Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Karin se mi docela líbí. My máme Viktorii, ale chtěla jsem Lilianu. Ale myslím, že k všemu příjmení může být asi cokoliv.
Mne se libi moc
i Karolina…ale Zoe uz moc ne…ale jak pises, je to na vas.
Já jsem Karin. A 99% lidi chápe, že jsem bez a… A když už tak co se děje. Nic ☺️️ spíš mi vadí, když na mě někdo volá Kájo.
Karin je v pohodě. Znám několik Slovenek s tímhle jménem. Variantu Karina jsem doteď vůbec neznala, takže mě by určitě nenapadlo jí tak říkat.
Jako malé se jí nejspíš bude říkat Karinka, ne? (aspoň všem malým tohoto jména, které znám, se tak říká - takže bych si myslela, že minimálně okolí tuhle zdrobnělinu bude používat)
@Coky000 faakt? A to si naivně říkám, že bychom malé říkali Káji, Kajko, Karinko, Kari, Karisku ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj vím, že konečné rozhodnutí je na nás, ale i přesto tady jdu pro názory. Jméno pro holčičku líbí se nám Karin ( příjmení Machalová-měkké dlouhé), ale bojím se, aby ji neříkali Karino. Je tu někdo s tímto jménem? Další favorit byl Karolína či Zoe, ale Karin je zatím ????. Myslíte, že lidí pochopí, že Karin a Karina jsou 2 různá jména jako třeba Nikol-Nikola, Elen-Elena, Michaela-Michala atd???????????? případně prosím o tipy k našemu příjmení a ne Dorota fakt ne
Je mozne, ze nekdo ji muze rict Karino..
Mne se teda vice libi ta Karolinka..
@Anonymní píše:
@Coky000 faakt? A to si naivně říkám, že bychom malé říkali Káji, Kajko, Karinko, Kari, Karisku![]()
No úplně se mi zježily chlupy
To je děs.
Ještě jsem chvílí přemýšlela o Karen, ale při oslovení Karenko to ve mě evokuje Makarenko. Ale pokud bude holka do světa třeba si pak sama začne Karen říkat😁
Jeste teda sdělím svuj nazor Karin se hodne používá osloveni Kari-alepson v mem okoli jsem to slysela..
A jelikoz je Kari kořeni, tak to by mi docela vadilo
- ale jen muj nazor
@Šmoulice píše: **No úplně se mi zježily chlupyTo je děs.
Faakt? Jej snad ne, máte nějaké tipy tedy k našemu bohužel nic moc zajímavému příjmení? Třeba já mám své křestní jméno moc ráda, ale nechci dávat neoriginálně po sobě a hl by to bylo malá, velká, stará a mladá to nee
Karin je krásné jméno a k měkkému příjmení se skvěle hodí. Kdyby naše třetí bylo holka, tak byla v plánu, ale čekáme chlapečka. A myslím, že způsob jakým budete oslovovat, si osvojí i okolí. Taky mám variantu jména, kterou nemám ráda, tak případně upozornim a nikdo ji pak už nepoužívá.
@Anonymní píše:
Faakt? Jej snad ne, máte nějaké tipy tedy k našemu bohužel nic moc zajímavému příjmení? Třeba já mám své křestní jméno moc ráda, ale nechci dávat neoriginálně po sobě a hl by to bylo malá, velká, stará a mladá to nee
Řešíš, aby jí náhodou neříkali Karino, ale pak vyrukuješ s takovými šílenými zdrobnělinami…
Já jsem vůbec neřešila to, co se hodí k příjmení. Dali jsme prostě takové jméno, aby se nám líbilo.
@Šmoulice píše: Řešíš, aby jí náhodou neříkali Karino, ale pak vyrukuješ s takovými šílenými zdrobnělinami…Já jsem vůbec neřešila to, co se hodí k příjmení. Dali jsme prostě takové jméno, aby se nám líbilo.
A jak se Karin tedy jinak říká? To nemyslím nijak zle, jen se ptám děkuji
Karin je moc pěkné jméno, k vašemu příjmení se hodí, též jsem měla v užším výběru
oslovování lidé určitě pochopí, a zdrobněliny také dobré ![]()
Ahoj vím, že konečné rozhodnutí je na nás, ale i přesto tady jdu pro názory. Jméno pro holčičku líbí se nám Karin ( příjmení Machalová-měkké dlouhé), ale bojím se, aby ji neříkali Karino. Je tu někdo s tímto jménem? Další favorit byl Karolína či Zoe, ale Karin je zatím ????. Myslíte, že lidí pochopí, že Karin a Karina jsou 2 různá jména jako třeba Nikol-Nikola, Elen-Elena, Michaela-Michala atd???????????? případně prosím o tipy k našemu příjmení a ne Dorota fakt ne