Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
My mame Emu a cekame Lillian Adele - ale mame to k Portorikanskemu prijmeni… K typickemu ceskemu prijmeni koncici na -ova se mi moc libi jiz zminena Kristynka, Ella, Nella - klidne i s jednim „l“ a Amalka
![]()
@Barčí1411 píše:
My mame Emu a cekame Lillian Adele - ale mame to k Portorikanskemu prijmeni… K typickemu ceskemu prijmeni koncici na -ova se mi moc libi jiz zminena Kristynka, Ella, Nella - klidne i s jednim „l“ a Amalka![]()
Nad Lilian jsme taky uvažovali.
@Tamčí píše:
K českému příjmení spíše Liliana nebo Lily ne?
@Tamčí píše:
Pocestila bych na Liliana, pokud mate ceske prijmeni s -ova
Manzel vybiral… druhe jmeno vybirala dcerka
Toz budeme mit malou Lianu ![]()
Taky jsme spekulovali o jménech Amálie, Aneta, Natálie, Klára, Eliana, a jak už jsem zmiňovala Lily.
Natálii jsem moc chtěla a chtěla bych ji pořád i přítel je pro, ale četnost…
Nechci aby pak přišla ze školky a školy a řekla že se daších + - 8 holek jmenuje stejně jako já. To fakt nechci. Navíc na hřišti je to samá Natálka, Kristýnka, Adélka, Nikola/ Nicola/ Nicol/ Nikol/ Nik(k)i, apod.
@Tamčí píše:
Zapoměla jsem napsat Báru( Barboru).
Bramborka je holt Bramborka
![]()
@Jaru22 píše:
My máme Rozálii, říkáme jí Rozárko, Rozy, nebo Rozalí
Rozárka je nádherné jméno!
Taky jsem pro o něm uvažovala pro holčičku.
@Peppa Pig píše:
Rozárka je nádherné jméno!Taky jsem pro o něm uvažovala pro holčičku.
Rozárka má jméno po mé babičce a já na ní tímto vzpomínám.
![]()
Jen malá rada, když bych znova vybírala jméno pro děťátko, tak bych vybírala i takové jméno, které nebude mít háčky, protože dnes je svět propojený a nikdy nevíme co a kde budou naše děti dělat. Jméno s háčkama nemá šanci nikdo na světě pořádně vyslovit ![]()
Asi ta ella..jsou to jména která bych teda nedala ale tohle je znich takoví nejhezčí ![]()
My jsme premysleli o Viktorii Lucince a nakonec mame Amalii
.