Jméno pro placentu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
verulicek
12.1.15 21:27
@N0 píše:
Ahoj kamarádka rodila postupem lotosový porod a já bych si to přála taky.
Vím jak placentu po porodu ošetřovat, ale chtěla bych si jí kousek usušit a nalepit do vzpomínkového alba pro syna ale nevím, jaké jí mám dát jméno…
Co myslíte?

to je poděl!!! :lol: :lol: :lol: to emimino mě jednou zabijeee :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
2940
12.1.15 21:28
@N0 píše:
@Fjodorka Prý je to lepší i co se týče imunity apod. Nehodlám ji mít na něj napojenou týden že :) Prý stačí i pár hodinek tak chci právě vědět, zda se tento význam potvrdí a synovi to pomůže.

jsem zvědavá, kdy máš termín porodu. A chceš rodit v porodnici nebo doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
@AndilekOli píše:
Buď trošku citlivá při pondělním večeru, jo!
:roll: hérečko
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
@Antonie Bolavá píše:
Zrovna jsem se chtěla zeptat, jestli není přirozenější to sežrat. Naše čuba když rodila, tak placentu sežrala

ta naše se pak poblinkala :mrgreen:, tak bacha holky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
@AndilekOli píše:
Asi se půjdu udat na sociálku, nemají v albu nalepené ani vlasy, ani placentu a ani předkožku. Počkat, ony vlastně nemají ani svá vlastní speciální alba.
8o 8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
@N0 píše:
@Fjodorka Prý je to lepší i co se týče imunity apod. Nehodlám ji mít na něj napojenou týden že :) Prý stačí i pár hodinek tak chci právě vědět, zda se tento význam potvrdí a synovi to pomůže.

No jo, ale až to budeš sušit… To bude hroznej puch :oops: :oops: Zkus nechat na topení přes noc flákotu hovězího… Do rána pojdete smrady :oops: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
12.1.15 21:29
@N0 píše:

Imunitě pomůže kojení. Budeš kojit dítě, vedle toho ti bude smrdět rozkládající se vnitřnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
@terien píše: Že tys jim neschovala ani pramínek vlásků :cert: Bože, jsem znechucena čeho jsou dnešní matky schopné :zed:

Nějaký vlasy tu mám, ale už nevím čí :nevim: Máme v těch dětech už pěknej bordel :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4107
@N0 píše:

někde jsem četla že to samo odpadne za cca 3 dny. Co když vám to neodpadne za těch pár hodin?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Eve

HROMNICE :srdce:

• Citovat
  • Upravit
3509
12.1.15 21:30
@orionk píše:
No jo, ale až to budeš sušit… To bude hroznej puch :oops: :oops: Zkus nechat na topení přes noc flákotu hovězího… Do rána pojdete smrady :oops: :nevim: :nevim:

fuj tvl. :poblion:
Mě se líbí Hildegarda. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5073
12.1.15 21:30
@Antonie Bolavá píše: :roll: hérečko

Jsem prostě jen citlivá, ale to ty nemůžeš pochopit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
12.1.15 21:31
@Antonie Bolavá píše:
Nějaký vlasy tu mám, ale už nevím čí :nevim: Máme v těch dětech už pěknej bordel :roll:

já mám dva pytlíky, samozřejmě bez popisku a děti mám tři :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
@socina píše:
někde jsem četla že to samo odpadne za cca 3 dny. Co když vám to neodpadne za těch pár hodin?

Tak se to halt šmikne nó, přece nebudou kvůli těm pár dnům pořizovat dvojkočár.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9128
@Antonie Bolavá píše:
Božka…?

možná varianta je Ne-božka, placenta bude asi částečně pohřbena a částečně nalepena do alba. Takže to docela sedí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí