Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@BlueFairy píše:
Manželovi do práce na svačinu
tak tohle mě rozsekalo, jsem si smíchy vzbudila manžela a dítě začlo zase kopat
![]()
Cože? Vy jste ještě neslyšely o medvídkovi z placenty? To je podle mě lepší, než kousek do alba. A i to pojmenování by dávalo větší smysl. ![]()
http://thelaughingstork.com/…ddyBear2.jpg
Precetla jsem vse a mela jsem co delat abych nevzbudila chlapa a zbytek bytovky smichy… Obcas premyslim z jake planety jsou nektere uzivatelky co jim takovyhle napad vyvstane na mysli ![]()
@Fjodorka dokonaly. Nebude lepsi nez suseny kousek v albicku? Takhle to muze do vytrinky a uvidi to vsichni ![]()
@Fjodorka píše:
Cože? Vy jste ještě neslyšely o medvídkovi z placenty? To je podle mě lepší, než kousek do alba. A i to pojmenování by dávalo větší smysl.
http://thelaughingstork.com/…ddyBear2.jpg
@BlueFairy chudak zakladatelka. Tady resi zivotni dilema a vy se ji vysmivate
co kdyz to bude chtit dat synovi jako svatebni dar, nebo dokonce to bude jeho dedictvi??? A brboto bude v pripade krize vydavat za proscuto ( nevim jak se to pise)
Holky priznejte se, ktera mate v albicku pocurany testy? ![]()
Vzdycky cekam, co si jeste vysinuty mozky vymysli. Treba by se decko nemuselo vubec prebalovat, protoze
@orionk píše:
To snad u nás v žádné porodnici nedovolí ne???
v nemocnici nesmis mit v pokoji ani kytku zasazenou v hline, urcite dovolej na topeni susit maso ![]()
@AndilekOli píše:
Na emiminu je to vlastně jako v Saturninovi. Já jsem kategorie 2 a tedy si už několik let pohrávám s myšlenkou, že založím nějaké úplně úchylné téma a pak se budu bavit nad reakcemi. Zakladatelka tohoto tématu je kategorie 3
ja teda obdivuji, jak ty vysmesne reakce ignoruje, nebo v klidu odpovida, jako by nepoznala, ze jde o ironii
tohle umeni bych si chtela osvojit ![]()
@trybitka píše:
Mě by třeba přišlo lepší si dám do zkumavky plodovou vodu. To mi nepříjde tak nechutný.
ty jo to by shnilo! mozna, kdybys k tomu prilila formalin.
@trybitka píše:
@orionk taky možnostta první stolice je taková pěkně mazlavá
![]()
dal by se tim namalovat obraz
@N0 píše:
No vzhledem k tomu že tento typ porodu je přirozený a nenásilný, hledám hodně přírodní jméno, staré…od vikingů nebo Irské nebo…chápete, aby syn za pár let chápal význam této věci jako božský a silný…pod „placenta“ si toho asi moc nepředstaví..
verim tomu ze pod placentov si predstavi dost-ze to bolo krvave a vyliezlo to z tvojej pipky..
@AndilekOli píše:
Na emiminu je to vlastně jako v Saturninovi. Já jsem kategorie 2 a tedy si už několik let pohrávám s myšlenkou, že založím nějaké úplně úchylné téma a pak se budu bavit nad reakcemi. Zakladatelka tohoto tématu je kategorie 3
Tak jsem se tu zase po dlouhý době pobavila a nejen já…po poslednim záchvatu smíchu chlapa zajímalo co mě tak pobavilo že to chce taky slyšet ![]()
jinak určitě bych chtěla aby kus masa který je spojený s mým dítětem hnil ale to je každýho věc každopádně kdyby mi moje matka nalepila do alba kus placenty tak bych jí za to rozhodně nepoděkovala…spíš naopak
nemám totiž pocit že placenta tam patří a ani bych to album nemohla nikomu ukázat jak bych se styděla
@Pudloslava
já se přiznávám, že u posledního jsem si test schovala, že to jsem byla tak v šoku, že jsem těhotná znovu, že test jsem si nechala v krabičce v šuplíku v koupelně, ale už ho nemám, jak jsme se v létě stěhovali a vyklízela jsem koupelnu, letěl do koše.
Placentu jsem viděla taky až u posledního, zážitek obrovský
, vidět jsem ji neměla, byla z části úplně černá, fuj.