Jméno pro placentu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2357
13.1.15 02:45
@BlueFairy píše:
Manželovi do práce na svačinu :lol:

tak tohle mě rozsekalo, jsem si smíchy vzbudila manžela a dítě začlo zase kopat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
13.1.15 03:15

Cože? Vy jste ještě neslyšely o medvídkovi z placenty? To je podle mě lepší, než kousek do alba. A i to pojmenování by dávalo větší smysl. :lol:
 http://thelaughingstork.com/…ddyBear2.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3833
13.1.15 03:25

Precetla jsem vse a mela jsem co delat abych nevzbudila chlapa a zbytek bytovky smichy… Obcas premyslim z jake planety jsou nektere uzivatelky co jim takovyhle napad vyvstane na mysli :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3833
13.1.15 03:27

@Fjodorka dokonaly. Nebude lepsi nez suseny kousek v albicku? Takhle to muze do vytrinky a uvidi to vsichni :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
13.1.15 03:27
@Fjodorka píše:
Cože? Vy jste ještě neslyšely o medvídkovi z placenty? To je podle mě lepší, než kousek do alba. A i to pojmenování by dávalo větší smysl. :lol:
http://thelaughingstork.com/…ddyBear2.jpg
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3833
13.1.15 03:48

@BlueFairy chudak zakladatelka. Tady resi zivotni dilema a vy se ji vysmivate :-D co kdyz to bude chtit dat synovi jako svatebni dar, nebo dokonce to bude jeho dedictvi??? A brboto bude v pripade krize vydavat za proscuto ( nevim jak se to pise)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
13.1.15 06:10

Holky priznejte se, ktera mate v albicku pocurany testy? :-)

Vzdycky cekam, co si jeste vysinuty mozky vymysli. Treba by se decko nemuselo vubec prebalovat, protoze

1. ukazte mi v prirode zvire, ktery prebaluje
  2. stolice ditete vychazi z neho, je jeho, navic je z MM a to je svaty a plny protilatek
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
13.1.15 06:13
@orionk píše:
To snad u nás v žádné porodnici nedovolí ne??? 8o

v nemocnici nesmis mit v pokoji ani kytku zasazenou v hline, urcite dovolej na topeni susit maso :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
13.1.15 06:14
@AndilekOli píše:
Na emiminu je to vlastně jako v Saturninovi. Já jsem kategorie 2 a tedy si už několik let pohrávám s myšlenkou, že založím nějaké úplně úchylné téma a pak se budu bavit nad reakcemi. Zakladatelka tohoto tématu je kategorie 3 :mrgreen:

ja teda obdivuji, jak ty vysmesne reakce ignoruje, nebo v klidu odpovida, jako by nepoznala, ze jde o ironii :-) tohle umeni bych si chtela osvojit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
13.1.15 06:16
@trybitka píše:
Mě by třeba přišlo lepší si dám do zkumavky plodovou vodu. To mi nepříjde tak nechutný. :think:

ty jo to by shnilo! mozna, kdybys k tomu prilila formalin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
13.1.15 06:17
@trybitka píše:
@orionk taky možnost :D ta první stolice je taková pěkně mazlavá :D :D

dal by se tim namalovat obraz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
13.1.15 06:18
@N0 píše:
No vzhledem k tomu že tento typ porodu je přirozený a nenásilný, hledám hodně přírodní jméno, staré…od vikingů nebo Irské nebo…chápete, aby syn za pár let chápal význam této věci jako božský a silný…pod „placenta“ si toho asi moc nepředstaví..

verim tomu ze pod placentov si predstavi dost-ze to bolo krvave a vyliezlo to z tvojej pipky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
13.1.15 06:28
@AndilekOli píše:
Na emiminu je to vlastně jako v Saturninovi. Já jsem kategorie 2 a tedy si už několik let pohrávám s myšlenkou, že založím nějaké úplně úchylné téma a pak se budu bavit nad reakcemi. Zakladatelka tohoto tématu je kategorie 3 :mrgreen:
:pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3608
13.1.15 06:43

Tak jsem se tu zase po dlouhý době pobavila a nejen já…po poslednim záchvatu smíchu chlapa zajímalo co mě tak pobavilo že to chce taky slyšet :mrgreen:

jinak určitě bych chtěla aby kus masa který je spojený s mým dítětem hnil ale to je každýho věc každopádně kdyby mi moje matka nalepila do alba kus placenty tak bych jí za to rozhodně nepoděkovala…spíš naopak :think: nemám totiž pocit že placenta tam patří a ani bych to album nemohla nikomu ukázat jak bych se styděla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
13.1.15 07:40

@Pudloslava :) já se přiznávám, že u posledního jsem si test schovala, že to jsem byla tak v šoku, že jsem těhotná znovu, že test jsem si nechala v krabičce v šuplíku v koupelně, ale už ho nemám, jak jsme se v létě stěhovali a vyklízela jsem koupelnu, letěl do koše.
Placentu jsem viděla taky až u posledního, zážitek obrovský :pankac:, vidět jsem ji neměla, byla z části úplně černá, fuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí