@jess15 píše:
Manžel má otce z kanady, kde vyrustal a studoval, pochybuju ze tomu bude někdo verit, když jsem ten fake profil :mrgreen: :nevim: a pro nej jsou tyto jmena bezna, a moc se mu to libi.. mne se tolik nelibi.. libi se mi spis jmena jako Elia, Nadia, Emilia, Anabel.. bohužel se nemůžeme shodonout :zed: a manžel toto jméno miluje :roll: :srdce:

Ve finale se musite shodnout vy dva :nevim: My jsme se taky natrapili, takze rozumim, ale davat jmeno, co ti nejde pres pusu, to je nanic. Hledejte dal, jestli nenajdete neco, co je pripustne pro oba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17384
20.4.20 16:33

Zakladatelko, pokud to uzná matrika, tak dejte klidně cokoliv. Je to jen vaše věc… z toho cos vypsala bych vybrala ještě Olivii, jinak se mi ta jména nelíbí, ale moje dítě už jméno má :-) já mám ráda stará česká jména, ale proti „novotám“ nic nemám… jen pro zajímavost, vyslovuje se „Oukly“? Možná holčička v budoucnu spokojená nebude, ale tak jméno jde kdyžtak změnit… zabývej se tím, co je tady a teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
20.4.20 16:33
@jess15 píše:
Anabel, Elia, Eliana, Chloe, Olivia, Emilia, Elsie, Nadia, Lexie.. toto se líbí mně.. názor oproti Oakley?? :think:

Anabel, Olivia, Emilia ok, akorat u tech druhych dvou je riziko, ze tam budou lidi cpat ceske „e“ na konec. Olivii znam a klidne bych dala. Elia znam jako muzske jmeno, ale koukam, ze se pouziva pro oboji :think: Chloe se mi nelibi, hlavne kdyz se to precte cesky, Elsie evokuje Frozen :lol:, Nadia ruskou Nadu, Lexie…ja osobne nemam rada takova odvozena jmena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
20.4.20 16:37
@jess15 píše:
Anabel, Elia, Eliana, Chloe, Olivia, Emilia, Elsie, Nadia, Lexie.. toto se líbí mně.. názor oproti Oakley?? :think:

Chloe, Olivia, Anabel… rozhodně bych nedala Oakley.

• Citovat
  • Upravit
2276
20.4.20 16:40

Tak jmeno se mi libi, ale prijde mi vic jako klucici nez holcici, ale taky se jim dava.
Pokud nemate ceske prijmeni s -ová, tak do toho, ale jinak bych do toho vazne nesla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.4.20 16:47

Mam sestrenku, taky v kanade, jmenune se take Oakley, s ceskym prijmenim v muzske verzi. Kdyz je v cechach tak nikdo neresi a oslovuji Ok, Oki

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze

Poradna porodní asistence