Jméno pro holčičku :-D

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Tamčí
20.8.13 13:23
@Anamor28 píše:
My jsme premysleli o Viktorii Lucince a nakonec mame Amalii :-).

Spíše se mi líbí Amélie.

• Citovat
  • Upravit
Lola ♫
18.9.13 06:34

Přeji krásný dobrý den,
rozhodujeme se ohledně jména pro naši holčičku a docela se nám zalíbilo jméno Silva. Chtěla bych se Vás či nějaké holky, která se tak jmenuje zepat, jak se Vám toto jméno líbí, jak na Vás působí a co na něj říkáte. Děkuji mockrát.

• Citovat
  • Upravit
3116
18.9.13 06:52

Mě přijde v pohodě, normální pěkné jméno. Znám teda podobu s ypsilon, ale asi se může psát s měkkým i… Důležité je že se líbí vám :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
18.9.13 06:59

Kdyby se všem líbila stejná jména, jmenovali bychom se všichni stejně.. Mně se Sylva nelíbí, ale jsem ráda, že je tu někdo, kdo chce takové jméno dát, protože jsem ho už dlooouho neslyšela :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
18.9.13 07:05

Mám kámošku Sylvu, přijde mi to v pohodě.. navíc jich moc není :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7744
18.9.13 07:06

Mně se víc líbí varianta Sylvie, Silvie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
18.9.13 07:30

Mně se líbí varianta Sylva a Silvie. Dá se to psát různě, tak jen přivykni na myšlenku, že budeš hlásit Y/I. Ale je to jméno hezké, není časté. Znám za svůj život 3 (Sylvu, Silvii, Sylvii) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
18.9.13 07:30
@Jaru22 píše:
Rozárka má jméno po mé babičce a já na ní tímto vzpomínám. :srdce:Jen malá rada, když bych znova vybírala jméno pro děťátko, tak bych vybírala i takové jméno, které nebude mít háčky, protože dnes je svět propojený a nikdy nevíme co a kde budou naše děti dělat. Jméno s háčkama nemá šanci nikdo na světě pořádně vyslovit :lol:

Tak my máme Johanu a Jonáše, a ač má háček, tak myslím, že zrovna s tímhle jménem by problém neměl. My mu sami říkáme občas Jonasi :D, ale chápu, že třeba takový Vavřinec by se s v cizině těžce zříval :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.9.13 07:32

Ja bych se vyhnula jmenum, kterych budou plne skolky…takze bych nedala ani Viktorii, ani Nelu ani Nicol ani Sofii…navic zahranicni jmena k ceskym prijmenim…proc Charlotte neboNicol…proc Emma a ne Ema? Me se libi Anna, Hanicka, Maruska nebo treba Ktistynka, Michaela nebo Kacenka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.9.13 07:35

Jinak me napada treba jeste Anezka…to je take krasne jmeno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1437
18.9.13 07:39
@gravityoflove píše:
Ja bych se vyhnula jmenum, kterych budou plne skolky…takze bych nedala ani Viktorii, ani Nelu ani Nicol ani Sofii…navic zahranicni jmena k ceskym prijmenim…proc Charlotte neboNicol…proc Emma a ne Ema? Me se libi Anna, Hanicka, Maruska nebo treba Ktistynka, Michaela nebo Kacenka…

Podle tvého uvažování, proč Anna a ne Ana :roll: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1437
18.9.13 07:40
@gravityoflove píše:
Jinak me napada treba jeste Anezka…to je take krasne jmeno…

Jinak souhlasím s Anežkou, to jo :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
18.9.13 07:47

Ellen :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elessar
18.9.13 08:23

@kocourka170 @lemanka @MiriJ @gravityoflove holky je tu nový dotaz! :lol:

@Lola píše:
Přeji krásný dobrý den,
rozhodujeme se ohledně jména pro naši holčičku a docela se nám zalíbilo jméno Silva. Chtěla bych se Vás či nějaké holky, která se tak jmenuje zepat, jak se Vám toto jméno líbí, jak na Vás působí a co na něj říkáte. Děkuji mockrát.

znám dvě Silvy (možná je jedna s ypsilon :D ) a lepší je spíš Silvie, Sylvie, líp to zní :)

• Citovat
  • Upravit
ikyki
18.9.13 08:24

Uvažovali jsme, že tak pojmenujeme dceru jenže nakonec nám to přišlo strašně tvrdé, bez tak je to jméno krásné ty jsi ho napsala s měkkým i pokud se rozhodne jí ho dát bylo by lepěí tam tvrdé ( Sylva )

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure