Jméno pro holčičku :-D

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2873
15.12.13 07:11

@Slečna Ferka zvláštní argumenty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
25.12.13 14:06

Díky za Vaše názory. Nakonec nebudeme mít ani Sáru, ani Johanu, ani Bereniku, ani Klarku, ale budem mít Inesku. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3746
25.12.13 14:32

Ahoj holky, procitala jsem Vasi diskusi. Moc by me zajimal nazor i ostatnich na ma vybrana jmena. S pritelem mame malinko odlisny nazor. A to co se libi me se nelibi jemu a naopak. A v neposledni rade si k mym vymyslenym jmenum dokaze vzdy neco najit proc to jmeno nedat. Treba proto, ze by se ostatni deti posmivali za jmeno…

Melissa = melasa
Evelina = lina
Klaudie, Sophie = koncovka ie ( moc se mne neptejte co to znamena ten muj ani me to nedokaze vysvetlit, proste jmena se mu nelibi a tecka)
Jessica = Fletcherova

Samuel =L. Jackson
Tobias = neprichazi v uvahu hnusne jmeno

Prosim, co si myslite o techto jmenech? Kazde jmeno je hezke, kdyz se hezky vyslovuje. Napriklad Melissa ma spoustu zdrobnelinek… Predem dekuji za Vase pripominky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
25.12.13 15:33

@Mejbelína Tak z těhle se mi vyloženě nelíbí ani jedno, kdybych si už jo musela vybrat, tak jedině Klaudii. Ale vymýšlet, co si kdo za jméno dosadí, je vážně mimo, když někdo bude chtít, tak si doopravdy najde něco na jakékoliv jméno.
Jaké návrhy má přítel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3746
25.12.13 16:11

@Fjodorka kluka chtel

Alexeje
Nicolase

Vanessu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
25.12.13 16:19

@Mejbelína Alexej se mi také moc líbí, Alex, Aljoša, Lexa (my máme doma Alexandru, takže důvod sympatií ke jménu Alexej je zřejmý :lol: )
Vanessa není špatná, ale když už, tak spíš se mi líbí podle mě podobná Valerie (protože se jí dá říkat Riri :lol: )
Snad najdete nějaký kompromis. Já chtěla Darju, což partner jasně odmítl, tak jsme tak dlouho listovali kalendářem, dokud jsme oba nadšeně nevyjekli u stejného jména :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3746
25.12.13 16:32

@Fjodorka praveze Lexa mi pride jak z comebeku :nevim: kazdopadne mame jeste dost casu, tak snad najdeme kompromis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
25.12.13 16:46

@Mejbelína Vždyť v každém seriálu, filmu, dokumentu atd. se někdo nějak jmenuje, to bys dítě nemohla pojmenovat nijak, pokud ti vadí, že to jméno někdo použije v televizi :lol: Ale tak jasně, člověk má prostě určité asociace ;)

Něco určitě vymyslíte. Vezměte kalendář do ruky a projděte ho, pak zase třeba za dva měsíce (preference se také někdy mění, já na začátku těhotenství odsouhlasila Konstantina a po měsíci jsem ho zavrhla :mrgreen: ) ;) Ať se zadaří!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
26.12.13 10:38
@Mejbelína píše:
Ahoj holky, procitala jsem Vasi diskusi. Moc by me zajimal nazor i ostatnich na ma vybrana jmena. S pritelem mame malinko odlisny nazor. A to co se libi me se nelibi jemu a naopak. A v neposledni rade si k mym vymyslenym jmenum dokaze vzdy neco najit proc to jmeno nedat. Treba proto, ze by se ostatni deti posmivali za jmeno…

Melissa = melasa
Evelina = lina
Klaudie, Sophie = koncovka ie ( moc se mne neptejte co to znamena ten muj ani me to nedokaze vysvetlit, proste jmena se mu nelibi a tecka)
Jessica = Fletcherova

Samuel =L. Jackson
Tobias = neprichazi v uvahu hnusne jmeno

Prosim, co si myslite o techto jmenech? Kazde jmeno je hezke, kdyz se hezky vyslovuje. Napriklad Melissa ma spoustu zdrobnelinek… Predem dekuji za Vase pripominky

Tak z tvých zmiňovaných jmen bych já asi vybrala tu Jessicu. Taky jsem ji chtěla, ale k našemu přijmení se nehodí. Z klučičích bych vybrala Samuela. Taky je pěkný Vojtěch, Tadeáš, Florian, Max a Jáchym. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí