Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@blecha72 píše:
@misinka79 fuj, já nezkušená jsem se u prvního porodu mrkla
A bylo to před nebo po bondingu? Doufám že jsi to nezapikala celý!
@Angua píše:
Osobně by mi přišlo velmi vkusné „usušit“ mezi dvěma sklíčky a zarámovat zbytek ejakulátu, kterým bylo počato dítě. S datem, hodinou, místem a aktuální fází měsíce samozřejmě.
A tohle mohli být miláčku tvoji bratříčci a sestřičky, kdyby maminka vyprodukovala více vajíček.
@Angua píše:A pod to jeste napsat, „bud rad, ze jsi neuschnul na prosteradle“ :p
Osobně by mi přišlo velmi vkusné „usušit“ mezi dvěma sklíčky a zarámovat zbytek ejakulátu, kterým bylo počato dítě. S datem, hodinou, místem a aktuální fází měsíce samozřejmě.
@AndilekOli píše:To je fakt…tak to bych asi rovnou rodila na te psycharne
To bys mu samozřejmě neříkala, to bys přece měla v porodním plánu.
@terien píše:
Tak rodim doma a je to, co se budeš zpovídat nějakýmu felčarovi, kterej tomu nerozumí.
@Blackova.K píše:
Jak je dlouhá pupeční šňůra? třeba by mohla mít Thor svůj pelíšek vedle postýlky
@blecha72 píše:
@misinka79 fuj, já nezkušená jsem se u prvního porodu mrkla
já až u třetího porodu ![]()
@Hanka79 píše:
No ja nevim jak by na me doktor u porodu koukal, kdybych mu rekla, ze az tu placentu dostane ven a zkontroluje at mi kus urizne, ze ji chci ususit a dat do alba…by me asi odvezli hned na psycharnu
![]()
No co, normálka. „Pane doktore, mohl byste mi, prosím, tu placentu zabalit s sebou?“ Nevidím důvod, proč by měl odmítnout
@SIMONA1234 píše:Nooo…lahvičkou…ale ty čůzy mi to nevěřily…a nazvaly mě kojomatkou!!! Před půl rokem…pořád si tu křivdu živě vybavuji…
@Antonie Bolavá píše:
No co, normálka. „Pane doktore, mohl byste mi, prosím, tu placentu zabalit s sebou?“ Nevidím důvod, proč by měl odmítnout
Pravda, lepší podniky to dělají automaticky.
@AndilekOli píše:
A tohle mohli být miláčku tvoji bratříčci a sestřičky, kdyby maminka vyprodukovala více vajíček.
@Antonie Bolavá píše:
To je fakt, vzdyt je (byl) vlastne kus meho ja…
![]()
@Antonie Bolavá píše:
@Antonie Bolavá píše:
Poplatek 5Kč za polystyrenový box.
@Antonie Bolavá píše:
Krabička je za 5,– ![]()
@Hanka79 píše:
No ja nevim jak by na me doktor u porodu koukal, kdybych mu rekla, ze az tu placentu dostane ven a zkontroluje at mi kus urizne, ze ji chci ususit a dat do alba…by me asi odvezli hned na psycharnu
![]()
Doktor přeci musí respektovat přání rodičky
lepší by bylo, nechat si jí zabalit celou. Nasušit a pak si uříznout nejhezčí kousek. Když je to do alba ![]()