Jmeno pro bráchu Matyáše

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1063
7.1.21 22:10
@Mikinafes píše:
@DeeDee.518
Diky za nazor, me zas prijde otresny Aleš :)

Vec vkusu. Mne prijde otresny Matyas, Tadeas a Tobias a ten Krystof taky.

K tomu Matyasovi bych dala Martina a nebo Lukase.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
7.1.21 22:21
@Anonymní píše:
Trochu se větru, ale snad i přispěju do diskuze..Máme podobný problém. Pro holčičku jsme měli ještě od minulého porodu..ale bude to další kluk a to byl oříšek. Doma máme Erika (doporučuji, skvělé jméno :lol: )..já chtěla Jáchyma nebo Damiána :andel: ale manžel oboje zamítl..on chtěl Kryštofa nebo Viktora..Viktor neprošel přese mě (pocitově nezapasoval) a Kryštof se narodil před měsícem známým..tak to se mi moc nechce mít v partě dva podobně staré kluky se stejným jménem..jinak bychom šli do toho asi..No takže kompromisně to dospělo k Eliášovi. Prostě nám ani jednomu nevadí, i když to nebyl ani jednoho top. Otázka zní..není to blbé, že budou mít podobná jména? Ještě k tomu já mám také křestní jméno na E :andel:..pardon za anonym, ale jména si vždy necháváme do porodu jen pro sebe..tak asi ze zvyku ;).
@Anonymní píše:
Trochu se větru, ale snad i přispěju do diskuze..Máme podobný problém. Pro holčičku jsme měli ještě od minulého porodu..ale bude to další kluk a to byl oříšek. Doma máme Erika (doporučuji, skvělé jméno :lol: )..já chtěla Jáchyma nebo Damiána :andel: ale manžel oboje zamítl..on chtěl Kryštofa nebo Viktora..Viktor neprošel přese mě (pocitově nezapasoval) a Kryštof se narodil před měsícem známým..tak to se mi moc nechce mít v partě dva podobně staré kluky se stejným jménem..jinak bychom šli do toho asi..No takže kompromisně to dospělo k Eliášovi. Prostě nám ani jednomu nevadí, i když to nebyl ani jednoho top. Otázka zní..není to blbé, že budou mít podobná jména? Ještě k tomu já mám také křestní jméno na E :andel:..pardon za anonym, ale jména si vždy necháváme do porodu jen pro sebe..tak asi ze zvyku ;).

Me se to libi:) teda vic nez Elias s emi libi Eliot, ale i tak dobry;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14693
7.1.21 22:46
@Anonymní píše:

Za me v pohode. Jen bych si dala pozor, abyste pro ne nepouzivali podobne znejici osloveni. Aby nemeli problem poznat hned, na ktereho z nich volate. Nebo aby se treba nekdo nepreslechl, o kterem mluvite. Jako treba Eliska a Emicka apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3878
7.1.21 22:53

K Matyášovi znám Šimona :kytka:… Šíma..moc hezké jméno!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.1.21 22:55
@Mikinafes píše:
Me se to libi:) teda vic nez Elias s emi libi Eliot, ale i tak dobry;)

Jo Eliot je hezké jméno..ale v podstatě anglická varianta Eliáše..sice i tak řecký původ, ale zase snad ne úplně ujeté cizí jméno..my chceme něco neotřelého, ale nechceme jít do extrému..Eliota už by muž asi neschválil :lol:.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.1.21 23:01
@Janča6 píše:
Za me v pohode. Jen bych si dala pozor, abyste pro ne nepouzivali podobne znejici osloveni. Aby nemeli problem poznat hned, na ktereho z nich volate. Nebo aby se treba nekdo nepreslechl, o kterem mluvite. Jako treba Eliska a Emicka apod.

Právě no.. riziko tam je..Eri a Eli, že :nevim:. Já mám tedy ráda, když jména nejdou moc komolit..takže Erik mi přišel super a ten Eliáš se taky neohýbá tak snadno..ale ty základní tvary jsou podobné nakonec, no..Doma je Erik hlavně Éro (fakt geniální zdrobnělina pro dítě :lol: ) nebo prostě Erik..ale Eri se používá taky no..a z Eliáše asi nic moc, než Eli/Eliášku nevymyslíš.. Lišáku :lol: :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit
25
8.1.21 11:40

Co třeba Marek, Ondřej, Jakub nebo Martin? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
8.1.21 11:43

@Ema2020 diky za tipy, marek je hezky, ale ani jedno z techto jmen bych definitivne nevybrala:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.1.21 11:50

@Mikinafes Ahojky, my Máme Maxe a Nathana příjmení není z České republiky. Hodí se jim ke jménům. Nathanovi řikají Naty, Natík.

• Citovat
  • Upravit
12.1.21 15:42

2. Jedině Jony, nic jiného mě nenapadá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
21.12.22 15:03

Tobiáš
Mikuláš

• načítám...