Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@ikyki píše:
@kocourka170 @gravityoflove @lemanka @MiriJ holky nějak nepostřehly že se tu nové někdo ptá na Silvu
Ale jo postřehla, ale nechtěla jsem psát, že mi to asociuje psa… To je ale jen můj problém. Měla jsem nutkání reagovat na úplně jiný příspěvek
.
@lemanka no jo když ono je pak naprd, když se reaguje na příspěvek sto let staré ![]()
@ikyki píše:
@lemanka no jo když ono je pak naprd, když se reaguje na příspěvek sto let staré
Já reagovala na 2 dnešní příspěvky
.
@lemanka píše:
Já reagovala na 2 dnešní příspěvky.
jenže ten dnešní na který si reagovala evidentně reagoval na starý, tady šlo otázku na Silvu ježiš to je jedno
nemyslela jsem to zle
@ikyki píše:
jenže ten dnešní na který si reagovala evidentně reagoval na starý, tady šlo otázku na Silvu ježiš to je jednonemyslela jsem to zle
Jasně já už to pochopila
.
@Lola ♫ píše:
Přeji krásný dobrý den,
rozhodujeme se ohledně jména pro naši holčičku a docela se nám zalíbilo jméno Silva. Chtěla bych se Vás či nějaké holky, která se tak jmenuje zepat, jak se Vám toto jméno líbí, jak na Vás působí a co na něj říkáte. Děkuji mockrát.
Silvu jsem za svých 30 let poznala jen jednu. Byla to krásná holka. Jméno mi přijde fajn. Psa mi nepřipomíná
. My máme Nelu, a kdyby mi jednou jedna taková
neřekla, že je to jak jméno pro psa, tak bych ani nevěděla, že se psům dává.
Ale takových jmen je spousta.
Příspěvek upraven 18.09.13 v 08:47
@lemanka píše:
Podle tvého uvažování, proč Anna a ne Ana![]()
Těžko říct, možná proto, že Ana neexistuje, ale Ema jo? ![]()
Me se teda Sylvie libi moc;-) ale u nas zvitezila Terezka;-) ![]()
@gravityoflove píše:
Ja bych se vyhnula jmenum, kterych budou plne skolky…takze bych nedala ani Viktorii, ani Nelu ani Nicol ani Sofii…navic zahranicni jmena k ceskym prijmenim…proc Charlotte neboNicol…proc Emma a ne Ema? Me se libi Anna, Hanicka, Maruska nebo treba Ktistynka, Michaela nebo Kacenka…
No tak zrovna Aniček jsou školky skoro přeplněné…
Ahoj holky, snad nevadí že se přidávám do rozjeté diskuze, nicméně jste mě zaujaly, protože jsem ve 22tt a zatím nevíme co čekáme, tak vybíráme zatím obě varianty
Silvie je můj horký favorit pro holčičku
určitě s měkkým i, je to podle mě krásné jméno a má i dobrý význam, jestli chcete můžu ho sem napsat.
A co se týká toho že to někomu evokuje psa - myslím, že to je chyba hlavně těch lidí, co dávají psům lidská jména
osobně to neuznávám, protože z toho pak plynou takovéhle situace
- podle mě zbytečně!!!
A nevite jak je na tom Terezka s obsazenosti? Ja zadnou neznam;-)
Jinak kdyz to tak vidim napsane tak Silvie s i je urco lepsi;-)
@wena8621 Tereza je na 38. místě (r. 2009 22.) v ČR, jinak už pár let se na prvních místech střídá s Eliškou a Natálií: http://www.czso.cz/…v_lednu_2012 Nebo myslíš Terezka jako Terezka?
@kocourka170 @gravityoflove @lemanka @MiriJ holky nějak nepostřehly že se tu nové někdo ptá na Silvu