Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Tak se přiznám, že vůbec nevím co to je ten lotosový porod. Zadala jsem si to do googlu a třeba tenhle obrázek mě docela vyděsil. To už je na tom plíseň, ne?
Nedalo mi to a přečetla jsem to cele..a nejni špatný se takhle večer pobavit
holky vy jste mi teda dali @natyber @Antonie Bolavá @AndilekOli já se málem počurala
dikes
Jinak k tomu nejni co dodat, taky jsem,,ji,,viděla a
ještě si ji sušit někde na parapetu ![]()
@N0 píše:
@Blackova.K To zní moc hezky…zdá se že máme vítěze, i když i ostatní tipy byly miléAkorát..teď si říkám, aby si při mé odpovědi " to je tvůj Thor" nemyslel, že je to třeba ztracený bratříček… Jak mu říci, kde pak skončil
Já ti nějak nevím. Zdá se mi, se si to se vší tou přirozeností dost komplikuješ. ![]()
@AndilekOli si tak říkám, že bych ty jedny vlasy prostě rozdělila do třech pytlíků. Holky stejně budou vědět prd
Akorát nejmladší je asi jediná přírodní platinová bloncka na světě, ta by mi na to neskočila
@ivonnet píše:
Mám řešení k otázce jak usušit - sušička na ovoce. Bez práce a beze smradu.
Tak nevím, když jsme sušili houby, bylo to cítit dost daleko ![]()
@AndilekOli píše:
Proč já si ji pořád představuji zabalenou v mastném papíru jako vlašský salát.
@AndilekOli píše:
Proč já si ji pořád představuji zabalenou v mastném papíru jako vlašský salát.
Jsi si jistá, že to co jsi viděla v mastném papíru byl salát
![]()
@trybitka píše:
Tak se přiznám, že vůbec nevím co to je ten lotosový porod. Zadala jsem si to do googlu a třeba tenhle obrázek mě docela vyděsil. To už je na tom plíseň, ne?
Jste si tu z toho dělali prdelky, ale ta placenta(jméno nevím:-D) má fakt pelíšek!!!
![]()
@trybitka píše:
Bože, chudák dítě
A co to otočit, mimino se odstřihne a matka si tam tu placentu nechá když o ní tak stojí.
No co, nejdřív mu usuší kus placenty a pak mu přidá do deníčku kousek předkožky
to bude budoucí nevěsta jásat
@AndilekOli píše:
My se takto vždycky vyřádíme na pracovním jménu pro dítě, protože v reálu bychom mu to nemohli neudělat. Kromě těch v podpisu už jsme měli pracovně i Germana a Ráchel. Teď jsem se tu inspirovala na případné další
Tak ja jdu do toho Siegfrieda, zrovna jsem se rozhodla ![]()
@Antonie Bolavá píše:
Kocoura??
jj kocoura..normalne ho prikladala k prsiam, ale neapustila sa jej laktacia, tak skoncili na lahvi s UM
@Fjodorka píše:
AhaTak tohle mě nějak minulo, to je tím, že jsem také typ matky, která není na ty deníčky a rozjímání nad prvními botičkami apod… Ale je to dědičná, má matka mi zapisovala „deník miminka“ asi dva měsíce a pak se na to vybodla
Na druhou stranu - vím, co to je lotosový porodA teď kdo je nevzdělanec, no??
Náho dou já už taky vím co je lotosový porod
A album mám založené jedno pro tu nejstarší, ale sekla jsem s tím taky docela brzy. U ostatních jsem to ani nezkoušela. Ale to mě docela mrzí, my to s bráchou máme (maminka je pečlivá) a já se v tom vždycky strašně ráda hrabala. A říkala jsem si, jaká jsem byla prudce inteligentní, že jsem tak brzy mluvila…