Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@N0 píše:
@Fjodorka Prý je to lepší i co se týče imunity apod. Nehodlám ji mít na něj napojenou týden žePrý stačí i pár hodinek tak chci právě vědět, zda se tento význam potvrdí a synovi to pomůže.
jsem zvědavá, kdy máš termín porodu. A chceš rodit v porodnici nebo doma?
@AndilekOli píše:
Buď trošku citlivá při pondělním večeru, jo!
@Antonie Bolavá píše:
Zrovna jsem se chtěla zeptat, jestli není přirozenější to sežrat. Naše čuba když rodila, tak placentu sežrala
ta naše se pak poblinkala
, tak bacha holky.
@AndilekOli píše:
Asi se půjdu udat na sociálku, nemají v albu nalepené ani vlasy, ani placentu a ani předkožku. Počkat, ony vlastně nemají ani svá vlastní speciální alba.
@N0 píše:
@Fjodorka Prý je to lepší i co se týče imunity apod. Nehodlám ji mít na něj napojenou týden žePrý stačí i pár hodinek tak chci právě vědět, zda se tento význam potvrdí a synovi to pomůže.
No jo, ale až to budeš sušit… To bude hroznej puch
Zkus nechat na topení přes noc flákotu hovězího… Do rána pojdete smrady
![]()
@N0 píše:
Imunitě pomůže kojení. Budeš kojit dítě, vedle toho ti bude smrdět rozkládající se vnitřnosti.
@terien píše: Že tys jim neschovala ani pramínek vláskůBože, jsem znechucena čeho jsou dnešní matky schopné
Nějaký vlasy tu mám, ale už nevím čí
Máme v těch dětech už pěknej bordel ![]()
@N0 píše:
někde jsem četla že to samo odpadne za cca 3 dny. Co když vám to neodpadne za těch pár hodin?
@orionk píše:
No jo, ale až to budeš sušit… To bude hroznej puch![]()
Zkus nechat na topení přes noc flákotu hovězího… Do rána pojdete smrady
![]()
![]()
fuj tvl. ![]()
Mě se líbí Hildegarda. ![]()
@Antonie Bolavá píše:hérečko
Jsem prostě jen citlivá, ale to ty nemůžeš pochopit.
@Antonie Bolavá píše:
Nějaký vlasy tu mám, ale už nevím číMáme v těch dětech už pěknej bordel
já mám dva pytlíky, samozřejmě bez popisku a děti mám tři ![]()
@socina píše:
někde jsem četla že to samo odpadne za cca 3 dny. Co když vám to neodpadne za těch pár hodin?
Tak se to halt šmikne nó, přece nebudou kvůli těm pár dnům pořizovat dvojkočár.
@Antonie Bolavá píše:
Božka…?
možná varianta je Ne-božka, placenta bude asi částečně pohřbena a částečně nalepena do alba. Takže to docela sedí ![]()
to je poděl!!!
to emimino mě jednou zabijeee