Jméno pro holčičku - Natálie?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
bettybel
9.7.12 16:39

Jméno pro holčičku - prosím o radu

Dobrý den, chtěla bych Vás poprosit o radu. S přítelem čekáme miminko a lámeme si hlavu nad jménem pro holčičku - líbí se nám jméno melanie či melissa a nebo natálie, když se zeptáme mladší generace, tak nám rozhodně říkají melanie nebo melissa, že to není tak časté, že natálek je dost, ale starší generace zase radí natálii, co myslíte vy? Prosím poraďte, nebo napište třeba své typy, předem moc děkuji. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
50725
9.7.12 16:43

Natálek je strašně moc, nedala bych to, pokud máte i jiného favorita. Dala bych Melanie, nemám ráda jména se zdvojenýma souhláskama (jako Melissa, Vanessa apod.) - i když ještě spíč bych se rozhodla podle příjmení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
9.7.12 16:46

Ahoj, nelíbí se mi ani Natálie, ani Melissa, Melanie… :mrgreen: :andel:.Pro mě jsou favoritky Valentýna a Julie :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
9.7.12 16:47

Dejte, co se vám líbí. Ale ať nemusí celý život vysvětlovat, že je Melissa se dvěma S :jazyk:
A záleží taky na příjmení, třeba kombinace Melissa Vomáčková zní dost hrozně :lol:
Mě jsou fuk i jména, která zrovna letí, zkrátka když se mi to jméno líbí, tak ho dám ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
9.7.12 16:49

Mě se teda moc líbí Mellisa i Melanie!! Krásný zkratky, moderní jméno, dala bych!!!
Natálku ne, je jich uplně šíleně moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bettybel
9.7.12 16:49

No s příjmením je to složitější, to bude po příteli zřejmě Zahradníková, ale mě se k tomu příjmení nelíbí žádné jméno, příteli se nejvíc líbí asi ta Melanie a já jsem právě na váškách mezi Melanie a Natálie, zatím moc děkuji za Vaše názory :kytka:

• Citovat
  • Upravit
10048
9.7.12 16:50

Krom toho si mylsím že žádný dvě s vysvětlovat nebude, v dnešní době je snad každej natolik chytrej že mu to hnedka dojde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
9.7.12 16:51
@bettybel píše:
No s příjmením je to složitější, to bude po příteli zřejmě Zahradníková, ale mě se k tomu příjmení nelíbí žádné jméno, příteli se nejvíc líbí asi ta Melanie a já jsem právě na váškách mezi Melanie a Natálie, zatím moc děkuji za Vaše názory :kytka:

Tak jestli váháš mezi Natalií a Melanii- tak rozhodně Melanii!! :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
9.7.12 16:54

Mellisa je fjn jmeníčko :-) Natálek je moc a Melánie se moc nenosí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ArankaC.
9.7.12 16:56

Mě přijde Melanie a Melissa děsná, Natálka je hezká, ale opravdu se tak teď jmenuje hodně holčiček, možná zkuste ještě popřemýšlet nad jinýma… ;)

• Citovat
  • Upravit
7797
9.7.12 16:57

@kissi
Jednou jsme v nákupním centru potkali maminku s dcerkou a volala na ni Melissko a vypadalo to docela divně a zvláštně. Ale proti gustu :palec: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
9.7.12 16:57

No Melanie se hodně používalo ke konci 19. stletí v čechách a dneska je dokonce i v kalendáři na Silvestra.
Já bych ji dala aspon nebude tak obvyklá jak ostatní! :)
A Melanie Zahradníková je náhodou pěkný, je to jen o zvyku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
9.7.12 16:58

Já jsem tedy mladá generace :D, ale hlasuju pro Natálii, a Melissa se dvěma S, no, nevím, nechtěla bych mít jméno se zdvojenou souhláskou, ne u nás v ČR.

• Citovat
  • Upravit
1966
9.7.12 16:59

Ani Natálie ani Melissa a ani Melanie nejsou mým šálkem čaje. K příjmení Zahradníková bych si představovala něco více českého, ale zároveň s mezinárodním použitím. Jak uvedla @verjanku, třeba Julie by mi k tomu docela seděla.
Moje favoritní jméno pro holčičku je Alice :), nebo Inka apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.7.12 17:00

Vanesska…
Laurinka…
Sofinka…
Nikol…
Sandruska… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit