Jméno pro holčičku :-D

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ikyki
18.9.13 08:27

@kocourka170 @gravityoflove @lemanka @MiriJ holky nějak nepostřehly že se tu nové někdo ptá na Silvu :lol:

• Citovat
  • Upravit
1437
18.9.13 08:31
@ikyki píše:
@kocourka170 @gravityoflove @lemanka @MiriJ holky nějak nepostřehly že se tu nové někdo ptá na Silvu :lol:

Ale jo postřehla, ale nechtěla jsem psát, že mi to asociuje psa… To je ale jen můj problém. Měla jsem nutkání reagovat na úplně jiný příspěvek ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
18.9.13 08:33

@lemanka no jo když ono je pak naprd, když se reaguje na příspěvek sto let staré :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1437
18.9.13 08:35
@ikyki píše:
@lemanka no jo když ono je pak naprd, když se reaguje na příspěvek sto let staré :kytka:

Já reagovala na 2 dnešní příspěvky :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
18.9.13 08:37
@lemanka píše:
Já reagovala na 2 dnešní příspěvky :nevim:.

jenže ten dnešní na který si reagovala evidentně reagoval na starý, tady šlo otázku na Silvu ježiš to je jedno :lol: nemyslela jsem to zle

• Citovat
  • Upravit
1437
18.9.13 08:39
@ikyki píše:
jenže ten dnešní na který si reagovala evidentně reagoval na starý, tady šlo otázku na Silvu ježiš to je jedno :lol: nemyslela jsem to zle

Jasně já už to pochopila :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
18.9.13 08:41
@lemanka píše:
Jasně já už to pochopila :kytka:.
:hug:
  • Citovat
  • Upravit
1943
18.9.13 08:44
@Lola píše:
Přeji krásný dobrý den,
rozhodujeme se ohledně jména pro naši holčičku a docela se nám zalíbilo jméno Silva. Chtěla bych se Vás či nějaké holky, která se tak jmenuje zepat, jak se Vám toto jméno líbí, jak na Vás působí a co na něj říkáte. Děkuji mockrát.

Silvu jsem za svých 30 let poznala jen jednu. Byla to krásná holka. Jméno mi přijde fajn. Psa mi nepřipomíná :). My máme Nelu, a kdyby mi jednou jedna taková :evil: neřekla, že je to jak jméno pro psa, tak bych ani nevěděla, že se psům dává. :mrgreen: Ale takových jmen je spousta.

Příspěvek upraven 18.09.13 v 08:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2034
18.9.13 08:46

Tak mně se třeba líbí i Evelína, popříp. Evelyn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
18.9.13 08:47
@lemanka píše:
Podle tvého uvažování, proč Anna a ne Ana :roll: :?:

Těžko říct, možná proto, že Ana neexistuje, ale Ema jo? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
18.9.13 08:53

Me se teda Sylvie libi moc;-) ale u nas zvitezila Terezka;-) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2202
18.9.13 08:57
@gravityoflove píše:
Ja bych se vyhnula jmenum, kterych budou plne skolky…takze bych nedala ani Viktorii, ani Nelu ani Nicol ani Sofii…navic zahranicni jmena k ceskym prijmenim…proc Charlotte neboNicol…proc Emma a ne Ema? Me se libi Anna, Hanicka, Maruska nebo treba Ktistynka, Michaela nebo Kacenka…

No tak zrovna Aniček jsou školky skoro přeplněné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1608
18.9.13 08:58

Ahoj holky, snad nevadí že se přidávám do rozjeté diskuze, nicméně jste mě zaujaly, protože jsem ve 22tt a zatím nevíme co čekáme, tak vybíráme zatím obě varianty ;) Silvie je můj horký favorit pro holčičku :palec: určitě s měkkým i, je to podle mě krásné jméno a má i dobrý význam, jestli chcete můžu ho sem napsat.

A co se týká toho že to někomu evokuje psa - myslím, že to je chyba hlavně těch lidí, co dávají psům lidská jména :nevim: osobně to neuznávám, protože z toho pak plynou takovéhle situace :roll: - podle mě zbytečně!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
18.9.13 09:08

A nevite jak je na tom Terezka s obsazenosti? Ja zadnou neznam;-)
Jinak kdyz to tak vidim napsane tak Silvie s i je urco lepsi;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
18.9.13 09:13

@wena8621 Tereza je na 38. místě (r. 2009 22.) v ČR, jinak už pár let se na prvních místech střídá s Eliškou a Natálií: http://www.czso.cz/…v_lednu_2012 Nebo myslíš Terezka jako Terezka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí